Jump to content

Официална покана от Брикенбург

MetroiD

Recommended Posts

Обсъдихме поканата за Дания; а сега - нещо по-близко и по-скорошно.

Приятелите ни от румънския LUG Брикенбург ни канят на тяхното изложение в Клуж-Напока, Трансилвания, Румъния - което ще се проведе между 15 и 20 май. Както и преди, предлагат ни страхотни условия по отношение на настаняването; от нас остава да се оправим с пътуването.

Какво мислите, дали ще се организираме да навестим северните съседи? Пада се леко пред/след-ваканционен период, т.е. сигурно ще е тежък откъм работа, но нищо не пречим да го обмислим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много мило е, че Румънците отново ни канят! Благодаря за което.

Отсега не виждам да имам проблем с ходене до Румъния през периода 15-20 Май.

Питам се единствено дали датите няма да съвпаднат с някои от нашите изложения за тази година?

Като цяло съм навит. А и с радост бих се запознал няй-накрая с участниците от Румънския ЛЕГО клуб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам желание , но засега не мога да кажа сигурно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига да съм в БГ съм сто про. Даже ще бръмчим с консервата, освен ако Боби не предложи биемдабалю-то :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тихо за биемдабалюто, шот някой гений (сигурно също със задно) беше успял да вземе завоя към една уличка покрай Пирогов директно в предната броня... Пак поне седмица в сервиз, не е истина :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

След като разгледах снимките на предишното им изложение , някакси желанието ми леко замря :) не знам защо очаквах изложението да е по-голямо.Не съм решил 100% но засега съм не :S .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...