maniak Публикувано Април 5, 2012 Share Публикувано Април 5, 2012 Абе от време на време ми притрябва да знам от коя част колко бройки имам. Та някой знае ли тул или сайт, в който да си напишеш примерно кои сетове имаш и след това да ти каже от коя част колко бройки имаш..Дали има изобщо таквоз животно? Айде лека и мислете по въпроса ))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 5, 2012 Share Отговорено Април 5, 2012 Твоя любим Rebrickable го може туй... My sets / Display: Set Parts Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Април 6, 2012 Автор Share Отговорено Април 6, 2012 Като цъкна на май сетс, ми дава само опции да импортирам или експортирам...Никъде нямам дисплей... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 6, 2012 Share Отговорено Април 6, 2012 Мда, първо си импортни всичко от Brickset, и после на My Parts правиш search-a. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts