minichamps Публикувано Март 1, 2012 Share Публикувано Март 1, 2012 Здравейте , реших да споделя една идея която имам и реализирам постепенно , но има още какво да желае , дано ви хариса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 1, 2012 Share Отговорено Март 1, 2012 Здравей - уау, какво представяне само! Оправих снимките, така че да се виждат -- проектът ти изглежда страхотно вдъхновяващо! Изключително ме изкефи това, колко внимание си обърнал на детайли като примерно пещерата, които толкова оживяват всеки един макет. А пък и това село си е сериозно начинание - нямам търпение да видя какъв ще е завършеният вариант! Ще се радвам на снимки на отделните детайли из селото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 1, 2012 Share Отговорено Март 1, 2012 Здрасти! Много съм впечатлен! Поздравления! Селцето е много сладко. Получила се е много успешна атмосфера - всичките модели изглеждат добре и са свързани много успешно! Бих те помолил единствено да направиш една снимка в общ план отгоре. Така ще ми е по-лесно да се ориентирам за разположението на сградите. Радвам се също така, че реши да споделиш снимки тук. Ще очаквам още фотографии! Успех с начинанието! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Март 1, 2012 Автор Share Отговорено Март 1, 2012 мерси аз пробвох да кача повечко снимки но не ми даде , мерси че си оправил поста не можах да намеря бутона за редакция ето и снимки отгоре и малко интериор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 3, 2012 Share Отговорено Март 3, 2012 Много готин интериор! Смяташ ли да разширяваш още селото или да правиш някакъв landscaping? Мисля, че малко разнообразие по отношение на терен / наклон / растителност биха го оживили още повече - както и няколко калдъръмени пътечки тук-таме примерно... Ако имаш такива планове, тези две теми в EB сигурно биха били от полза като идеи и вдъхновение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Март 3, 2012 Автор Share Отговорено Март 3, 2012 ще го разширявам даже имам и доста идеи но липсата на части много ме бави , а и предполагам че си видял от къде са повечето идеи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 4, 2012 Share Отговорено Март 4, 2012 Абе идеи и желание да има; части винаги ще се намерят. В клуба даже вече почваме да обмисляме по-мащабни проекти - че всичкия чарколяк все някъде трябва да се използва по предназначение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LegoBuilder Отговорено Май 27, 2012 Share Отговорено Май 27, 2012 Аз си мислех че правя хубави неща от Лего сравнение с повечето лего билдъри,но като видях какви ги строите видях че те първааа имам да се уча,евала как го правите толкова истинско,мен дизайна ми куца,тоест цветовете и така нататък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 Перфектно , много реалистичено изглежда , имаш голяма перспектива за развитие - желая ти успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts