Knifebane Отговорено Юли 17, 2017 Share Отговорено Юли 17, 2017 (Редактирано) test Редактирано Юли 17, 2017 от Knifebane Не излиза вярно при мен :( Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 19, 2017 Share Отговорено Юли 19, 2017 Ахаааа, я си вижте настройките в потребителския профил за часовата зона тогава? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 24, 2017 Share Отговорено Август 24, 2017 Здравейте! Съобщавам ви, че с Бинев успяхме да оправим проблема с Charset-а на форума. След 1-2 седмици ще пробваме да ъпгрейднем към по-нова версия на IPB. Междувременно ви моля да следите за проблеми с функционалността на форума - в момента сме в нещо като тестов период преди ъпгрейда. До момента съм забелязал следните проблеми: Месеците в темите и коментарите не се изписват вярно - вместо това се вижда "���" Пример: "Публикувано на 19 ��� 2017 - 10:55" Проблема най-вероятно се дължи на strftime - Format a local time/date according to locale settings. Ще се опитам да разбера каква е причината за проблема оправен! Моля ви ако забележите други проблеми, които ги е нямало преди, да пишете в тази тема! Благодаря ви предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 6, 2017 Share Отговорено Септември 6, 2017 Проблема е отстранен. language locale настройката трябваше да се промени от "bg_BG" на "bg_utf8". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 7, 2017 Share Отговорено Септември 7, 2017 теоритично питане - има ли шанс като сте пипали базата за енкодинга да сте пипали и полето с паролите? Паролата за акаунта ми е на кирилица (не внимавах какво е пуснато на компютъра по време на регистрацията) обаче сега със 100% вярна парола (auto saved) не ме пуска да вляза; пиша от компютър в който вече съм логнат и не смея да изляза Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 16, 2017 Share Отговорено Септември 16, 2017 С Бинев отговорихме на въпроса на Оги на лично ... Тази неделя вечер планираме DOWNTIME на форума. Бъдете уведомени Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 18, 2017 Share Отговорено Септември 18, 2017 Браво машини! Турете сега един сертификат да не гърмят браузърите за https като си пишеш паролата, че иначе от интернет клубове никога няма да влизам;) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Септември 18, 2017 Share Отговорено Септември 18, 2017 преди 19 минути, Duh5 написа: Браво машини! Турете сега един сертификат да не гърмят браузърите за https като си пишеш паролата, че иначе от интернет клубове никога няма да влизам;) То ако е self signed пак ще е драма. Ще има да пищи как е непознат и не е trusted Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 18, 2017 Share Отговорено Септември 18, 2017 Оги, за OpenSSL единствено си мия, че ще е удачно. Не мисля че ни е нужен реално платен сертификат, но ще помисля. Знам това за self-signed, което каза Васко. Ще продължи да дава предупреждения доколкото съм запознат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Септември 18, 2017 Share Отговорено Септември 18, 2017 За това има Let's Encrypt, който е безплатен и се обновява сам. В ICN е с 2-3 клика. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 18, 2017 Share Отговорено Септември 18, 2017 Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 18, 2017 Share Отговорено Септември 18, 2017 Преди 1 час, OneOfAll написа: За това има Let's Encrypt, който е безплатен и се обновява сам. В ICN е с 2-3 клика. да, това имах предвид, супер як service е let's encrypt-a. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 18, 2017 Share Отговорено Септември 18, 2017 Ще гледам днес да оправя редиректа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 19, 2017 Share Отговорено Септември 19, 2017 KeyCaptcha проверката е оправена и вече трябва да работи. Очаквам Деси да провери и да ни информира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 19, 2017 Share Отговорено Септември 19, 2017 Цитат Дидо: значи сега видях, че всички снимки дето съм качвал във форума ги няма - ако става въпрос за вътрешни линкове към файлове, качени на нашия хостинг, които не работят - знаем за проблема, за съжаление ръчно ще трябва да се оправят. Моля те да дадеш примери, за да сме сигурни че става въпрос за 1 и също. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Септември 19, 2017 Share Отговорено Септември 19, 2017 Под ника на потребителите има рейтинг на база на броя постове. В момента под всеки стои картинка, която изобразява този рейтинг, но явно пътят до нея е грешен или липсва в папката. И сега навсякъде седи празна картинка. Ето конкретния линк от моя ранк:http://forum.lebgo.org/uploads/pip_custom_ranks/rank_5.png Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 19, 2017 Share Отговорено Септември 19, 2017 Оправих и този проблем. Благодаря ти за известието и подробното обяснение! За съжаление в IPB 4.2 ранговете излизат отгоре над профилната картинка, а не отдолу както досега. По тази причина намалих изображенията за ранговете. За момента няма да редактирам template файловете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 3, 2017 Share Отговорено Октомври 3, 2017 На 9/16/2017 at 17:42, legohead написа: С Бинев отговорихме на въпроса на Оги на лично ... Тази неделя вечер планираме DOWNTIME на форума. Бъдете уведомени Guys, от както инсталирахме новия форум почти не съм чул вашето мнение - харесва ли ви новата функционалност, има ли нещо което не ви е ясно или не работи добре според вас, и изпитвате ли липса на нещо, което в момента го няма? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 4, 2017 Share Отговорено Октомври 4, 2017 Мен ми харесва много! Доста по-приветлив ми е, спрямо стария 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Октомври 4, 2017 Share Отговорено Октомври 4, 2017 Супер яко! За пореден път приветствам и се възхищавам на подобни дела в името на каузата! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 17, 2017 Share Отговорено Октомври 17, 2017 Хелоу, покрай ъпдейта на профила настъпих следния бъг, вероятно се е появил след ъпдейта, преди работеше. На ниво профил може да сложиш името на бриксет акаунта, това после се появява автоматично като линк в дясната секция на коментарите ни под профила. В момента полета има валидация все едно е http link поле: респективно, когато го "поправя" формата се чупи: И линка в профилите на всички ни е сбъркан: Просто променете полето на текстово за да се махне pre-populate-a на протокола. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 24, 2017 Share Отговорено Октомври 24, 2017 Днес забелязах че автоматичното embed-ване на изображения в коментари с copy & paste не сработва с .png. Ще се опитам да разбера дали това може да се оправи, и да могат да се поставят лесно както .jpeg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 На 10/17/2017 at 13:06, Duh5 написа: Хелоу, покрай ъпдейта на профила настъпих следния бъг, вероятно се е появил след ъпдейта, преди работеше. На ниво профил може да сложиш името на бриксет акаунта, това после се появява автоматично като линк в дясната секция на коментарите ни под профила. В момента полета има валидация все едно е http link поле. Проблема е оправен, благодаря на Оги за подробното обяснение на проблема Спести ми ровене! Ще се опитам да оправя стойностите на това поле на всички потребители. Възможно е да пропусна някой, така че - моля проверете и при нужда махнете "http://" от полето. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 16, 2017 Share Отговорено Ноември 16, 2017 На 10/24/2017 at 12:48, legohead написа: Днес забелязах че автоматичното embed-ване на изображения в коментари с copy & paste не сработва с .png. Ще се опитам да разбера дали това може да се оправи, и да могат да се поставят лесно както .jpeg Проблема мисля че е оправен. Причината беше не забраната на .png файловот разришение, ами максималния позволен файлов размер за прикачените файлове в коментар. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 1, 2017 Share Отговорено Декември 1, 2017 Възможно ли е да се добави spell check ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts