Христо Добрев Публикувано Февруари 1, 2012 Share Публикувано Февруари 1, 2012 Искам да Ви покажа какво съм построил през последните месеци- три самолета, всеки от които е различен, и всеки от тях е в различен мащаб, но и трите са долу- горе една големина. След множество поправяния и модификации ето го и резултата: Повече снимки в галерията за да не натоварваме темата . Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 1, 2012 Share Отговорено Февруари 1, 2012 Я, че гот - и долавям приятно залитане към България Еър във втория модел Ан-26 евентуално? Явно си фен на авиацията - винаги съм искал да видя готин МОС на Ан-72... Скачам да разглеждам галерията... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Февруари 1, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2012 Този с българската окраска е нещо като L-410 само че с товарна рампа отзад, като бях тръгнал да правя граждански Ан-26, а за 72 съм си мислил и преди и се надявам да стане и той някой ден . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Април 12, 2012 Автор Share Отговорено Април 12, 2012 Такааа... от доста време не съм писал, но ето ме пак. Първо, честит 12-ти април- Ден на авиацията и космонавтиката! Второ, ето и последния МОС- легендарен самолет. Строих го към средата на февруари, но стойката е от днес. Самолетчето претърпя полет от около 1,80 м., но премина през хангара за основен ремонт- резултат и поука- "Не оставяйте незакрепени предмети върху тонколона на уредба, когато по радиото пуснат Metalica" Ето и снимките: Снимките не излизааааат!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 12, 2012 Share Отговорено Април 12, 2012 Добре дошъл пак из тия ширини; да не би да си бил ти с тоя ултразвуков Тайфун, дето изпонасъбуди цяла Англия Иначе - за снимките - вкарай линковете, ще погледна какъв е проблема и защо не излизат. Имаме проблеми с инсталацията на форума и към момента, както си и личи, нещата за в застой; дано по-нататък всичко пак е ОК. Впрочем - като фен на авиомоделите, предполагам и ти нямаш търпение LEGO да пуснат първите снимки на новия Sopwith Camel 10226. Вярно, че моделът вече е правен веднъж преди десет години (сет 3451), но съм сигурен, че новата версия ще е много по-красива... Аз лично вече точа лиги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Април 12, 2012 Автор Share Отговорено Април 12, 2012 Ами то снимките са ми в една папка на компа- нямам галерия или нещо такова, а за Камела- аз съм повече по реактивните и не съм чак толкова навит. А за този Юрофайтър и случката в Англия нищо не знам на, аватара си имам мираж от френските. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Април 15, 2012 Автор Share Отговорено Април 15, 2012 И етоо- света ме видя! Ако ви харесват- гласувайте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 17, 2012 Share Отговорено Април 17, 2012 Сега остава само да кажеш къде да гласуваме... Щото тоя линк изкарва само снимката... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Април 18, 2012 Автор Share Отговорено Април 18, 2012 http://creator.lego.com/en-us/gallery/default.aspx?parameters=3|6B3DCFF3-F873-4311-BAEC-96F4577DDB8D|AirVehicle|category В момента е на първия ред, втората. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Май 15, 2012 Автор Share Отговорено Май 15, 2012 "а за Камела- аз съм повече по реактивните и не съм чак толкова навит" вече мнението ми е друго- наистина е много хубав http://aboutus.lego.com/en-gb/news-room/2012/may/lego-sopwith-camel-takes-to-the-skies-again/?icmp=COUK20HomeRE1AboutUsNewVideo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Май 15, 2012 Share Отговорено Май 15, 2012 Мда; предполагах аз, че друга песен ще запееш, като го видиш. Моделът е страхотен, нямам търпение да го видя на живо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Юни 14, 2012 Автор Share Отговорено Юни 14, 2012 Здравейте отново! Преди време направих нещо като товарен Airbus A330 и най-накрая се наканих да го снимам и покажа. Имам обаче и проблем със снимките, преоразмерени са до 800 пиксела по дългата страна, но пак са големи. А също така и искам съвет за направата на двигатели. Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 14, 2012 Share Отговорено Юни 14, 2012 Ммм, самолети в microscale! Това звучи забавно, а и като гледам, доста добре си се справил! За двигателите - аз на твое място бих огледал конусовидните части... това + малко greeble и ще се получи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Юни 14, 2012 Автор Share Отговорено Юни 14, 2012 Ъъъъъ... Что ето greeble? А конусите ми се виждат големи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 15, 2012 Share Отговорено Юни 15, 2012 Greeble На microscale ще се правят трудно подобни технически детайли, но пък ако успееш да ги докараш по някакъв начин (в двигателите), ще е супер... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Юни 15, 2012 Автор Share Отговорено Юни 15, 2012 Двигателите станаха добре, утре снимки че стана късно, мерси за съветите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts