DeMonica Публикувано Август 13, 2020 Share Публикувано Август 13, 2020 Здравейте, не съм много по Technic серията, но преди време ми попадна този сет - 42081. Като цяло много приятен сет, с футуристична визия и интересни функции. Подозирам, че аз съм първия, който го е сглобил докрай, със сигурност стикетите аз ги залепих. Всички части са в отлично състояние, инструкциите са малко поомачкани, кутията е ок, като изключим стикера на Еконт отпред Открай време въздишам по 42078 Mack Anthem. Ако някой го има и иска да ги разменим, нека ми пише. Другия вариант е някой модел с Power Functions с доплащане от моя страна. При желание мога да изпратя снимки, в момента е сглобен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Август 17, 2020 Автор Share Отговорено Август 17, 2020 Само да вметна, че ако някой би искал да го продаде също имам интерес. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts