Jump to content

Atlantis

Gosho

Recommended Posts

• 1 month later...

снимките са махнати защото от лего компаниата не дават да се побликуват преди официалното им пускане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови сетове - най-сетне. Старите почнаха да ми писват... :lol:

Какви ли са тези новите създания... Наследниците на Manta, Shark и Squid воините...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Появиха се официални снимки в Brickset на комплектите за 2011 от серията Atlantis!

7976-1: Дълбоководен морски джет / Deep Sea Jet

7976-1.jpg

7977-1: Подводен Ходещ апарат / Underwater Walker

7977-1.jpg

7978-1: Атака на риба въдичар / Anglerfish Attack

7978-1.jpg

7984-1: Сондираща подводница / Drill Submarine

7984-1.jpg

7985-1: Храмът на Атлантида / Temple of Atlantis

7985-1.jpg

Надявам се да пуснат новите подводни същества (минифигурки) в някой импулс сет. Смятам че са много готини.

Като цяло серията е освежена с нови водолази - цвета на ръкавите, плавницине, шлема и акваланга е променен. За останалото не съм сигурен.

Другата забележителна новост са колоните на храма - поява на нова част, подобна на добре познатата ни зилиндрична тухличка 2х2х1, само че назъбена.

На някой да му се строят гръчки храмове? :mf_joy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме кефи тая ЛЕГО поредица и това е. Да й се радват малките деца, чух, че се продавала добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе разнообразието е хубаво нещо все пак! И мен има доста серии дето не ме кефят, затова пък внаят нови и нови части (и цветове) към инвентара на LEGO. Все още не със си купувал комплект, които не ми харесва, само и само заради частите. Това би било голямо пречупване на естетическите ми ценности :mf_joy:

Специално Атлантида ми харесва заради фигурките и частите. Малко прекалено червени баха първите сетове. Подводните зверове ми харесват като цяло. Новата риба въдичар особено!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...