Jump to content

Среднoвековнo Село

Recommended Posts

Здравейте , реших да споделя една идея която имам и реализирам постепенно , но има още какво да желае , дано ви хариса

026492588-big.jpg?r=0

026492589-big.jpg?r=0

026492590-big.jpg?r=0

026492591-big.jpg?r=0

026492592-big.jpg?r=0

026492594-big.jpg?r=0

026492595-big.jpg?r=0

026492597-big.jpg?r=0

026492598-big.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей - уау, какво представяне само! :)

Оправих снимките, така че да се виждат -- проектът ти изглежда страхотно вдъхновяващо! Изключително ме изкефи това, колко внимание си обърнал на детайли като примерно пещерата, които толкова оживяват всеки един макет. А пък и това село си е сериозно начинание - нямам търпение да видя какъв ще е завършеният вариант! Ще се радвам на снимки на отделните детайли из селото ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти!

Много съм впечатлен! Поздравления!

Селцето е много сладко. Получила се е много успешна атмосфера - всичките модели изглеждат добре и са свързани много успешно!

Бих те помолил единствено да направиш една снимка в общ план отгоре. Така ще ми е по-лесно да се ориентирам за разположението на сградите.

Радвам се също така, че реши да споделиш снимки тук. Ще очаквам още фотографии!

Успех с начинанието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси аз пробвох да кача повечко снимки но не ми даде :) , мерси че си оправил поста не можах да намеря бутона за редакция ето и снимки отгоре и малко интериор

026492601-big.jpg?r=0

026492606-big.jpg?r=0

026492607-big.jpg?r=0

026492611-big.jpg?r=0

026492617-big.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин интериор! :) Смяташ ли да разширяваш още селото или да правиш някакъв landscaping? Мисля, че малко разнообразие по отношение на терен / наклон / растителност биха го оживили още повече - както и няколко калдъръмени пътечки тук-таме примерно... Ако имаш такива планове, тези две теми в EB сигурно биха били от полза като идеи и вдъхновение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще го разширявам даже имам и доста идеи но липсата на части много ме бави , а и предполагам че си видял от къде са повечето идеи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе идеи и желание да има; части винаги ще се намерят. В клуба даже вече почваме да обмисляме по-мащабни проекти - че всичкия чарколяк все някъде трябва да се използва по предназначение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Аз си мислех че правя хубави неща от Лего сравнение с повечето лего билдъри,но като видях какви ги строите видях че те първааа имам да се уча,евала

как го правите толкова истинско,мен дизайна ми куца,тоест цветовете и така нататък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектно , много реалистичено изглежда , имаш голяма перспектива за развитие - желая ти успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове