Rado Публикувано Юли 24, 2010 Share Публикувано Юли 24, 2010 Знам,че не е точното място да питам,но мога ли да си възобновя акаунта от миналия сайт? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 24, 2010 Share Отговорено Юли 24, 2010 Тук е мястото да задавате индивидуалните си въпроси относно форума. За съжаление, няма начин да се възобновят старите регистрации. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 24, 2010 Share Отговорено Юли 24, 2010 Привет! Както вече знаете, наложи се да започнем начисто. Надявам се скоро да се освободя и да отделя няколко дни, в които да се занимавам със форума. Специално благодаря на Боби и Ники за това, че споделят с мен проблемите с форума които срещат. Опитвам се да ги отсранявам своевременно. Ще помоля, всеки който има желание да пише в тази тема за трудностите и неяснотите които среща с форума за момента. За мен ще е полезно за получавам обратна връзка от потребителите, и това би ми помогнало максимално бързо да отсранявам различните проблеми свързани с функционалността на форума. Предстои да се захвана и със скина и изображенията му - не съм забравил. Надявам се до края на месеца да успея да изчистя нещата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 28, 2010 Share Отговорено Юли 28, 2010 Тъй като форума е на потребителите (а не е частна собственост на администрацията) отправям към вас това запитване. А именно: споделете какво бихте искали на намерите в този форум. Например: конкретна информация за LEGO продукти, "Кnow How" за строене, идей, запознанства, организация на съвместни проекти. Вашето мнение ще бъде полезно за нас, и ще се опитваме да развиваме форума във вярната насока! Моля, участвайте в даването на правилни според вас насоки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Ноември 29, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 29, 2010 Един въпрос:Как се качват снимки от компютър? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 29, 2010 Share Отговорено Ноември 29, 2010 Как се качват снимки можеш да прочетеш в темата "Правила" Можеш да пуснеш линк към изображение което се намира на външен хостинг, или да използваш системата за качване на изображения в този форум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Ноември 29, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 29, 2010 Проблема е,че снимките са по-големи от 500kb. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 29, 2010 Share Отговорено Ноември 29, 2010 Опитай се да намериш начин да ги ресайз-неш ( не се сещам думата на български). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Ноември 29, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 29, 2010 Как? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Декември 3, 2010 Автор Share Отговорено Декември 3, 2010 Започна много да пълни пространството от 500k което го имам.Сега са свободни едва 49.62k.Как да изчистя системата от заетото място??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 7, 2010 Share Отговорено Декември 7, 2010 Не успях да разбера за кое пространство става дума? Лична галерия, поща или нещо друго? Моля те, кажи ми по-подробно за да знам как да мога да ти помогна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Декември 8, 2010 Автор Share Отговорено Декември 8, 2010 Ами нали пространството за прикачвания на файлове е 500k.Е сега са заети около 450k. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 8, 2010 Share Отговорено Декември 8, 2010 Проверих настройките. Лимита за ъплоуд на файлове за всеки потреблител от групата "Member" вече е 1 мб. Ако искаш да прикачаш големи по размер картинки, моля използвай галерията на форума. Ако не знаеш как да направиш това, ще ти обясня. Извинявай за забавения отговор! Поздрави: legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Декември 8, 2010 Автор Share Отговорено Декември 8, 2010 Ама нищо,нищо! :wub: Сега въпроса ми е как се качва от галерията? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 8, 2010 Share Отговорено Декември 8, 2010 айде опитай сам, и ако не се справиш питай конкретно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 9, 2011 Share Отговорено Февруари 9, 2011 Ъъъм... да запитам какво е това с blank колоните отстрани на мненията? Използвам резолюция 1368 х 768 и нещата изглеждат доста... странно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 11, 2011 Share Отговорено Февруари 11, 2011 Съгласих се и подравних текста вляво. Оставих ограничението от 650 px за максимална ширина на съдържанието на коментарите. Направих това ограничение с цел да избегна прекалено дългите редове, които стават трудни за четене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 21, 2011 Share Отговорено Февруари 21, 2011 Внесох малко промени и по портала (началната страница) Настроих всички новини, които се показват на първа страница (портала), да се центрират автоматично. Досега това се извършваше ръчно с таг center. А ето какво всъщност представляват те: Новините, които се виждат на първа страница, са темите от раздел "Новини". Въпросният раздел е системен, и в него могат да създават нови теми само потребители от група "Veterans" и нагоре. Също така, коментарите в новините са забранени, с цел да не се претрупва първата страница на форума. Вместо това, когато пишете нова тема - новина, моля оставяйте линк в нея към друга тема, в която да могат посетителите да обсъждат новината. приятна седмица на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Здравейте. Сега се регистрирах и не разбирам как мога да кача малко мои снимки в Галерия примерно. Другото, което искам да питам е дали само при мен всички обяснения са на английски в панел Помощ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Здравей, и добре дошъл във форума! Туко що потвърдих регистрацията ти, и вече ще можеш да ползваш пълните функций на форума. Инструкции какда използваш галерията можеш да прочетеш тук: Как да качваме изображения в галерията на Lebgo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 30, 2011 Share Отговорено Август 30, 2011 Винаги съм се чудил защо не може да се виждат активните хора вмомента.Предлагам да го добавите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 30, 2011 Share Отговорено Август 30, 2011 Здрасти! Не случайно съм изключил тази опция от съображения за сигурност. Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svara1 Отговорено Октомври 28, 2011 Share Отговорено Октомври 28, 2011 Здравейте приятели незнам дали точно тук е мястото да питам това но ми се стори подходящо.Регистрирах се в сайта но неми дава да публикувам обяви,има някакво ограничение.Как може да се премахне за да пусна обява,че има за продажба едно чисто ново неразопаковано конструктор Лего сет 5891.Моля за помощ.Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 28, 2011 Share Отговорено Октомври 28, 2011 Здравей и добре дошъл. За новорегистрирали се потребители има ограничение и не могат да пускат свои теми, докато не напишат 1 коментар. Изискването е от мерки за сигурност. След като вече си написал своя първи коментар, имаш пълни потребителски права и можеш да създаваш свой теми. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 3, 2012 Share Отговорено Февруари 3, 2012 Малко актуална информация: Спокойно, форумът не е прецакан, хакнат, кракнат или шатнат. Просто Жоро свърши някои магийки, за да гарантира сигурността, а сега остава Камен да върне графичния дизайн, какъвто си го знаем - тъй че не се шашкайте, всичко е наред. Причината за данданията, както може би сте забелязали, е фактът, че преди няколко седмици сайтът автоматично пренасочваше към сайтове на трети лица с вредно съдържание - разбира се, още в момента, когато разбрахме за това, форумът беше спрян, за да се предотвратят проблеми за потребителите. Гугъл индексира lebgo.org като атакуващ и потенциално опасен сайт именно поради наличието на това релинкване - за щастие, ботовете на гугъл лазят бързо и реиндексираха страницата ни без проблеми или пренасочвания, след като съдържанието се изчисти. На тези от вас, които са забелязали проблеми и евентуални смущения и съответно са притеснени дали пренасочването към сайтове с вредно съдържание не ги е засегнало, препоръчваме да сканират за всеки случай системата си с актуализирана антивирусна програма. Форумът и релинкването от него бяха изключени светкавично, именно за да ограничим вероятността от подобни проблеми, но въпреки това не пречи да се подсигурите, че всичко е както трябва. Предварително се извиняваме на всички за неудобството (бай вирусоправец не спи), но сме сигурни, че след последните проблеми сайтът ни вече е по-стабилен и обезопасен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts