Jump to content

Дискусия относно колекционерските минифигурки

Nikku

Recommended Posts

подкрепям напълно казаното за качеството на фигурките от серия 3. Пластмасата е видимо различна - забелязах че на лампа прозира!

Липсата на резевните части също е доста голям недостатък.

От четвърта серия не бих очаквал нищо по-добро, от гледна точка на качеството и на наличието на допълнителни части. Въпреки това съм силно развълнуван от нея, тъй като има доста добри попадения.

От новината за 5-та серия честно казано не бях разадван. Идеята за колекционерските мини фигурки започва да се преексплоатира. Виждам, че за LEGO това е един доста добър начин да накарат хората, които не им се дават пари за комплект все пак да си купят нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 64
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• Don Rodrigo

16

• legohead

12

• Mata Nui

7

• Fledermaus

7

За резервните части съм съгласен, от ЛЕГО се излагат да се скръндзарят за някоя и друга резервна част. Иначе не ми е направило впечатление да има такава разлика в качеството между различните серии. Може би зависи от фигурките ;Р

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако на хокеиста в следващата серия не му сложат поне една резервна кънка, хващам първия самолет за Билунд да им се карам!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-безумното е тенесистката с 1на ракета! :) А Хула гърл можеше да има една маракаса повече!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам елфът красиво стой на рафта,само лошото е,че ушите са на косата му което малко ме отегчи :) Обаче много ми харесва от 4-та серия този с биохимичното облекло цепи !! ;) Обаче пък и този художникът е велико попадение (не съм виждал четка и бои) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, че от 4та серия има невероятно добри побадения. Повечето фигурки внасят в инвентара на LEGO части, които до момента не са се срещали изобщо. Точно по тази причина и аз си мисля, че художникът и човекът в противорадиационен костюм са страхотни! Малко са фигурките от 4та серия, които не бих си взел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Вече има ревю за серия 4, излизат на 15 април. Дано Бо Хоби бързо ги доставят! :)

Серия 4

Забелязвам, че върколакът има същата прическа като елфа - следователно може да размообразим косите на елфите. :mad:

Торсото на гнома също е интересно, но от викинга съм разочарован! Брадвата и шлемът му са от китайска стомана! :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да но как ще се направи косата - ушите? Трудна работа, не знам дали е достатъчно да се смени главата. Отделно от това за женска фигурка според мен трябва и друго торсо. На мен при елфа ми е проблем, че липсва кочанът със стрели, а заради наметалото е проблемно и да се добави такъв! :P И защо на стрелец са сложили щит??!! ;) И то щит на конник!

Прав си за торса - с този на тенесистката най-много да беше излязла елфка-готвачка. :blush:

Ето каква ми беше идеята:

DSC_6201_SML.jpg

Смъртна жена му измислих на елфа, но не ми се вярва да се оплаче!

И голямо благодаря на Никола за красивата снимка! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За елфката, може да се ползва косата от върколака от серия 4! Доколкото видях тя е същият елемент като при елф-а, но с друг цвят :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fledermaus, бих искал да те попитам от кой комплект е главата на партньорката на елфа?

Абел, то косата може да се използва, но съдейки по цвета на ушите, елфката ще трябва да е негърка :P . Не че в един филм и това го нямаше... :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе с малко жълта боичка и ще се оправим :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fledermaus, бих искал да те попитам от кой комплект е главата на партньорката на елфа?

Абел, то косата може да се използва, но съдейки по цвета на ушите, елфката ще трябва да е негърка ;) . Не че в един филм и това го нямаше... :blush:

Личицето е от тенесистката от серия 3. Много върви за по-бойно настроена женска фигурка! :P

За ушлетата на върколака - някак си самата коса не ми харесва като за женска фигурка, по ми е кеф да си представям, че ушите за скрити зад буйна, черна коса. :P

А аз от любопитство да попитам за елфката негърка? :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личицето е от тенесистката от серия 3. Много върви за по-бойно настроена женска фигурка! :P

За ушлетата на върколака - някак си самата коса не ми харесва като за женска фигурка, по ми е кеф да си представям, че ушите за скрити зад буйна, черна коса. :P

А аз от любопитство да попитам за елфката негърка? :blush:

Мерси много за отговора! Имах желание да си направя една-две амазонки в отряда пирати, но единственото подходящо женско лице беше с превръзка на окото и малко ме дразнеше. Сега нещата ще се оправят.

А колкото за филма, той е от фентъзи жанра (правен е уж по компютърна игра, но няма нищо общо с нея) и се нарича Подземия и дракони (Dungeons & Dragons) и е с участието на Джереми Айрънс и Брус Пейн. От 2000 година е.

http://www.imdb.com/title/tt0190374/

Ако ти е любопитно, можеш да го потърсиш из торент тракерите. Не е лош, става за едно-две гледания, особено ролята на Брус Пейн. И негърката-елф, де. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове