Hri$$y Публикувано Март 6, 2020 Share Публикувано Март 6, 2020 Здравейте! Бих искала да ви покажа първият ми MOC в монохромни цветове - използвани само черни, бели и сиви части. @danny помогна малко, но да не издребняваме Смятам да продължа в този стил. 3 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 6, 2020 Share Отговорено Март 6, 2020 Феноменален МОК! БРАВО! Предполагам снимката има филтър заради фигурката . Можеш ли да пуснеш снимки без него ? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hri$$y Отговорено Март 6, 2020 Автор Share Отговорено Март 6, 2020 Много благодаря, @OneOfAll ! Фигурката е Nearly Headless Nick от Хари Потър сетовете и всъщност си е черно-бяла. Ето и оригиналната снимчица, реално е извадено просто жълтото от дневната светлина на обработените горе снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Март 6, 2020 Share Отговорено Март 6, 2020 Много добър мок! Първо тръгнах да изреждам какво ми харесва, но май няма смисъл, тъй като не намирам какво не ми харесва... Остава да му направиш остатъка от къщата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 6, 2020 Share Отговорено Март 6, 2020 Нямах представа, че и тя е черно бяла! Страхотно! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Март 6, 2020 Share Отговорено Март 6, 2020 Преди 3 часа, OneOfAll написа: Предполагам снимката има филтър заради фигурката в мозъка ти има филтър 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 6, 2020 Share Отговорено Март 6, 2020 Преди 1 час, sensimasensi написа: в мозъка ти има филтър 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Март 6, 2020 Share Отговорено Март 6, 2020 Егати яката идея браво!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts