MetroiD Публикувано Февруари 29, 2012 Share Публикувано Февруари 29, 2012 Обсъдихме поканата за Дания; а сега - нещо по-близко и по-скорошно. Приятелите ни от румънския LUG Брикенбург ни канят на тяхното изложение в Клуж-Напока, Трансилвания, Румъния - което ще се проведе между 15 и 20 май. Както и преди, предлагат ни страхотни условия по отношение на настаняването; от нас остава да се оправим с пътуването. Какво мислите, дали ще се организираме да навестим северните съседи? Пада се леко пред/след-ваканционен период, т.е. сигурно ще е тежък откъм работа, но нищо не пречим да го обмислим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 29, 2012 Share Отговорено Февруари 29, 2012 Много мило е, че Румънците отново ни канят! Благодаря за което. Отсега не виждам да имам проблем с ходене до Румъния през периода 15-20 Май. Питам се единствено дали датите няма да съвпаднат с някои от нашите изложения за тази година? Като цяло съм навит. А и с радост бих се запознал няй-накрая с участниците от Румънския ЛЕГО клуб. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Февруари 29, 2012 Share Отговорено Февруари 29, 2012 аз имам желание , но засега не мога да кажа сигурно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Февруари 29, 2012 Share Отговорено Февруари 29, 2012 Стига да съм в БГ съм сто про. Даже ще бръмчим с консервата, освен ако Боби не предложи биемдабалю-то Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 1, 2012 Автор Share Отговорено Март 1, 2012 Тихо за биемдабалюто, шот някой гений (сигурно също със задно) беше успял да вземе завоя към една уличка покрай Пирогов директно в предната броня... Пак поне седмица в сервиз, не е истина Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Март 15, 2012 Share Отговорено Март 15, 2012 След като разгледах снимките на предишното им изложение , някакси желанието ми леко замря не знам защо очаквах изложението да е по-голямо.Не съм решил 100% но засега съм не :S . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts