legohead Отговорено Февруари 22, 2011 Share Отговорено Февруари 22, 2011 подкрепям напълно казаното за качеството на фигурките от серия 3. Пластмасата е видимо различна - забелязах че на лампа прозира! Липсата на резевните части също е доста голям недостатък. От четвърта серия не бих очаквал нищо по-добро, от гледна точка на качеството и на наличието на допълнителни части. Въпреки това съм силно развълнуван от нея, тъй като има доста добри попадения. От новината за 5-та серия честно казано не бях разадван. Идеята за колекционерските мини фигурки започва да се преексплоатира. Виждам, че за LEGO това е един доста добър начин да накарат хората, които не им се дават пари за комплект все пак да си купят нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Февруари 23, 2011 Share Отговорено Февруари 23, 2011 Колко ли още серии ще направят? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Февруари 23, 2011 Share Отговорено Февруари 23, 2011 За резервните части съм съгласен, от ЛЕГО се излагат да се скръндзарят за някоя и друга резервна част. Иначе не ми е направило впечатление да има такава разлика в качеството между различните серии. Може би зависи от фигурките ;Р Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 23, 2011 Share Отговорено Февруари 23, 2011 Ако на хокеиста в следващата серия не му сложат поне една резервна кънка, хващам първия самолет за Билунд да им се карам!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Февруари 23, 2011 Share Отговорено Февруари 23, 2011 Най-безумното е тенесистката с 1на ракета! А Хула гърл можеше да има една маракаса повече! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Аз имам елфът красиво стой на рафта,само лошото е,че ушите са на косата му което малко ме отегчи Обаче много ми харесва от 4-та серия този с биохимичното облекло цепи !! Обаче пък и този художникът е велико попадение (не съм виждал четка и бои) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Съгласен съм, че от 4та серия има невероятно добри побадения. Повечето фигурки внасят в инвентара на LEGO части, които до момента не са се срещали изобщо. Точно по тази причина и аз си мисля, че художникът и човекът в противорадиационен костюм са страхотни! Малко са фигурките от 4та серия, които не бих си взел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Март 9, 2011 Share Отговорено Март 9, 2011 Вече има ревю за серия 4, излизат на 15 април. Дано Бо Хоби бързо ги доставят! Серия 4 Забелязвам, че върколакът има същата прическа като елфа - следователно може да размообразим косите на елфите. Торсото на гнома също е интересно, но от викинга съм разочарован! Брадвата и шлемът му са от китайска стомана! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Март 14, 2011 Share Отговорено Март 14, 2011 Да но как ще се направи косата - ушите? Трудна работа, не знам дали е достатъчно да се смени главата. Отделно от това за женска фигурка според мен трябва и друго торсо. На мен при елфа ми е проблем, че липсва кочанът със стрели, а заради наметалото е проблемно и да се добави такъв! И защо на стрелец са сложили щит??!! И то щит на конник! Прав си за торса - с този на тенесистката най-много да беше излязла елфка-готвачка. Ето каква ми беше идеята: Смъртна жена му измислих на елфа, но не ми се вярва да се оплаче! И голямо благодаря на Никола за красивата снимка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Март 15, 2011 Share Отговорено Март 15, 2011 За елфката, може да се ползва косата от върколака от серия 4! Доколкото видях тя е същият елемент като при елф-а, но с друг цвят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Март 16, 2011 Share Отговорено Март 16, 2011 Fledermaus, бих искал да те попитам от кой комплект е главата на партньорката на елфа? Абел, то косата може да се използва, но съдейки по цвета на ушите, елфката ще трябва да е негърка . Не че в един филм и това го нямаше... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Март 16, 2011 Share Отговорено Март 16, 2011 Абе с малко жълта боичка и ще се оправим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Март 17, 2011 Share Отговорено Март 17, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Март 20, 2011 Share Отговорено Март 20, 2011 Fledermaus, бих искал да те попитам от кой комплект е главата на партньорката на елфа? Абел, то косата може да се използва, но съдейки по цвета на ушите, елфката ще трябва да е негърка . Не че в един филм и това го нямаше... Личицето е от тенесистката от серия 3. Много върви за по-бойно настроена женска фигурка! За ушлетата на върколака - някак си самата коса не ми харесва като за женска фигурка, по ми е кеф да си представям, че ушите за скрити зад буйна, черна коса. А аз от любопитство да попитам за елфката негърка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Март 24, 2011 Share Отговорено Март 24, 2011 Личицето е от тенесистката от серия 3. Много върви за по-бойно настроена женска фигурка! За ушлетата на върколака - някак си самата коса не ми харесва като за женска фигурка, по ми е кеф да си представям, че ушите за скрити зад буйна, черна коса. А аз от любопитство да попитам за елфката негърка? Мерси много за отговора! Имах желание да си направя една-две амазонки в отряда пирати, но единственото подходящо женско лице беше с превръзка на окото и малко ме дразнеше. Сега нещата ще се оправят. А колкото за филма, той е от фентъзи жанра (правен е уж по компютърна игра, но няма нищо общо с нея) и се нарича Подземия и дракони (Dungeons & Dragons) и е с участието на Джереми Айрънс и Брус Пейн. От 2000 година е. http://www.imdb.com/title/tt0190374/ Ако ти е любопитно, можеш да го потърсиш из торент тракерите. Не е лош, става за едно-две гледания, особено ролята на Брус Пейн. И негърката-елф, де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts