PecataD Публикувано Февруари 16, 2012 Share Публикувано Февруари 16, 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 16, 2012 Share Отговорено Февруари 16, 2012 Благодаря ти за споделената информация! Не бях виждал, че вече има снимки на очакваните модели от creator за лятото. Камиона ми изглежда интересен, и малко ми напомня на Model Team от едно време. Задължително ще разгледам и други снимки на този модел. Чудя се какво е приложението на двете светещи тухлички в този комплект. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgivar Отговорено Февруари 17, 2012 Share Отговорено Февруари 17, 2012 И къщата е яка. Прилича на предишната крайбрежна къща 4996 (една жълта). И май ми харесва че вече не са върху бейсплейтове къщита ами върху нормални плейтове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 17, 2012 Share Отговорено Февруари 17, 2012 +1 и за двете. Жълтата Creator къща ми остава любима от цялата серия (най-добри чарколяци на най-адекватна цена); а и замяната на бейсплейтове с нормални plates е нелош ход, като се има предвид, че все пак серията е Creator. Най-малкото колкото повече големи plates, толкова повече възможност за тераформиране - т.е. точно по частта на Антонио. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Февруари 17, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2012 Като сложа информация за сетовете и не ми излизат снимките. 7347 Highway Pickup 805 Pieces US $79.99 7346 Seaside House 415 Pieces US $49.99 7345 Transport Chopper 383 Pieces US $34.99 Относно сетовете - къщата ми изглежда малко малка, хеликоптера е малко квадратен. Камионът ми се вижда най-хубав. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts