danny Публикувано Май 27, 2020 Share Публикувано Май 27, 2020 С.Е.Ч. - Строй с Една Част Предизвикваме те да създаваш творения на всеки две седмици с нова част! Идеята - на всеки две седмици ще задаваме нова част, с която можеш да строиш всичко, което пожелаеш. Единственото условие е, да имаш поне една част от зададената в твоето творение, но можеш да използваш неограничен брой, както от тази част, така и от всяка друга. Няма значение какъв цвят част ползваш, стига да е същата. От време на време ще има и "резервна" част, която можеш да ползваш, ако нямаш основната зададена. Няма никакви други ограничения - можеш да направиш нещо малко или нещо голямо, а можеш и да ни изненадаш с няколко неща. Дори да нямаш от нужната част, не се отчайвай - ще имаш от следващата А сега да започваме! Първата част е... Повече за основната част тук и тук. Можеш да ползваш всеки един цвят! Повече за резервната част тук. 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Май 29, 2020 Автор Share Отговорено Май 29, 2020 Малка къща в прерията 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hri$$y Отговорено Май 29, 2020 Share Отговорено Май 29, 2020 "Ще строим завод, огромен завод, със яки бетонни стени! Мъже и жени, народ, ще строим завод за живота!" 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Май 30, 2020 Share Отговорено Май 30, 2020 Ето един Юпитер 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Май 30, 2020 Share Отговорено Май 30, 2020 и нещо от мен, предстои ми да създавам нещо модулно за личния си проект, та експериментирам... То е ясно, че... Частите Екзистенциално Зачезват (Ч. Е. З. - не е продуктово позицониране, все още не са ми спонсор), та до цяла сграда в заложения размер, няма да мога да го добутам, но се придобива представа, какво имам предвид... Весело създаване на всички! П. С. Избраната основна част е много "коварна"... Лесно може да създаде прекомерна текстура... 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Май 31, 2020 Автор Share Отговорено Май 31, 2020 Преди 13 часа, DOSTIN написа: и нещо от мен, предстои ми да създавам нещо модулно за личния си проект, та експериментирам... То е ясно, че... Частите Екзистенциално Зачезват (Ч. Е. З. - не е продуктово позицониране, все още не са ми спонсор), та до цяла сграда в заложения размер, няма да мога да го добутам, но се придобива представа, какво имам предвид... Концепцията за сградата много ми харесва! Все пак, ако успееш да я завършиш ще чакаме снимки 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hri$$y Отговорено Май 31, 2020 Share Отговорено Май 31, 2020 (Редактирано) Цитат П. С. Избраната основна част е много "коварна"... Лесно може да създаде прекомерна текстура... Според мен е по-добре пирамидите да се сложат само отпред (фронтално с прозорците) а отстрани да е плейн, без друга колона пирамиди. Иначе се получава много красиво, и червените профилни брикове са много яки в съчетание с бялото и тен цвета, и си ги завъртял много хитро острани на прозорците. Редактирано Май 31, 2020 от Hri$$y 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Май 31, 2020 Share Отговорено Май 31, 2020 @Hri$$y супер добрия съвет, благодаря! Много по-яко стана така! Иначе, ето чисто концептуално, какво имам като идея... Някой ден може и да стане цяла сграда - нямам решетки в пясъчен цвят, за това сложих бели, на този етап... Това е предния ъгъл, идеята е да е дублиран и от другата страна, да има централна част и ми се иска сградата да е от всички страни направена с архитектурата си... но... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hri$$y Отговорено Юни 1, 2020 Share Отговорено Юни 1, 2020 @DOSTIN така е страхотно! С решетките също е много добре, и структурата на прозореца е супер - отварящи се отгоре, отдолу - цяло стъкло. Сивите кюлчета долу много ми харесват. Ако успееш да го завършиш в целия му размер, ще стане една страхотна архитектурна красота. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 2, 2020 Share Отговорено Юни 2, 2020 Някаква бизнес сграда / зла корпорация. 1 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 2, 2020 Share Отговорено Юни 2, 2020 Още една сграда по идея от Wayne Tower. Е не стана както исках, но май е добре. Двете сгради заедно на бял фон. 2 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Юни 2, 2020 Share Отговорено Юни 2, 2020 На 1.06.2020 г. at 10:28, Hri$$y написа: ...и структурата на прозореца е супер - отварящи се отгоре, отдолу - цяло стъкло... Това, всъщност се е получило случайно, просто такъв имах под ръка и го грабнах, поставих... ама от дефекта ефект... Благодаря, иначе, някой ден, може би, ще е завършено... Весело създаване! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юни 2, 2020 Автор Share Отговорено Юни 2, 2020 Преди 2 часа, OneOfAll написа: Още една сграда по идея от Wayne Tower. Е не стана както исках, но май е добре. Злата корпорация е яка, но Wayne Tower-ската е жестока! Много яко си направил всичко, прозорци, партерното ниво, което е една идея навън, озеленяването, всичко! 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юни 4, 2020 Share Отговорено Юни 4, 2020 аз пак си строя по моята тема, но все пак имам елемента сиренце (много от тях) и пирамидка (една) 4 1 1 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юни 4, 2020 Share Отговорено Юни 4, 2020 @sensimasensi с тия красоти, ще откажеш децата, които нямат толкова много части, за да сътворят голям и завършен модел ... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юни 4, 2020 Автор Share Отговорено Юни 4, 2020 Преди 2 часа, sensimasensi написа: аз пак си строя по моята тема, но все пак имам елемента сиренце (много от тях) и пирамидка (една) Жесток е! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 5, 2020 Share Отговорено Юни 5, 2020 Преди 22 часа, mamun написа: @sensimasensi с тия красоти, ще откажеш децата, които нямат толкова много части, за да сътворят голям и завършен модел ... Е то тук си е за строене за кеф няма награди, конкурси и тн да има дейност и мокове 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юни 10, 2020 Автор Share Отговорено Юни 10, 2020 Нова част! Ето тук повече за нея. Всички цветове играят 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 23, 2020 Share Отговорено Юни 23, 2020 Нещо май не ви хареса тази част. Нищо де. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Юни 23, 2020 Share Отговорено Юни 23, 2020 В последния момент, но все не остава време... Treasure hunting & the Metal Detector! P.S. Който търси намира... 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юни 24, 2020 Автор Share Отговорено Юни 24, 2020 Много яки работи от @mnachev (тигана е супер идея за детектора) и @OneOfAll ! Аз не успях да се включа, както исках Ето я и новата част, която не знаех, че се казва така забавно Повече за нея тук. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Юни 24, 2020 Share Отговорено Юни 24, 2020 Въх, закъснях малко, не и нищо особено ама... да си кажа. Сватба в парка, според наредбите за дистанция и т.н. ясни и не съвсем ясни наредби. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Юни 27, 2020 Share Отговорено Юни 27, 2020 Ето нещо, вече и с актуалната част... Многоцелево тактическо превозно средство Весело създаване на всички... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юни 27, 2020 Автор Share Отговорено Юни 27, 2020 Преди 1 час, DOSTIN написа: Ето нещо, вече и с актуалната част... Многоцелево тактическо превозно средство Много добро! Аз точно си мислех да пробвам някоя полицейска машина да направя При теб безредиците продължават гледам..как върви, ще го свалят ли кмета от власт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 27, 2020 Share Отговорено Юни 27, 2020 Някакво чудощо-извънземно подобие, което носи пръстените на Green и Yellow Lantern-ите. Няма спирка Тези сините и оранжевите "пръчки" на ръцете и "краката" са доста интересни и могат да се ползват по читаво за крана/ръце, които да са като все едно е еликтричество или нещо подобно 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts