Jump to content

Интересна рекламна кампания с Лего сетове.


jantodorov

Recommended Posts

Здравейте, Аз съм нов в форума и честно да си призная се регистрирах в форума, за да намеря ентусиасти които да помогнат ( възмездно) за осъществяване на една моя идея.

По принцип света на Лего не ми е чужд,защото сина ми е побъркан по лего ( 7 годишен) и като гледам колко различни сета има и как ги е смесил все си казвам,че надали ще успее да ги сглоби по първоначалният им план. Както и да е ......ако беше 2-3 години по голям можеше и да ми помогне в начинанието, но сега само ще гледа......

 

За какъв проект иде реч. Поректа е рекламнакампания на фирмата ми (seg.bg) в която ще бъдат заснети няколко лего сета направени с ваша помощ( ако разбира се има желаещи) по наши идеи. Поради факта че начинанието ако се почне ще е сериозно - сме готови да заплатим за времето вложено в проекта. Както и за материали и и. тн След края на кампанията бихме закупили изработените сетове за спомен.

 

Какъв е проекта.....

Моята фирма се занимава с техническо подсигуряване на събития - всъщност , техника, декори, мебели,идеи...всичко свързано със събитията( на сайта ни се вижда какво правим)......Идеята е тези сетове да пресъздадат наши прояви - минали или концепции,,,,,,,,стени , екрани , траверси, щандове, мебели и тн ....и дори най- вече момента в който се правят.....тоест представям си да почнем да изграждаме една сцена с лего материали и да покажем човечете все едно че я изграждат, например , опъват кабели , или работят на стълба с чук....каква е идеята....всичко това ще бъде заснето от професиоанлен фотограф в макро режим и ние ще използваме тези снимки за нашите рекламни кампании( сайт, ФБ, преса, демо рийл, каталог и тн)......тоест ние постоянно ще снимаме тези сетчета и то така че все едно сме там ( макро - много от близо ....на нивото на очите).

Какво очаквам от вас: Вие сте хората които разбират от лего ...знаят какви части има и какво може да се направи...например много държа човечетата да са облечени в черно ( цвета на аудио - визуалните техници) и на да имат надпис на гърба SEG( имам идея как да стане)....и такива дребни неща.....нещата трябва да са изпипани до съвършенство, защото с тази кампания може да кандидатстваме дори на фестивала ФАРА , макар че не сме рекламна агенция....тоест определено търси професиоанлен подход при боравене с лего ..затова се обръщаме към вас........дано да сте ме разбра ли ...ако имате въпроси : kalo@seg.bg

Какви са бенефитите завас: Ще бъде зпалтен труда ви! Ще бдете обявени като съавтори на проекта! (Макарче правата ще бъдат наши). Ще видите творението си/ни в някой от най- реномираните медия в България( в-к Капитал, списание Мениджър и др). Ще бъде заснет и филм - как се е осъществил проекта. Части от кампанията ще бъдат покавани по време на някой от най- важните прояви провеждани в България следващата година....и за друго не се сещам в момента

Кога трябва да се случи това - Следващите 30 до 45 дни( изработването и заснемането на сетовете)

Благодаря

 

Калоян

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти!

 

Благодаря че споделихте предложението си в нашия форум.

 

Преди всичко бих ви помолил да ни предоставите снимков материял от ваши прояви, на които се виждат вашите инсталации В ПРОЦЕС на изграждане - тоест на снимката да присъстват и техниците. От това ще добием най-добра представа как да построим модели, които да наподобяват изграждането на истинските инсталации.

 

На сайта ви разгледах снимки от различни мероприятия, които са оборудвани от SEG, и забелязвам че обхвата от услуги, които презлагате е главозамайващ!

 

Бихте ли могли също така да изброите по важност някои от отминалите или концептуалните проекти, които да пресъздадем?

 

Идеята ви за фигурки, облечени в служебно облекло за фирмата е много добра.

За изписването на името на фирмата върху гърба им бих предложил използването на PVC стикери. Можете да видите направени от нас фигурки със залепени стикери по наш дизайн в тази тема. Лепенките са устойчиви и печатът е с високо качество.

 

След като ни изпратите снимки, ако нямате нищо против ще ги прикача в тази тема, така че всеки да може да ги види.

 

До скоро!

legohead

 

П.С.

Обръщам се към всички участници във форума:

Ще помоля тези от вас, които нямат намерение да участват в проекта да не пишат мнения, които не се отнасят пряко по темата.

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...
×
×
  • Създай нов...