Jump to content
legohead

Нови модели от 2012 г.

Recommended Posts

legohead

В LEGO Shop @ Home Америка вече са пуснами в продажба нови модели от 2012г!

 

6263988459_5126ec9170.jpg

 

Прочетете повече за тази новина в нашия форум!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...

 • Подобни теми

  • MetroiD
   От MetroiD
   Не пропускайте празника по повод Деня на Бащата, който тази година се организира за пръв път в България!
    
   Ако тази събота имате желание    

   да разгледате отблизо (и отвътре!) съвременни и стари модели на българската армия;
   да пробвате скално катерене по петметрова стена;
   да тествате мерника си на Airsoft стрелбище;
   да се порадвате на ретро автомобили и свръхмодерни индустриални машини;
   да управляте колички Kettcar
   и, разбира се, да видите нашия LEGO макет с влакове, кораби, управляеми коли, роботи и да участвате в нашите игри и конкурси,

    
   тогава ви чакаме на 16 юни между 10 и 18 часа в Националния военноисторически музей на ул. Черковна No. 92!
  • MetroiD
   От MetroiD
   Тази неделя (2.12.2012г.) от 11 до 18 часа ще се проведе ежегодният благотворителен коледен базар в Интер Експо Център, София.
    
   Както винаги, посетителите ги очакват какви ли не красиви и интересни неща за гледане, правене (и ядене). А този път сред тях ще е и набиращата все по-солидна фен база "щипка с джойстик" на Камен. Така че - ако досега не сте успявали да си грабнете нещо с нея, или пък искате пак да я пробвате (този път - заредена с нови подаръци), чакаме ви!
      • MetroiD
   От MetroiD
   Тази вечер на срещата на клуба обсъдихме участието на клуба в събитие, за което сме поканени специално от LEGO. Става въпрос за LEGO Fan Weekend 2012, който ще се проведе от 28 до 30 септември в Скйербек, Дания (Skærbæk, ако мислите да го търсите в картата).
    
   Ето превод на официалното съобщение относно събитието, разпространено до европейските LUG-ове:
    
   ================
    
   Екипът по организацията на LEGO Fan Weekend (LFW) започна плановете за следващото събитие в Скйербек, Дания. Постарахме се през 2012г. да осигурим оптимални условия, така че максимален брой международни AFOLs да могат да посетят събитието, както и да се отблагодарим на тези от вас, които го посещават за пореден път - именно затова искаме 2012 да е много специална година. Този път предлагаме на участващите LUGове напълно безплатно бунгало за настаняване (за целия период от петък до неделя) и осигуряваме изключително ниски цени за престой на участващите AFOLs.
    
   Ето какъв е принципът: всеки LUG, с който сме се свързали, може да регистрира до шестима члена за едно бунгало, без да заплаща никакви разноски по престоя от петък до неделя, като заедно с това за клуба е платена и парти вечеря в събота вечер (евентуално са възможни допълнителни разходи при заявяване на допълнителни услуги). За да заявите безплатното бунгало е нужно да са налице минимум четири члена на даден LUG.
    
   В случай че участват повече от шест члена на LUG, общата цената за едно допълнително място е 100 DKK (26.30 лева) за член на клуба и 200 DKK (52.60 лева) за семейство или приятели. Допълнителната цена за една вечер за бунгало след края на събитието е 500 DKK на вечер.
    
   Въпроси:
   Какво се прави в случай че от наша страна желаят да участват повече от шестима човека?
   До шест члена на даден LUG могат да нощуват безплатно в едно бунгало - всички останали трябва да заплатят 100 DKK (за AFOLs) или 200 DKK (за семейство и приятели) за престой в отделно бунгало (от петък до неделя).
   От нашия клуб са налице осем човека; бихме желали да се настаним в две бунгала по четири човека?
   Едното бунгало ще бъде безплатно, а хората в другото бунгало ще трябва да платят по DKK 100 (за AFOLs) или 200 DKK (за семейство и приятели).
   Кой решава за кои хора престоят е безплатен в случай че сме над шестима човека?
   Вие - вашият LUG - сами трябва да прецените кой ще нощува безплатно и кой трябва да плаща. Ние - организационният екип - не решаваме това!
   Колко трябва да заплатим, ако желаем да останем по-дълго от заплануваното за събитието време?
   Една допълнителна нощувка струва 500 DKK (131.54 лева) за кабина в периода от неделя до петък.
    
   Всички AFOLs, участващи в LFW 2012г., ще могат да се насладят на парти вечерята в събота вечер безплатно в случай че са настанени в бунгало, като допълнително присъстващите семейство и приятели ще трябва да заплатят по 100 DKK за вечерята.
    
   ================
    
   Вкратце - ако искаме да участваме, трябва да заявим минимум четири места. В случай че можем да заявим шестима участника (пълната квота за безплатно участие), най-добре е да реагираме светкавично, за да запазя едно бунгало за нас още отсега - все пак, няма неограничен брой бунгала. Нека обаче уточним нещо - обсъдих въпроса допълнително с организаторите, а и в информацията по-горе си пише изрично - става въпрос за AFOLs (възрастни LEGO фенове), които са членове на съответния клуб и които съответно имат право да доведат свои приятели или членове на своето семейство. Тоест минималното условие от наша страна за участие в събитието е хората, имащи желание да ходят до Скйербек, да са активни членове на Лебго - или _поне_ да сме се виждали един-два пъти с тези от вас, които биха желали да участват. Сами разбирате, че това условие е продиктувано от чисто практически съображения - а именно, че подобни покани и мероприятия са следствие от активната дейност на клуба - тъй че тези, които участват в нея и я подпомагат, са и хората, които следва да могат да се включат в подобни инициативи.
    
   Засега всички на срещата изявиха интерес, а доколкото разбрах, Андрю, Венци и Ачо ще обмислят и ще кажат допълнително. Ако някой не е сигурен или пък обратното - ако съм включил някой, а той не е убеден, че ще може да участва, да информира своевременно.
    
   По отношение на транспорта - да се замъкнем с автомобил от тук до Дания е въпрос на два пълни дни път, а и бензинът + такси + винетки ще ни излязат от 400 евро нагоре в едната посока, и то в случай че пътуваме само с един автомобил. Затова най-разумното решение изглежда да търсим самолетни билети. Единият вариант е някакви чартъри до град, близък до Скйербек - ако някой има връзки с туроператори / авиокомпании, сега е моментът да каже. Другият е стандартният - редовни полети - колкото по-рано се резервира - толкова по-добре; а има и възможност при групова резервация да ползваме все някакви преференции. На първо четене са налице следните примерни маршрути с излитане на 28 септември и връщане на 1 октомври:
    
   * Луфтханза до Билунд с прекачване във Франкфурт на цена 330 лева в двете посоки
   * Еър Франс до Копенхаген с прекачване в Париж на цена 330 лева в двете посоки
   * Луфтханза до Копенхаген с прекачване във Франкфурт на цена 340 лева в двете посоки
    
   Разстоянието между Билунд и Скйербек е 70 км, а от Копенхаген до Скйербек са около 250км. Други близки летища до Скйербек са Зюлт (Германия) и Аархус (Холандия), но международният транспорт надали ще е по-лесен и удобен, отколкото вътрешнодържавният, затова аз мисля, че вариантът с полет София - Франкфурт - Билунд е най-добър (а и излиза най-евтин!). Вече от Билунд можем или да търсим междуградски транспорт, или да наемем кола - това надали ще е особено голям проблем.
    
   А, и забравих да спомена - в понеделник, т.е. след края на изложението, всички участници ще могат да пазаруват от LEGO Employee Store...
    
   Таааа... да се преброим, а?
    
    
    
   П.П.: Предварителен ориентировъчен списък - плюсовете са сигурни, питанките са, както може да се очаква... питанки.
    
   + Камен
   + Вики
   + Ангел Т.
   + Георги Т.
   + Андрю
   + Тодор
   + Бианка
    
   ? Жоро
   ? Никола (+1)
   ? Абел
   ? Ася
   ? аз
    
   Под въпрос са Андрю, Венци и Ачо; от Абел още не съм получил инфо - и с това май горе-долу се изчерпваме? Ако има обаче други желаещи, които съм забравил - извинявайте и се обаждайте! С нас може да дойде и Тодор от БоХоби, който, както знаете, е не по-малко ЛЕГО фен от нас, а и е помагал адски много на клуба - с него ще се чуем тия дни да обсъдим нещата.
    
   Ще актуализирам списъка редовно с актуална информация; още веднъж - моля, нека до към края на февруари всички да са решили да или не.
  • MetroiD
   От MetroiD
   Обсъдихме поканата за Дания; а сега - нещо по-близко и по-скорошно.
    
   Приятелите ни от румънския LUG Брикенбург ни канят на тяхното изложение в Клуж-Напока, Трансилвания, Румъния - което ще се проведе между 15 и 20 май. Както и преди, предлагат ни страхотни условия по отношение на настаняването; от нас остава да се оправим с пътуването.
    
   Какво мислите, дали ще се организираме да навестим северните съседи? Пада се леко пред/след-ваканционен период, т.е. сигурно ще е тежък откъм работа, но нищо не пречим да го обмислим.
  • MetroiD
   От MetroiD
   Поредицата детски големи междучасия организирани от екипа на National Geographic Kids, ще завърши подобаващо тази неделя. И щом виждате тази новина тук, най-вероятно вече се досещате с какво ще могат да се забавляват децата в края на този уикенд.
   Мястото е The Mall на бул. Цариградско Шосе, датата - 11 ноември 2012г., а LEGO-то ще е там между 10 и 13 часа... естествено, с нас


×
×
 • Създай нов...