Nikku Отговорено Февруари 3, 2012 Share Отговорено Февруари 3, 2012 New IPB version, I like it Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 3, 2012 Share Отговорено Февруари 3, 2012 Да, нека ни е честита! Благодарностите за това, моля отправете ИЗЦЯЛО към Georgivar - нашият ангел-спасител! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 5, 2013 Share Отговорено Септември 5, 2013 Ще съм благодарен да докладвате за проблеми при използването на форума. Моля пишете тук на какви технически нередности попадате, за да се опитам да се преборя с тях. до момента съм забелязал: Всички заглавия на теми са с главни първи букви на думите - оправено! Recent Posts не работ - вече е оправено Не е преведен интерфейса на форума на български език - готово Очаквам вашата обратна връзка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 8, 2013 Share Отговорено Септември 8, 2013 Включих използването на ТАГове. Те дават възможност да опишете всяка една тема в разделите от ЛЕГО Свят с кратки думи. Едно от приложенията, което мисля че определено е удобно, е че всички теми за МОК-ове (собствени модели) ще могат да се тагнат с "MOC". Това дава възможност да се види списък със всички MOCове от инструмента "Popular Tags" в началната страница на форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 11, 2013 Share Отговорено Септември 11, 2013 Нататък: Все още не съм напреднал особено с превода на български. Пуснал съм обаче работен вариант на облик (скин) на форума. По тази причина името му е "(under construction)". Всеки от вас може да го избере и да коментира върху това кои споден него са най-належащите му недостатъци, които трябва да се оправят. Ще ми бъде от полза! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 23, 2013 Share Отговорено Септември 23, 2013 Добавих поле за Brickset колекция и лична галерия, видими във форума под вашия аватар. По този начин, ако желаете можете да дадете линк към вашата колекция и галерия със ваши снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 30, 2013 Share Отговорено Септември 30, 2013 Оправих и превода на български. Пишете тук ако забележите грешки и съществени липси - ще ги оправям веднага щом мога. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 1, 2013 Share Отговорено Октомври 1, 2013 Съобщавам за бъг, който открих туко що: Докато сте на български език, бутоните в редактора за прикачане на снимка и линк НЕ работят! Под английски език си работят, следователно причината за проблема е в превода. Ще се постарая да отстраня проблема максимално бързо. Оправено! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 18, 2013 Share Отговорено Октомври 18, 2013 Добавих възможност да се прикачат .tdl (Track Designer) файлове като атачмънт към коментар. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 12, 2013 Share Отговорено Ноември 12, 2013 Възстанових липсващите къстъм емотиконки с глави на лего мини фигурки. Вече можете да им се наслаждават отново. Дано ви харесват! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 16, 2013 Share Отговорено Ноември 16, 2013 Вече последните коментари се извеждат в началото на форума вдясно. Добавих и нов скин. Вижте го и си кажете мнението. Ако ви харесва, ще му попроменя цветовете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Ноември 16, 2013 Share Отговорено Ноември 16, 2013 Здравей, функцията за последните коментари е найстина добра, иначе фона е си е добър . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 26, 2013 Share Отговорено Ноември 26, 2013 Полетата "brickset колекция" и "лична галерия" вече могат да бъдат редактирани от всички регистрирани потребители. Бях пропуснал да забележа, че досега можеха да бъдат въвеждани само от администратори. Благодарности на miti1982, че ми съобщи за проблема! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 28, 2013 Share Отговорено Ноември 28, 2013 От гледна точка да бъде по-удобно за потребителите, вече можете да влизате във форума и с email адрес, освен с потребителското ви име. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 27, 2014 Share Отговорено Август 27, 2014 Оправен е проблема с embed-ването на видео от Youtube За да публикувате видео от YouTube и то да се вижда във вашата публикация следвайте тези стъпки: Копирайте адреса на видеото: http://www.youtube.com/watch?v=ЕXAMPLE_ADDRESS Вмъкнете го без промяна в публикацията, която пишете. След като публикувате вашия коментар автоматично ще бъдат добавени тагове [media| към адреса на видеото. По този начин то ще се показва като вграден прозорец, а не като линк. Това е всичко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 28, 2014 Share Отговорено Август 28, 2014 Вече можете да използвате т.нар "Topic Prefixes". С тях можете да отбелязвате вашите теми. Префиксите се показват преди заглавието на темата ви, и освен това темите с еднакъм префикс могат да бъдат избрани. За момента има въведени само два префикса: MOC и РЕВЮ. Използвайте ги на воля! И двата префикса могат да бъдат използвани САМО за теми намиращи се в раздел "ЛЕГО Свят" по разбираеми причини. Приемат се предложения и за други префикси! Освен това се надявам да ви харесва и страничната лента, която вече е видима на всички страници, а не само в началната страница на форума, както беше досега. Възможно е да се показва от лявата страна, кажете си мнението - да я прехвърля ли там? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Септември 17, 2014 Share Отговорено Септември 17, 2014 Здравейте, опитах се няколко пъти да постна тема във форума и някакси не ми се получи...има ли някаква забрана за нови членове или ми трябва препоръка или нещо, което съм пропуснала да прочета в правилата, което да ми позволява друго освен регистрация и четене на темите?...Ще ви бъда благодарна ако ми разясните... Благодаря ви предварително! Поздрави! Щадлер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 17, 2014 Share Отговорено Септември 17, 2014 Здравейте и добре дошли! Приветстваме новорегистрираните потребители! Бихме искали да знаете, че коментарите ви няма да бъдат видими преди да бъдат одобрени от модератор. Това ограничение е от мерки за сигурност, и ще отпадне веднага щом напишете поне 2 коментара и те бъдат одобрени. Заедно с това ще получите пълни потребителски права във форума. Вашите коментари и темата ви бяха одобрени. С това вие вече имате пълни потребителски права във форума, и няма да е нуждо да изчаквате ръчно одобряване. Ще отговора на въпросите ви за частта в другата тема. Ако имате проблеми или въпроси за използването на форума моля пишете тук: Помощ, въпроси и промени във форума http://lebgo.org/forum//index.php/topic/40-iiiiu-auidhine-e-idhiiaaie-aua-oidhoia/ Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 13, 2017 Share Отговорено Февруари 13, 2017 Вдигнах лимита за прикачени файлове от 10 на 20 броя файлове за 1 публикация. Също така вдигнах лимита за размера на прикачени файлове в 1 публикация за потребителска група "LUG Member" от 10 на 20 мб. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 16, 2017 Share Отговорено Февруари 16, 2017 Увеличих лимита за профилните картинки от 50 на 200 кб. Благодаря на Abix за подсещането! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 20, 2017 Share Отговорено Февруари 20, 2017 Вдигнах ограничението за максимален брой лични съобщения от 50 на 100 за потребителска група LUG Member. Благодаря на Mamun за подадения сигнал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Юли 13, 2017 Share Отговорено Юли 13, 2017 Гайс, форума в каква часова зона е? Май си беше ОК до скоро, в момента на писане на този коментар е 00:36 на 14ти Юли, а излиза: "Публикувано на Днес, 11:37 " а в tooltip-a пише 2017-07-13T21:37:04+00:00 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Юли 14, 2017 Share Отговорено Юли 14, 2017 (Редактирано) Ще проверя този въпрос. Камен ще помогне технически, но тъй като въпросът не е от най-приоритетните, това ще стане в близкото обозримо бъдеще. Извинявам се за неудобството. Редактирано Юли 16, 2017 от Knifebane Нова информация - кога ще бъде оправен проблема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 16, 2017 Share Отговорено Юли 16, 2017 Ехоу, извинете за забавения отговор. Предвид че с Бинев планираме да ъпгрейдваме версията на форума в скоро време, ви моля да ми простите че не възнамерявам да оправям този проблем. Най-вероятно не съм настроил правилната зона и/или проблема е от DST. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 17, 2017 Share Отговорено Юли 17, 2017 test msg - тук часът ми излиза вярно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts