Jump to content

Пейзажите на Antonio

Recommended Posts

Първият ми Landscape .Направих го миналата година,тъй като реших да пробвам нещо различно от градските неща,и ето сега се зарибих по фентъзи замъци :D.

Dwarven Outpost

w.jpg

Там където е пустинята,от там идват враговете (орки ,скелети и други) името на тази пустиния е "Bone Desert(s)"

u.jpg

Пътят ,който минава покраи джуджешката планина е пътят към елфите ,чиято гора се казва "Silverpine forest" Това име е взето от World of warcraft,но много ме кефи .

r.jpg

И третият път е към FertileFields ,На този кръстопът са се събрали двама ?авантюристи? :D

i.jpg

Планината е част от по-дълга верига планини кояти се нарича Cirqueridges(mountains)

o.jpg

И ето портата

h.jpg

И отвътре

x.jpg

Искам да кажа че тези имена дето ги използвах в този landscape,за пустинята,планините,гората,няма да са само тука и следващите ми пеизажи ще са свързани с тях.Ще направя една карта за да ви ориентирам,когато имам време

Много снимки има в Brickshelf папката ми: http://www.brickshel...ry.cgi?f=496913

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони, МЕГА як проект!!! И моделът на планината се е получил много убедително; браво! Сега трябва да се насочиш към трупане на wedges, wedge plates и малки (1х2, 1х1) plates, за да стане още по-плавен терена, но и така е много красив. Май знам догодина от LUGBulk какво ще слагаме за теб ;)

Много ще се радвам да гледам как разрастваш целия проект - пък дано по-нататък да почнем да ти викаме щатния maydayartist на Лебго!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря.Да знам какви части ми трqбват ,но това ми е първия и не вложих много в него (построих го за 6,7 часа) и точно maydayartust ме мотивира да пробвам landscape-ването ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони, страшен си! Нетърпелив съм да го видя на живо! Поздравления за модела ти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ,но този landscape няма да видиш на живо,беше разрушен отдавна за да строя нови landscape-ове :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахааа, чатнах. Е тогава вярвам, че новите ще са още-по!

Действай, ще очаквам да се похвалиш като ги довършиш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове