legohead Публикувано Ноември 16, 2011 Share Публикувано Ноември 16, 2011 От известно време ми се върти идеята да направя възстановка на следният модел: 8855 LEGO Technic Propeller plane (1988) Детайлна информация, както и снимки на този самолет можете да намерите тук: Technicopedia. Това e интернет енциклопедията за техник модели на Blakbird. През последните месеци се заех със задачата да се снабдя с всички необходими части за възстановката на този модел. При интерес от ваша страна ще разкажа в подробности как направих това. Запланувал съм да изложа модела през месец Април 2012 г. така че всеки желаещ да може да разгледа този вече античен модел с очите си. Тук ще пусна малко информация за модела, която копирах от Technopedia. Целият снимков материал в тази тема е дело на Blakbird. Благодарности за предоставената информация! Анимационен изглед от 360' Функции на модела: Работещи аелерони Работещи контролни повърхности на опашката Работещо бутало на двигателя, свързано с перката на самолета За повече снимки, моля посетете тази страница: LEGO 8855 @ Technicopedia Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Април 12, 2012 Share Отговорено Април 12, 2012 Нали няма да се разсърдиш ако някой по- малък от тебе те поправи? Предполагам че да, тъй че: подвижните части на полукрилете се казват елерони или задкрилки; контролните повърхности на опашката са хоризонтални стабилизатори. Надявам се да няма лоши чувства само искам да уточня някои работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 13, 2014 Автор Share Отговорено Януари 13, 2014 Ето видео със сглобяването на модела, дело на Кирил Иванов. Благодаря че ми го сподели http://www.youtube.com/watch?v=-bcTCWS4Nt0 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts