maniak Публикувано Февруари 22, 2012 Share Публикувано Февруари 22, 2012 Ето едно супер мега хипер яко куул филмче за феновете на Star Wars. Задължително се гледа с HD и на цял екран : http://vimeo.com/36768371 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 22, 2012 Share Отговорено Февруари 22, 2012 ... безмълвен ... Вече знам защо този модел е повече от останалите издания на Millennium Falcon, че и на останалите Star Wars модели може би! Благодаря за споделянето! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgivar Отговорено Февруари 23, 2012 Share Отговорено Февруари 23, 2012 честно казано не знам дали бих имал нерви да го построя цялото. 5000 части *facepalm* Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mirbg Отговорено Февруари 23, 2012 Share Отговорено Февруари 23, 2012 честно казано не знам дали бих имал нерви да го построя цялото. 5000 части *facepalm* Точно за това си мислех, докато гледах клипчето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts