maniak Публикувано Ноември 10, 2011 Share Публикувано Ноември 10, 2011 Попаднах на една занимателна игра с техническа тематика. Нужни са ви около 30 минути и малко търпение. Последното ниво и мен доста ме озори: http://technic.lego.com/en-us/games/legomechanic.aspx Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 10, 2011 Share Отговорено Ноември 10, 2011 Благодаря ти за споделянето! Ще я разцъкам когато имам време. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 10, 2011 Share Отговорено Ноември 10, 2011 Намерих няколко решения, които не използват всички налични части: бъг 1 бъг 2 бъг 4 Видях още една игра, в която трябва да изберете верните зъбни предавки, за да отворите вратата на стаята и да избягате. Tower Escape Малко ми напомня на филма Cube Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blackadder Отговорено Ноември 15, 2011 Share Отговорено Ноември 15, 2011 Едно време имаше една подобна игра - The incredible machine. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 15, 2011 Share Отговорено Ноември 15, 2011 Предполагам говориш за това: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts