Jump to content

LEGO Super Mario

mnachev

Recommended Posts

Интересно е за деца, ама иначе малко постно от към части :D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последно време ми се струва, че Лего започва да губи от същността си...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И те искат да са модерни и да пробват други ниши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хората и най-вече децата са заливани денонощно с филми/видеота с различни герои, които после имат такъв merchandise, че няма човек на земята, който не разбира за съществуването им и ЛЕГО не може да си позволи да не е в крак с този лицензиран тип теми, иначе рискува да бъде задминат от други брандове. Освен това тази с дигитализация са длъжни да търсят начини да интегрират или дигитални устройства или поне някакъв вид интеракция, за да релевантни. Супер Марио явно един вид се опитва да влезе в нишата с бордовите игри, от които ЛЕГО имат и преди, но не са много популярни. От друга страна Hidden Side и Technic са им пътищата към мобилните устройства и връзката с подрастващите.

Мен не ме грабват повечето от тези новите лицензирани неща като Тролове, Марио, а дори Миньоните, които като цяло много ме радват пак ми се струват като форсирани малко, но явно това ще е пътят за оцеляване и растеж, по който ЛЕГО върви за момента. 

Ако не друго баланса с линии като IDEAS, Creator Expert е добър, че обръща внимание и на нас AFOLs. Мисля, че колкото и повечето хора тук да обичаме Castle например, ще се съгласите, че ако изключим носталгията от уравнението, за възрастен човек старите Castle замъци в по-голямата си част не са на нивото на комплексност и детайл, че да грабват окото. Ако утре обявяват нова Castle линия и flagship сета изглежда като старите замъци, изобщо няма да съм впечатлен, като знам, че има сетове с нивото на детайл и сложност като повечето Ideas/ Creator Expert.

Май си стана лирическо отклонение / словесна диария - прощавайте :)

На мен Супер Марио сетовете не ми допадат и на този етап не мисля, че ще си ги купувам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен концепцията МНОГО ми харесва! Фен съм на Марио, от конзолния гейминг ексклузивно играя в Нинтендо екосистемата и съвсем сериозно мисля да купя поне основния модел тук:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове