maniak Публикувано Юли 26, 2010 Share Публикувано Юли 26, 2010 Явно на мен се пада честа да отворя първата тема в любимия ми раздел. Искренни съболезнования за миналия сайт, но както са казали хората, всяко зло за добро. Та по темата. Докато бях за пореден път "у немечко" се сдобих с един дългоочакван стар модел, за който ще пусна друга тема. Но покрай него попаднах и на малко инфо относнто летните модели на Лего. Понеже при нас всичко се случва със закъснение, та по вероятно е при нас да се появят към Коледа. Та по същество: Лего 8053 (Камен беше пуснал снимка на него в миналия сайт, но ....) Добро попадение, 1289 части,1 линейно бутало и цена около 100 евро. Следващия модел се надявам да заинтригува и един човек, който не си пада по Техник, но пък по моторите- той си знае кой Лего 8051 По готин е вторият модел, но не успях да сваля снимки. Цена от 40 евро за 467 парченца. И разбира се моят фаворит, откакво излезе емблематичният булдозер 8275: Лего 8043, 1123 части, 4 линейни бутала, 2 инфраред ресийвъра, 2 дистанционни, 4 мотора "само" за 170 евро A must have for every technic freak like me Повече снимки и инфо тук: http://www.technicscotlandblog.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Юли 27, 2010 Share Отговорено Юли 27, 2010 Мерси за информацията! Можеш да разгледаш индекса със сетовете и, моля, уведоми ме ако случайно съм изпуснал някой сет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 27, 2010 Share Отговорено Юли 27, 2010 Следващия модел се надявам да заинтригува и един човек, който не си пада по Техник, но пък по моторите- той си знае кой * insert точене на лиги тука!!! Андрю, можеш ли да ми го scale up-неш още малко, че да мога се монтирам отгоре И бтв - честита дълготърсена придобивка, ш'разправяш в четвъртък! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 28, 2010 Share Отговорено Юли 28, 2010 ако на червения мотор 8051 точиш лигите, аз що се бях объркал че не ти харесва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts