legohead Публикувано Ноември 11, 2011 Share Публикувано Ноември 11, 2011 Можете да видите новите модели на сайта на LEGO S@H. В Еurobricks има написана тема с появилите се в Америка нови модели: линк към Eurobricks Няма да копирам тук картинките. Смятам че е достатъчно лесно всеки да ги види на сайта на LEGO, или пък в Brickset. Тук ще напиша обаче за новите части, които видях на снимките. Датчаните дерзаят, очевидно, и това много ме радва. Някой от новите тухлести попълненения се надявам да зарадват и вас! Калникът на този пикап е получил фейс-лифт. Разликата е в по-заоблената форма в долните краища. Да видим в какви цветове ще бъде наличен. Напълно подкрепям тази промяна. Eто още една снимка на калника: Тук можете да видите и нови гуми, които също много ми допадат. Пасват на досегашните масово използвани джанти. Най-накрая малко разнообразие, TLG, благодаря ви! Както някой от вас може би вече знаят, задава се LEGO мечка! Но по-голямата изненада от тази снимка са новите декоративни тухлички 1х2. Надявам се строителите на сгради да ги оценят! Ето тази част ме зарадва най-много: "flat round tile 1х1" (без стъд) Никога не се бях сещал, колко добра идея би било появата на такава част. По мое мнение изглежда доста по-убедително като фар на кола. Нови жилетки/елечета за мини фигурки. Очаквам да ги пуснат и в PaB в скоро време! Нарочно пропускам всичките нови глави и тела за мини фигурки. Почти всяка фигурка от новата серия полицай-рейнджъри има нова физиономия или премяна. П.С. Пуснах тази тема в дискусии, макар че съм писал само за СИТИ с цел да обсъждаме всички нови неща за 2012 на 1 място, а не да ги делим по теми. По този начин се надявам посетителите да могат по-лесно да следят информацията. Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 11, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2011 Eто информация и за новия Brick Seperator: карнитката е линк към блога на thebrickblogger.com Ето едно от новите допълнения на инструмента, с което можете да избутвате техник оси и пинове. Удобна функция, без съмнение. Друга нова функция е възможността да разглабяте jumper plates (плочки 1х2 с 1 стъд по средата) Намирам това за дори по-полезна функция от първата. Третата промяна е в дръжката. С тънкия й край можете да вадите плоски плочки от основа. Може би много от вас са правили това досега с нокти. Новият инструмент ще можете да намерите в комплекта 10230 Mini Modulars от 2012 г. Посетете оригиналната тема в thebrickblogger.com за да видите цялата тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Ноември 11, 2011 Share Отговорено Ноември 11, 2011 Дано я пуснат в ПикАБрик! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Ноември 12, 2011 Share Отговорено Ноември 12, 2011 О да, новите жилетки са супер яки (и са по-реалистични), най-вероятно ще си взема доста от тях. Може би в най-скоро време ще направя индекс на сетовете от СИТИ 2012 ПС Разгледах и останалите сетове от СИТИ 2012, и наистина някои и са страхотни. В wish-листа ми са 4436, 4437, 4636 и 5882 (има супер яко оръжие, мисля че е от тези които зоо полицията ползва). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 12, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2011 Ники, много ще съм ти признателен ако удариш едно рамо в новинарството! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Ноември 12, 2011 Share Отговорено Ноември 12, 2011 Предполагам, че ще намеря малко време за индексиране на сетове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 13, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2011 На снимките на горския полицейски участък забелязах и това: Нова специална плочка с основа 2х2 - кръг, с 4 конектора в цвят червеникаво-кафяво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Владислав III Отговорено Декември 15, 2011 Share Отговорено Декември 15, 2011 Колко струва якия модел?Той е бая як! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Владислав III Отговорено Декември 15, 2011 Share Отговорено Декември 15, 2011 ИСКАМ ГО! (биx дал 400лв. за него ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts