Jump to content

Нови Лего коне през 2013 г.

legohead

Recommended Posts

Туко що видях в Eurobricks, че старите коне ще бъдат спрени от производство. На тяхно място ще се появят нови, осъвременени модели.

В изказването си TLG съобщават, че досегашните седла и наметала ще могат да бъдат използвани и с новите коне. Остава не-съвсем ясно обаче, дали ще можем да продължим да използваме досегашните аксесоарите за глава с новите коне.

Ето линк към оригиналната дискусия в Eurobricks: http://www.eurobrick...showtopic=68496

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглеждат добре. Въпреки че съм hardcore фен на castle, не мога да си изкривя душата. Изправянето на задни крака добавя много динамика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично харесвам новия по-разчупен дизайн; а и елементът на разнообразие е хубаво нещо - най-малко новите коне ще са добре дошло попълнение при мен. Освен това, новата конска визия отговаря на новите крави, кокошки, козички и т.н., които има в Kingdoms и фермерските City сетове. Лично аз не правя Castle армии, тъй че не ме интересува особено дали новия шаблон ще е 100% съвместим със старите части - но доколкото дочух, използването на старите "каски" за предишния вид коне няма да е възможно за новите. Не че е огромна загуба така или иначе :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А къде е снимката на новите?

Аа, ОК ориентирах се ... е не са чак толкова зле, колкото очаквах :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, сегашните коне са истинска класика... Нямам нищо против новите, въпреки че нямам от тях и съм ги виждал само на снимка, никога на живо все още. Щеше да бъде хубаво да предлагат и двата видя коне.

Проверих колко коня имам в колекцията: общо 15 /7 бели, 7 черни, 1 кафяв/. Мисля да си купя още от старите, просто заради доброто старо време и да имам повече бройки от тази класика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Назгулите моля да пуснат коне скелети! :Р

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Ето както бях решил, във връзка със спирането на добрите стари коне, аз си взех това:

:);)

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=5462323

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честитка!!! Ама моля ти се, не се оливай с тия коне, че тебе съм те заплюл за влаковата мафия... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове