MetroiD Публикувано Юли 27, 2010 Share Публикувано Юли 27, 2010 От няколко дни из нета вече могат да се намерят първите снимки на новия коледен exclusive: Вярно, не е hi-res, но си личи за какво става въпрос. Сега остава само да си проличи дали цената ще е същата като на Winter Village Toy Store-a от миналата година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 Hi-Res godness-а е вече он-лайн! Да не забравим и 360° градусовия изглед Сред малкото информация досега, е излизането на сета - 1 октомври и предполагаемата цена - околко $115. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 Добър сет! Но не мога да разбера нещо. Защо най-малкото човече на последната картинка от поста на Nikku плаче? Защото човека е заседнал в снега? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 Мхм, не знам със сигурност, но след дискусията относно сета (тук), става ясно, че е минифигурка с double-face: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 Мда. Повечето сега са такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 14, 2010 Share Отговорено Август 14, 2010 Излезнаха още снимки и информация! Ages 12+ 687 pieces US $ 54.99 UK Ј 49.99 DE €54.99 € CA $74.99 Включва 7 минифигурки, както и снежна сова и кон! Включва LEGO Power Functions светлинна тухла, която осветлява вътрешността на фурната, когато натиснете бутона! Включва много зимни аксесоари, като тъмно синя минифигурка с нови дрехи! Пързаляй се на замразено езеро от 8х8 прозрачно-сини плочки! Интересните елементи са: камера, багета, кроасани, зелена ябълка, 8х8 прозрачни сини плочи, прозрачни сини плочки и дори нов "карамелен" цвят на няколко тухли и елементите на хлебопекарната! Features an evergreen tree for decorating, tree seller’s stand and even a horse-drawn cart! Хлебопекарната е 7 "(18 см) висока! Завършеният модел (в зависимост от пространството, което разпределят отделните части) мерките са: 16 "(40 см) ширина, 12" (30 см) дълъг и 7 "(18 см) висок! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 14, 2010 Share Отговорено Август 14, 2010 Фотоапарата и банкнотата много ми харесват! Помня и един друг сет, в който имаше банкнота от 100 $, но не помня кой беше... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 14, 2010 Share Отговорено Август 14, 2010 Че тая банкнота я има в поне 42 сета, да не говорим и че я пуснаха и в "Pick A Brick". По-скоро като ценни и рядки части са определени - качулката, багетата и 8х8 прозрачно-сините плочки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 14, 2010 Share Отговорено Август 14, 2010 Повечето от тези сетове са доста стари, но добре. И все пак, тази част много ми харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 15, 2010 Автор Share Отговорено Август 15, 2010 Яко разочароващ сет, общо взето. Прощавам им само, щото са наслагали чарколяци в редки цветове. Цената се очакваше, че ще е надута на фона на разграбването на миналогодишния Winter Toy Store, ама малко са се пооляли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 16, 2010 Share Отговорено Август 16, 2010 сета има плюсове, за съжаление цената ги компенсира и надминава май ... Допада ми тъмно червения (тухлен) цвят на къщурката, и новите torso-та. Детайла със заровеното в снежна преспа човече е забавно хрумване - в историята си LEGO не съм виждал да комбинират крака на минифигурка с каквото и да е друго, освен тяло. Така и не ми харесаха "кънки-те" ... Нещо не ми се нравят, трябва да има по-добро решение, right? Продължавам да чакам да пуснат оранжева къчулка, някой от вас знаят защо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 16, 2010 Автор Share Отговорено Август 16, 2010 Мдааа, dark red bricks rule, ама за тая цел си има LUGBulk вместо сет за 60 евра Не че няма да го уважа де, ама все пак... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 16, 2010 Share Отговорено Август 16, 2010 Продължавам да чакам да пуснат оранжева къчулка, някой от вас знаят защо! Кении! Та, впрочем, в последно време съм се спрял само на "Вземи си тухличка" покупки, защото поначало, не че цените на новите сетове са надценени, но например, е по-изгодно да се вземат части който ще ти трябват за даден мок, а не цял сет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 21, 2010 Share Отговорено Август 21, 2010 Фотоапарата и банкнотата много ми харесват! Помня и един друг сет, в който имаше банкнота от 100 $, но не помня кой беше... Беше едно от Space Police ама не му помня името.Сещаш се една фигура с наметало и банкнота. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 24, 2010 Share Отговорено Август 24, 2010 Да, сетих се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Този сет много ме кефи ,е освен цената която се предлага че тука ще е 150 лева Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Е, все пак, човек би очаквал повече... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Morpheus Отговорено Октомври 4, 2010 Share Отговорено Октомври 4, 2010 Сета изглежда любопитно, перфектно допълнение към 10199 : Winter Toy Shop (с който преди малко се прибрах ), но цената, смятам че е много висока, мернах го в igra4kibg.com , мисля че са се оляли с цена от 180 лв., няма да споменавам и умишлената заблуда на клиентите, че сета е с 800 части, както се вика WTF. Надявам се поне bohoby да го пуснат на по-прилична цена, все пак официалната цена е 55 Euro. Както и да е, сета си влиза автоматично в "must to have" листата и вече знам какво ще сглобявам на Коледа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Февруари 23, 2011 Share Отговорено Февруари 23, 2011 Сета е много готин Доста детайлен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts