Jump to content

Brick Bash 2012


MetroiD

Recommended Posts

След като с членовете на клуба си направихме супер доволната "вечеринка" в сортиране на 12+ кила LEGO чарколяк, нека споделим и с останалата част от форума... Най-малкото за да има един отговор повече на въпроса "И кво пък толкова правите в тоя клуб".

 

Еми - сортираме си ЛЕГО чарколяк. Нищо специално, общо взето, но пък е забавно, когато го правиш в приятна компания. И когато с LEGO се договаряте в началото на всяка година какво количество могат да изпратят за клубни проекти. В това отношение тази година за нас беше първа и май ще бъде добра подготовка за сортирането на поредния LUGBulk след някой и друг месец. Georgivar ни беше домакин за една вечер, а Akeyzerr даде точното име - "Brick Bash" - на поредното нещо, което се надявам да ни стане традицийка. Колкото до съществената част - количествата бяха дванайсетина кила най-разнообразен чарколяк...

 

6905007568_8ed40d9a32_z.jpg

 

...и като казвам "най-разнообразен", наистина имам предвид ама съвсем съвсем разнообразен. Клубът трябваше само да покрие малкото разноски по доставката, а частите се разпределиха от и между актуалните членове на Лебго - т.е. хората, които са идвали поне на една-две срещи; които са участвали или искат да участват в изложения; които не търсят материална облага от хобито си и - най-общо казано - които споделят общата ни страст. Всеки от нас си хареса и задели немалко количество части, които определено ще ни бъдат много полезни за бъдещи проекти. Останалото отива в хич-не-малката купчина, която предоставяме на децата всеки път, когато организираме конкурс.

 

Наблюдения от Brick Bash 2012:

* 12 кила ЛЕГО за десетина човека е съвсем приятно съотношение. Да видим обаче какво увеличение в тонажа ще трябва да ни издействам, ако догодина сме повечко.

* Както винаги, мястото все не стига. Голямата маса с 6-7 стола едва ни побра, но важното е, че свърши перфектна работа - за което пак благодарности на georgivar.

* Akeyzerr е на път да бъде провъзгласен за официалния event фотограф на клуба... За договарянето и авторските права ще се уговаряме допълнително :)

* Antonio вече има син меч за тераформиране. Тоест вече не разполага с ама никакво извинение да не построи супер як воден пейзаж.

* При гледката на толкоз много разпилян чарколяк се сетих какво тежко сортиране ме чака, преди отново някой хубав ден да седна да МОС-вам... Банда, навити за помощ? Че мега добре се справихме в сортирането на Brick Bash!

* НО: Никой не се сети да донесе / сготви шкембе чорба. Пиша черни точки и съветвам да се работи в тая насока другия път!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То в тая лудница оставаше да замирише на шкембе и чесън...Току виж объркали някой брик с хлебчето и замина....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пък за един брик ли си... виж, че имаше бол 'леб за всички :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти трябва помощ за сортиране аз съм нашреща ,стига да не е някои късен час.В нас колко много сортиране правя,трябва да отделям нелегото от легото и после различните видове части :X

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...