Vasko Публикувано Март 27, 2012 Share Публикувано Март 27, 2012 Здравейте колеги, имам питане за Сет 8264 Technic hauler, някой има ли го, да сподели впечатления, заслужава ли си инвестицията в него. Видях че го предлагат в БО ХОБИ. Ще има ли друг подобен след време, примерно по голям и с пневматика. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 27, 2012 Share Отговорено Март 27, 2012 Привет! Ето ревю на модела, от който се интересуваш: http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=24227 Друг подобен самосвал за момента не съм чул да се задава. Нови модели с пневматика също не съм дочул да се задават на хоризонта. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasko Отговорено Март 27, 2012 Автор Share Отговорено Март 27, 2012 Привет, благодаря за инфото, това съм го пропуснал хехе, доста разгледах и прочетох за този модел, но мисълта ми беше дали го има някой, да получа информация от първо лице както се казва, иначе в този сайт наистина е описан добре. Ето нещо което наистина е много добро, поне за мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 27, 2012 Share Отговорено Март 27, 2012 Щом се кефиш на такива модели, дерзай! Най-сладко е когато сам си ги построиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts