gibona Публикувано Май 4, 2020 Share Публикувано Май 4, 2020 Дълго време дебнех да излезне на прилична цена и ето го - Автовозът. Най-накрая ще има къде да държа подредени всичките ми коли. Сетът е много добър за игра, особено от малки и порастнали деца :) Will it fit? Нека да видим: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Май 4, 2020 Автор Share Отговорено Май 4, 2020 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Май 4, 2020 Автор Share Отговорено Май 4, 2020 И накрая - трябва и децата да си играят, не може само татковците 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 4, 2020 Share Отговорено Май 4, 2020 Асемблерът ме впечатли най-много ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Май 4, 2020 Автор Share Отговорено Май 4, 2020 Защото е захабена, нали :D С нея си изкарах един от предметите в университета, добра книжка. Сега си вадя хляба с Java (Android), но доста други езици са ми минали през ръцете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts