Jump to content

Помощ, въпроси и промени във форума

Rado

Recommended Posts

• Отговори 100
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• legohead

60

• Rado

7

• Duh5

7

• OneOfAll

6

Да, нека ни е честита!

Благодарностите за това, моля отправете ИЗЦЯЛО към Georgivar - нашият ангел-спасител!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...

Ще съм благодарен да докладвате за проблеми при използването на форума.

Моля пишете тук на какви технически нередности попадате, за да се опитам да се преборя с тях.

до момента съм забелязал:

• Всички заглавия на теми са с главни първи букви на думите - оправено!
  • Recent Posts не работ - вече е оправено
  • Не е преведен интерфейса на форума на български език - готово

Очаквам вашата обратна връзка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Включих използването на ТАГове. Те дават възможност да опишете всяка една тема в разделите от ЛЕГО Свят с кратки думи.

Едно от приложенията, което мисля че определено е удобно, е че всички теми за МОК-ове (собствени модели) ще могат да се тагнат с "MOC". Това дава възможност да се види списък със всички MOCове от инструмента "Popular Tags" в началната страница на форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нататък:

Все още не съм напреднал особено с превода на български.

Пуснал съм обаче работен вариант на облик (скин) на форума. По тази причина името му е "(under construction)". Всеки от вас може да го избере и да коментира върху това кои споден него са най-належащите му недостатъци, които трябва да се оправят.

Ще ми бъде от полза!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Добавих поле за Brickset колекция и лична галерия, видими във форума под вашия аватар.

По този начин, ако желаете можете да дадете линк към вашата колекция и галерия със ваши снимки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправих и превода на български.

Пишете тук ако забележите грешки и съществени липси - ще ги оправям веднага щом мога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съобщавам за бъг, който открих туко що:

Докато сте на български език, бутоните в редактора за прикачане на снимка и линк НЕ работят!

Под английски език си работят, следователно причината за проблема е в превода. Ще се постарая да отстраня проблема максимално бързо.

Оправено!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Добавих възможност да се прикачат .tdl (Track Designer) файлове като атачмънт към коментар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Възстанових липсващите къстъм емотиконки с глави на лего мини фигурки. Вече можете да им се наслаждават отново. Дано ви харесват!

:(robot)::mf_pissed::mf_surpr::mf_xx::mf_angry::mf^^::mf_joy::mf_fear::mf_yumm::mf_grin::mf-_-::mf_hh::mf_o:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече последните коментари се извеждат в началото на форума вдясно.

Добавих и нов скин. Вижте го и си кажете мнението. Ако ви харесва, ще му попроменя цветовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, функцията за последните коментари е найстина добра, иначе фона е си е добър :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Полетата "brickset колекция" и "лична галерия" вече могат да бъдат редактирани от всички регистрирани потребители.

Бях пропуснал да забележа, че досега можеха да бъдат въвеждани само от администратори.

Благодарности на miti1982, че ми съобщи за проблема!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От гледна точка да бъде по-удобно за потребителите, вече можете да влизате във форума и с email адрес, освен с потребителското ви име.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 8 months later...

Оправен е проблема с embed-ването на видео от Youtube

За да публикувате видео от YouTube и то да се вижда във вашата публикация следвайте тези стъпки:

1. Копирайте адреса на видеото:
    http://www.youtube.com/watch?v=ЕXAMPLE_ADDRESS

2. Вмъкнете го без промяна в публикацията, която пишете.
  3. След като публикувате вашия коментар автоматично ще бъдат добавени тагове [media| към адреса на видеото.
  4. По този начин то ще се показва като вграден прозорец, а не като линк.

Това е всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече можете да използвате т.нар "Topic Prefixes". С тях можете да отбелязвате вашите теми. Префиксите се показват преди заглавието на темата ви, и освен това темите с еднакъм префикс могат да бъдат избрани.

За момента има въведени само два префикса: MOC и РЕВЮ. Използвайте ги на воля! И двата префикса могат да бъдат използвани САМО за теми намиращи се в раздел "ЛЕГО Свят" по разбираеми причини.

Приемат се предложения и за други префикси!

Освен това се надявам да ви харесва и страничната лента, която вече е видима на всички страници, а не само в началната страница на форума, както беше досега. Възможно е да се показва от лявата страна, кажете си мнението - да я прехвърля ли там?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Здравейте, опитах се няколко пъти да постна тема във форума и някакси не ми се получи...има ли някаква забрана за нови членове или ми трябва препоръка или нещо, което съм пропуснала да прочета в правилата, което да ми позволява друго освен регистрация и четене на темите?...Ще ви бъда благодарна ако ми разясните...

Благодаря ви предварително!

Поздрави!

Щадлер

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и добре дошли!

Приветстваме новорегистрираните потребители!

Бихме искали да знаете, че коментарите ви няма да бъдат видими преди да бъдат одобрени от модератор.

Това ограничение е от мерки за сигурност, и ще отпадне веднага щом напишете поне 2 коментара и те бъдат одобрени.

Заедно с това ще получите пълни потребителски права във форума.

Вашите коментари и темата ви бяха одобрени. С това вие вече имате пълни потребителски права във форума, и няма да е нуждо да изчаквате ръчно одобряване.

Ще отговора на въпросите ви за частта в другата тема.

Ако имате проблеми или въпроси за използването на форума моля пишете тук:

Помощ, въпроси и промени във форума

http://lebgo.org/forum//index.php/topic/40-iiiiu-auidhine-e-idhiiaaie-aua-oidhoia/

Поздрави,

legohead

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 years later...

Вдигнах лимита за прикачени файлове от 10 на 20 броя файлове за 1 публикация.

Също така вдигнах лимита за размера на прикачени файлове в 1 публикация за потребителска група "LUG Member" от 10 на 20 мб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Увеличих лимита за профилните картинки от 50 на 200 кб.

Благодаря на Abix за подсещането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вдигнах ограничението за максимален брой лични съобщения от 50 на 100 за потребителска група LUG Member.

Благодаря на Mamun за подадения сигнал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...

Гайс, форума в каква часова зона е? Май си беше ОК до скоро, в момента на писане на този коментар е 00:36 на 14ти Юли, а излиза: "Публикувано на Днес, 11:37 " а в tooltip-a пише 2017-07-13T21:37:04+00:00

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ще проверя този въпрос. Камен ще помогне технически, но тъй като въпросът не е от най-приоритетните, това ще стане в близкото обозримо бъдеще. Извинявам се за неудобството. :)

Редактирано от Knifebane
Нова информация - кога ще бъде оправен проблема.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехоу, извинете за забавения отговор.

Предвид че с Бинев планираме да ъпгрейдваме версията на форума в скоро време, ви моля да ми простите че не възнамерявам да оправям този проблем.

Най-вероятно не съм настроил правилната зона и/или проблема е от DST.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове