jantodorov Публикувано Октомври 4, 2011 Share Публикувано Октомври 4, 2011 Здравейте, Аз съм нов в форума и честно да си призная се регистрирах в форума, за да намеря ентусиасти които да помогнат ( възмездно) за осъществяване на една моя идея. По принцип света на Лего не ми е чужд,защото сина ми е побъркан по лего ( 7 годишен) и като гледам колко различни сета има и как ги е смесил все си казвам,че надали ще успее да ги сглоби по първоначалният им план. Както и да е ......ако беше 2-3 години по голям можеше и да ми помогне в начинанието, но сега само ще гледа...... За какъв проект иде реч. Поректа е рекламнакампания на фирмата ми (seg.bg) в която ще бъдат заснети няколко лего сета направени с ваша помощ( ако разбира се има желаещи) по наши идеи. Поради факта че начинанието ако се почне ще е сериозно - сме готови да заплатим за времето вложено в проекта. Както и за материали и и. тн След края на кампанията бихме закупили изработените сетове за спомен. Какъв е проекта..... Моята фирма се занимава с техническо подсигуряване на събития - всъщност , техника, декори, мебели,идеи...всичко свързано със събитията( на сайта ни се вижда какво правим)......Идеята е тези сетове да пресъздадат наши прояви - минали или концепции,,,,,,,,стени , екрани , траверси, щандове, мебели и тн ....и дори най- вече момента в който се правят.....тоест представям си да почнем да изграждаме една сцена с лего материали и да покажем човечете все едно че я изграждат, например , опъват кабели , или работят на стълба с чук....каква е идеята....всичко това ще бъде заснето от професиоанлен фотограф в макро режим и ние ще използваме тези снимки за нашите рекламни кампании( сайт, ФБ, преса, демо рийл, каталог и тн)......тоест ние постоянно ще снимаме тези сетчета и то така че все едно сме там ( макро - много от близо ....на нивото на очите). Какво очаквам от вас: Вие сте хората които разбират от лего ...знаят какви части има и какво може да се направи...например много държа човечетата да са облечени в черно ( цвета на аудио - визуалните техници) и на да имат надпис на гърба SEG( имам идея как да стане)....и такива дребни неща.....нещата трябва да са изпипани до съвършенство, защото с тази кампания може да кандидатстваме дори на фестивала ФАРА , макар че не сме рекламна агенция....тоест определено търси професиоанлен подход при боравене с лего ..затова се обръщаме към вас........дано да сте ме разбра ли ...ако имате въпроси : kalo@seg.bg Какви са бенефитите завас: Ще бъде зпалтен труда ви! Ще бдете обявени като съавтори на проекта! (Макарче правата ще бъдат наши). Ще видите творението си/ни в някой от най- реномираните медия в България( в-к Капитал, списание Мениджър и др). Ще бъде заснет и филм - как се е осъществил проекта. Части от кампанията ще бъдат покавани по време на някой от най- важните прояви провеждани в България следващата година....и за друго не се сещам в момента Кога трябва да се случи това - Следващите 30 до 45 дни( изработването и заснемането на сетовете) Благодаря Калоян Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 5, 2011 Share Отговорено Октомври 5, 2011 Здрасти! Благодаря че споделихте предложението си в нашия форум. Преди всичко бих ви помолил да ни предоставите снимков материял от ваши прояви, на които се виждат вашите инсталации В ПРОЦЕС на изграждане - тоест на снимката да присъстват и техниците. От това ще добием най-добра представа как да построим модели, които да наподобяват изграждането на истинските инсталации. На сайта ви разгледах снимки от различни мероприятия, които са оборудвани от SEG, и забелязвам че обхвата от услуги, които презлагате е главозамайващ! Бихте ли могли също така да изброите по важност някои от отминалите или концептуалните проекти, които да пресъздадем? Идеята ви за фигурки, облечени в служебно облекло за фирмата е много добра. За изписването на името на фирмата върху гърба им бих предложил използването на PVC стикери. Можете да видите направени от нас фигурки със залепени стикери по наш дизайн в тази тема. Лепенките са устойчиви и печатът е с високо качество. След като ни изпратите снимки, ако нямате нищо против ще ги прикача в тази тема, така че всеки да може да ги види. До скоро! legohead П.С. Обръщам се към всички участници във форума: Ще помоля тези от вас, които нямат намерение да участват в проекта да не пишат мнения, които не се отнасят пряко по темата. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jantodorov Отговорено Октомври 6, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 6, 2011 Приложено изпращам някой снимки за сетово които бихме могли да наподобиме...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 6, 2011 Share Отговорено Октомври 6, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 1, 2013 Share Отговорено Октомври 1, 2013 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts