Asenikus Публикувано Ноември 30, 2011 Share Публикувано Ноември 30, 2011 Тази тема обяснява как да премахнем пожълтяването по сивите и бели части. Първо искам да предупредя всички ентусиаст-химици много да внимават при изпълнението на това ръководство. Задължително с хубави ръкавици и по възможност с очила. Съдът да не се затваря и помещението да е проветриво. Слънчевата светлина не е задължителна освен за много пожълтели сиви части. В никакъв случай да не престояват повече от 5 часа и да се правят проверки всеки час. Нужните ви продукти са перхидрол 30%, който можете да си набавите от по-големите аптеки( аз взех 4 бутилки по 1 литър ) и Vanish Oxy на прах от всеки супермаркет. Моята формула беше 2 чаени лъжички Vanish на 500ml перхидрол 30%. Всичко отанало е обяснено тук. Като ги изплакнете от препарата оставете да изсъхнат без да ги търкате с кърпа или нещо друго. Започнете с малко количество от най-замърсените и евтини части. НЕ работи за сини части. Внимавайте с частите, които имат графики. Цветовете при конете примерно се запазват, но за разните стикери( главно по белите части ) не знам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 Благодаря ти за споделеният опит. На друго място бях чел, че след избелването частите много бързо пожълтяват повторно. Имаш ли наблюдение дали резултатът от банята с перхидрол е траен? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenikus Отговорено Декември 1, 2011 Автор Share Отговорено Декември 1, 2011 Благодаря ти за споделеният опит. На друго място бях чел, че след избелването частите много бързо пожълтяват повторно. Имаш ли наблюдение дали резултатът от банята с перхидрол е траен? Засега нямам. Да се надяваме обаче, че ще е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts