Gosho Публикувано Юли 26, 2010 Share Публикувано Юли 26, 2010 Тъй като съм фен на темата, аз ще направя топика за нея. Дискусии за Атлантида тук! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Юли 26, 2010 Share Отговорено Юли 26, 2010 Добра идея Всъщност това ми напомня да направя индекси и на останалите теми... off to work then! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 снимките са махнати защото от лего компаниата не дават да се побликуват преди официалното им пускане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Септември 22, 2010 Автор Share Отговорено Септември 22, 2010 Нови сетове - най-сетне. Старите почнаха да ми писват... Какви ли са тези новите създания... Наследниците на Manta, Shark и Squid воините... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Втория сет определено ще си го взема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Появиха се официални снимки в Brickset на комплектите за 2011 от серията Atlantis! 7976-1: Дълбоководен морски джет / Deep Sea Jet 7977-1: Подводен Ходещ апарат / Underwater Walker 7978-1: Атака на риба въдичар / Anglerfish Attack 7984-1: Сондираща подводница / Drill Submarine 7985-1: Храмът на Атлантида / Temple of Atlantis Надявам се да пуснат новите подводни същества (минифигурки) в някой импулс сет. Смятам че са много готини. Като цяло серията е освежена с нови водолази - цвета на ръкавите, плавницине, шлема и акваланга е променен. За останалото не съм сигурен. Другата забележителна новост са колоните на храма - поява на нова част, подобна на добре познатата ни зилиндрична тухличка 2х2х1, само че назъбена. На някой да му се строят гръчки храмове? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 На мен ми се строят.Невероятни са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Ноември 18, 2010 Share Отговорено Ноември 18, 2010 Не ме кефи тая ЛЕГО поредица и това е. Да й се радват малките деца, чух, че се продавала добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 18, 2010 Share Отговорено Ноември 18, 2010 Абе разнообразието е хубаво нещо все пак! И мен има доста серии дето не ме кефят, затова пък внаят нови и нови части (и цветове) към инвентара на LEGO. Все още не със си купувал комплект, които не ми харесва, само и само заради частите. Това би било голямо пречупване на естетическите ми ценности Специално Атлантида ми харесва заради фигурките и частите. Малко прекалено червени баха първите сетове. Подводните зверове ми харесват като цяло. Новата риба въдичар особено! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Ноември 18, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 18, 2010 Новите чудовища са направо фантастични! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskoko Отговорено Декември 27, 2010 Share Отговорено Декември 27, 2010 Чудовищатата са велики Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts