Jump to content

Кралят на София - първата ми книга :D

danny

Recommended Posts

Здравейте коУеги и Весела Коледа на всички! Пожелавам ви много здраве, а на второ място сетове, сетове и пак сетове :D

Вчера разбрах, че @Nikola Bathory е издал книга и реших да ви споделя и за моята. Излезе буквално преди няколко дни и още я няма в повечето книжарници, но със сигурност я има в Сиела и Хеликон. След Нова година ще я има и по другите книжарници.

Книгата се казва Кралят на София и е трилър, крими...нещо такова :) Направихме едно трейлърче за нея, което можете да гледате тук:

Анотацията може да се прочете тук. Има убийства, но най-важното - има рапър :D

KOS_cover_web.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита първа книга, Дани! Пожелавам ти успех с нея, а ако нямаш намерение да спираш дотук - много успехи в писането и занапред!

Както сигурно сам си се убедил, писането е страхотно приключение! може да си поговорим по въпроса на следващата среща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!

Харесва ми да пиша, въпреки че има много неща, които трябва да науча и да развия, но може би като за първи път не стана толкова лошо :)

Ще се радвам да си поговорим :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления Дани! Изглежда интересно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Купих си книгата.

Още не съм почнал да я чета, но и това ще направя. И не съм се отказал от автограф, Дани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове