Jump to content

Лятни модели Техник (или по скоро зимни)

maniak

Recommended Posts

Явно на мен се пада честа да отворя първата тема в любимия ми раздел. Искренни съболезнования за миналия сайт, но както са казали хората, всяко зло за добро. Та по темата. Докато бях за пореден път "у немечко" се сдобих с един дългоочакван стар модел, за който ще пусна друга тема. Но покрай него попаднах и на малко инфо относнто летните модели на Лего. Понеже при нас всичко се случва със закъснение, та по вероятно е при нас да се появят към Коледа. Та по същество:

Лего 8053 (Камен беше пуснал снимка на него в миналия сайт, но ....)

Lego-Technic-Crane-8053-Front.jpgLego-Technic-Crane-8053-Back.jpgLego-Technic-Crane-8053-B-Model.jpg Добро попадение, 1289 части,1 линейно бутало и цена около 100 евро.

Следващия модел се надявам да заинтригува и един човек, който не си пада по Техник, но пък по моторите- той си знае кой :)

Лего 8051

4358415520_c254faa502.jpg

По готин е вторият модел, но не успях да сваля снимки. Цена от 40 евро за 467 парченца.

И разбира се моят фаворит, откакво излезе емблематичният булдозер 8275:

Лего 8043, 1123 части, 4 линейни бутала, 2 инфраред ресийвъра, 2 дистанционни, 4 мотора "само" за 170 евро

Lego-Technic-Excavator-8043-Front.jpgLego-Technic-Excavator-8043-Back.jpgLego-Technic-Excavator-8043-B-Model-Front.jpgLego-Technic-Excavator-8043-B-Model-Back.jpg

A must have for every technic freak like me :unsure:

Повече снимки и инфо тук: http://www.technicscotlandblog.com/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за информацията! :unsure:

Можеш да разгледаш индекса със сетовете и, моля, уведоми ме ако случайно съм изпуснал някой сет :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващия модел се надявам да заинтригува и един човек, който не си пада по Техник, но пък по моторите- той си знае кой :unsure:

* insert точене на лиги тука!!!

Андрю, можеш ли да ми го scale up-неш още малко, че да мога се монтирам отгоре :)

И бтв - честита дълготърсена придобивка, ш'разправяш в четвъртък!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако на червения мотор 8051 точиш лигите, аз що се бях объркал че не ти харесва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове