Jump to content

Краят на конкурса наближава (официално!)


Recommended Posts

Въпреки всичките проблеми през последните две седмици, конкурсът на Лебго за превозно средство все пак е реалност - и наближава своя край. Както знаете, творения за участие се приемат до 23.59 часа на 31.07.2010г., тъй че побързайте, ако все още не сте построили модела, с който искате да участвате, или не сте пуснали тема за това в раздела "Град".

 

След приключване на срока за участие, на 1. август 2010г. ще започне гласуването за моделите. Срокът за гласуване ще е до 23.59 часа на 15. август 2010г., като то ще се извършва по следния начин:

 

На 1. август ще пуснем тема, в която да се публикуват мненията за гласуване. Всякакви мнения и коментари извън тази тема няма да се отчитат при преброяването на крайния брой гласове. В тази тема своите оценки и гласове ще могат да дават всички потребители, регистрирани във форума на Лебго до 1. август 2010г. Гласовете от потребители, регистрирани след тази дата, няма да се зачитат. Потребителите няма да имат право да гласуват за собствените си творения, тоест ще трябва да разпределят точките си измежду моделите на другите участници.

 

Всеки потребител, регистриран във форума преди 1. август, ще може да класира трите модела, които най-много харесва, на принципа:

- Първо място: <Потребител, Творение>

- Второ място: <Потребител, Творение>

- Трето място: <Потребител, Творение>

 

Крайното сумиране на точките ще се извърши от нас след 15. август 2010г. и няколко дни след приключване на гласуването ще обявим окончателните резултати.

 

Още веднъж искам да напомня, че всякакви опити за измами и манипулирания на гласовете за безмислени, тъй като има предостатъчно начини за разкриването им. Leb godt!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...
×
×
  • Създай нов...