danny Публикувано Април 19, 2020 Share Публикувано Април 19, 2020 През последните няколко дни направихме една модулна къща, която пасна чудесно за лятна резиденция на Кайло Рен, който от време на време има нужда да избяга от цялата шумотевица, без да го преследват бунтовници, папараци и всякакви други фенове на сагата. Така се нанесе в тази спретната къщурка и направи парти по случай новия дом. Присъстваха почти есклузивно хора/ клонинги, все имперски служители, но...и неговата тръпка Рей. Покани я с смс и тя взе, че цъфна. Не е ясно как ще продължи историята Тук повече детайли от различните помещения: 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 19, 2020 Share Отговорено Април 19, 2020 Дани, остави ме без думи 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 26, 2020 Share Отговорено Април 26, 2020 Дани човеко, не знам колко време отделяш, не знам дали от първия път ти се получава или минаваш през някакъв процес, ама ако по-наблизо направят lego masters определено се запиши! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Април 27, 2020 Share Отговорено Април 27, 2020 Чакай, Кайло Рен и Рей не са ли роднини, как ще му е тръпка? Ето колко съм запознат с новите епизоди, хаха. Аз съм фен на старите, от преди Лукас да продаде нещата на Дисни. За мен в бъдеще Стар Уорс трябва да започнат напълно на чисто - нова трилогия 1000 години преди или след последните събития. С изцяло нови герои и светове. С други думи - "Нова надежда", хаха. Обаче наистина нова да бъде. Иначе къщата е много приятна и добре обзаведена отвътре. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Април 27, 2020 Автор Share Отговорено Април 27, 2020 Преди 11 часа, Duh5 написа: Дани човеко, не знам колко време отделяш, не знам дали от първия път ти се получава или минаваш през някакъв процес, ама ако по-наблизо направят lego masters определено се запиши! Нахвърлям някои идеи отначало и после сядам да сглобявам. Повечето пъти нямам частите, които си представям, затова нещата се случват с каквото има Случва се да разглобяваме нещо по няколко пъти, но по-рядко. Далече съм от master builder, за сега съм само падуан Преди 1 час, Nikola Bathory написа: Чакай, Кайло Рен и Рей не са ли роднини, как ще му е тръпка? Ето колко съм запознат с новите епизоди, хаха. Аз съм фен на старите, от преди Лукас да продаде нещата на Дисни. За мен в бъдеще Стар Уорс трябва да започнат напълно на чисто - нова трилогия 1000 години преди или след последните събития. С изцяло нови герои и светове. С други думи - "Нова надежда", хаха. Обаче наистина нова да бъде. Иначе къщата е много приятна и добре обзаведена отвътре. Няма значение свързани ли са или не, пак могат да си направят романтичен уикенд на вилата..."под карантина"...виж Джейми и Серсей 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 27, 2020 Share Отговорено Април 27, 2020 Добре, а после какво ги правиш тези мокове ? Разглабяш ги и почваш нещо ново или ги оставяш така? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Април 27, 2020 Автор Share Отговорено Април 27, 2020 Преди 1 час, Stormfury написа: Добре, а после какво ги правиш тези мокове ? Разглабяш ги и почваш нещо ново или ги оставяш така? Малък брой остават сглобени за по-дълго, иначе повечето след известно време се разглобяват заради липсата на части. Тази къща издържа в пълния си вид може би няколко дни, но вече липсва част от настилката, интериора и скоро ще я разграбим напълно Нещо като приватизация ѝ се случва Няма как, следващия мок е вече в процес, добре че шефката е либерална и мога да сглобявам в работно време 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts