Jump to content

Клубни срещи през 2012 г.

legohead

Recommended Posts

Честита нова година на всички!

Започвам нова тема, в която да правим уговорките си за клубните ни срещи през настоящата 2012 г.

Както винаги, на срещите са добре дошли са всички пълнолетни желаещи, било то стари познайници или нови лица, попаднали на нашата организация съвсем скоро. Ще се радвам да се видим и да си побърим за нашето хоби.

По традиция правим нашите срещи всеки последен четвъртък от месеца, в интервала 18-20 ч. на Попа, София.

Ще помоля всички, които възнамеряват да дойдат на клубната среща този месец да заявят своето желание в тази тема. Също така, моля споделете ако имате претенции за часа и времето.

Поздрави,

legohead

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • Отговори 129
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• MetroiD

40

• legohead

34

• inflames678

15

• Don Rodrigo

9

Аз съм там. Нямам претенции за часа....Ако пак ще ходим, където миналия път, дайте направо да се разберем за Славейков, вместо попа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да, доста по-удобно ще е да се уговорим да се видим на Славейков и от там бягаме във Family - тоя път обещавам да направя резервация, за да няма издънки :mf^^:

Иначе на "дневен ред" пак е LUGBulk - трябва обаче да започнем да обсъждаме и предстоящото изложение през април, тъй че айде намерете време за по бира и LEGOtalk :mf^^:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва обаче да започнем да обсъждаме и предстоящото изложение през април

;) Доживяхме го! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бройте ме и мен ;) , нямам претенции за час и място , нито за деня ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много се радвам, че се обадихте.

На славейков нека бъде!

Четвъртък 26ти , 19:20 ч?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как пък баш 19.20 го нацели ;)

ОК, ше се обадя за резервация във Family в 8 без 15, че докат се съберем сичкото народ... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за тези, на които не им е възможно да дойдат, може ли информация за това изложение през април?

Може и след срещата да го споделите тук във форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, Никола!

Засега няма конкретно инфо, освен датите на който можем да проведем изложението: 23-25 април.

На срещата ще си поговорим за това на кой какво му се прави.

Ще направя тема по въпроса веднага щом се изясни ще участва ли въобще някой в изложението.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очертава се да сме 7-8 човека, направих резервация за Фемили, така че да има място, ако дойдат повечко хора.

Да се чакаме на фонтана на Славейков, а?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно там си мислех и аз.

Чух се по телефон с Ангел, както и с Ангел Топорчев. Ще дойдат и те.

До скоро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че се видяхме, момчета ;) От редовните заподозряни липсваха само Абел и Жоро, другият път бирата е от тях ;)

Иначе и бирата беше хубава, пък и важни неща пообсъдихме. За втора поредна година се очертава клубът да има успешно участие в LUGBulk, а организацията за него върви съвсем безпроблемно, дано така да е и до края. Колкото до изложението през април - време е да отворим отделна тема и за него, за да се преброим още веднъж и да започнем да мислим нещата сериозно. И последно - малкият ни групов излет през септември - също подлежи на доста дообсъждане, но е хубаво, че и за него има ентусиазъм и готовност.

Следващият последен четвъртък в месеца се пада 23 февруари ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Остава ли планът за другия четвъртък (23.02)? Предлагам пак обичайното място и време, 7 и половина на фонтана на Славейков и оттам се изстрелваме към Фемили. Ако дотогава са пристигнали 12-те кила, може да обсъдим кога / как ще ги разпределяме, а и има други неща за говорене - ЛЪГБълк, пътуването до Дания, априлското изложение, ратифицирането на АКТА... ОК, може би без последното. Но ще е хубаво да се съберем пак колкото се може повече муцуни ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там съм! Много бързо мина тоя месец бе!

Ще помоля бандата да помисли каков ще носи и на срещата предлагам да обсъдим вече конкретин идей за layout-a. През март ще уредя и да идем до мястото, където ще бъде априлското изложение за да добиете представа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво пречи, Тони... ти си отявлен клубен член така или иначе ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз идвам ;)

п.п. незнам къде и какво пише за тези клубни срещи, но явно хората си миcлят че срещите са само за AFOL защото и PecataD ме пита как съм ходил на тези срещи като съм TFOL ;) етествено му казах че няма забрана за идващите та може би и той ще доиде :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като последният четвъртък от месеца пак наближи, та да пуснем ново инфо...Предлагам пак на Славейков 19ч? Ако някой му е рано, може и за по-късно да се разберем нещо....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е перфектно, аз по-рано бях писал 7 и половина, ама и 7 е ОК; вие кажете на кой как му е по-удобно... ама до сряда кажете, че да мога да направя резервация във Фемили ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за мен е без значение ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти!

За мен 7:30 е най-ранната възможност. Мога да дойда направо в заведението разбира се.

Чух се с Aнгел Топорчев. Той ще може да довтаса след 21, без значение кой ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да го правим евентуално по-късно тогава? Щом на Ангел му е удобно след 9, можем да се срещнем към 8-9? Обаче Абел трябва да каже как стои въпроса с танците, пък и Жоро е отговорен тати, не мойм го държим до 100 часа, така че от тях зависи ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най-лесното, което мога да си представя е да се срещнем в 7-7:30, пък аз ще остана до 10 да се видя и с Топорчев тамън ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OK, правя резервация за 8 във Фемили. Можем да се срещнем в без 15 на фонтана на Славейков, а който не може да дойде там - знае къде да ни намери, а и телефоните си ги имаме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...