Jump to content

10216 Winter Village Bakery

MetroiD

Recommended Posts

От няколко дни из нета вече могат да се намерят първите снимки на новия коледен exclusive:

10216-1.jpg

Вярно, не е hi-res, но си личи за какво става въпрос. Сега остава само да си проличи дали цената ще е същата като на Winter Village Toy Store-a от миналата година ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Hi-Res godness-а е вече он-лайн!

10216_lr.jpg

10216-1.jpg

10216-2.jpg

10216-3.jpg

10216-4.jpg

10216-5.jpg

Да не забравим и 360° градусовия изглед

Сред малкото информация досега, е излизането на сета - 1 октомври и предполагаемата цена - околко $115.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър сет! :P

Но не мога да разбера нещо. Защо най-малкото човече на последната картинка от поста на Nikku плаче? Защото човека е заседнал в снега? :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезнаха още снимки и информация!

a_10216_box_front.jpg

Ages 12+

687 pieces

US $ 54.99 UK Ј 49.99 DE €54.99 € CA $74.99

• Включва 7 минифигурки, както и снежна сова и кон!
  • Включва LEGO Power Functions светлинна тухла, която осветлява вътрешността на фурната, когато натиснете бутона!
  • Включва много зимни аксесоари, като тъмно синя минифигурка с нови дрехи!
  • Пързаляй се на замразено езеро от 8х8 прозрачно-сини плочки!
  • Интересните елементи са: камера, багета, кроасани, зелена ябълка, 8х8 прозрачни сини плочи,
    прозрачни сини плочки и дори нов "карамелен" цвят на няколко тухли и елементите на хлебопекарната!
  • Features an evergreen tree for decorating, tree seller’s stand and even a horse-drawn cart!
  • Хлебопекарната е 7 "(18 см) висока!
  • Завършеният модел (в зависимост от пространството, което разпределят отделните части) мерките са: 16 "(40 см) ширина, 12" (30 см) дълъг и 7 "(18 см) висок!

b_10216_detail.jpg d_10216_detail_3.jpg

c_10216_detail.jpg

e_10216_detail_4.jpg

f_10216_interior_1.jpg g_10216_interior_2.jpg

h_10216_skating_1.jpg i_10216_skating_2.jpg

j_10216_wagon.jpg k_10216_stand.jpg

m_10216_stuck.jpgu_10216_minifigure_8.jpg

n_10216_minifigure_1.jpg o_10216_minifigure_2.jpg

p_10216_minifigure_3.jpg

q_10216_minifigure_4.jpg r_10216_minifigure_5.jpg

s_10216_minifigure_6.jpg t_10216_minifigure_7.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фотоапарата и банкнотата много ми харесват! Помня и един друг сет, в който имаше банкнота от 100 $, но не помня кой беше...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че тая банкнота я има в поне 42 сета, да не говорим и че я пуснаха и в "Pick A Brick". По-скоро като ценни и рядки части са определени - качулката, багетата и 8х8 прозрачно-сините плочки :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко разочароващ сет, общо взето. Прощавам им само, щото са наслагали чарколяци в редки цветове. :P Цената се очакваше, че ще е надута на фона на разграбването на миналогодишния Winter Toy Store, ама малко са се пооляли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сета има плюсове, за съжаление цената ги компенсира и надминава май ...

Допада ми тъмно червения (тухлен) цвят на къщурката, и новите torso-та.

Детайла със заровеното в снежна преспа човече е забавно хрумване - в историята си LEGO не съм виждал да комбинират крака на минифигурка с каквото и да е друго, освен тяло.

Така и не ми харесаха "кънки-те" ... Нещо не ми се нравят, трябва да има по-добро решение, right?

Продължавам да чакам да пуснат оранжева къчулка, някой от вас знаят защо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааа, dark red bricks rule, ама за тая цел си има LUGBulk вместо сет за 60 евра :lol: Не че няма да го уважа де, ама все пак...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължавам да чакам да пуснат оранжева къчулка, някой от вас знаят защо!

Кении! :lol:

Та, впрочем, в последно време съм се спрял само на "Вземи си тухличка" покупки, защото поначало, не че цените на новите сетове са надценени, но например, е по-изгодно да се вземат части който ще ти трябват за даден мок, а не цял сет. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фотоапарата и банкнотата много ми харесват! Помня и един друг сет, в който имаше банкнота от 100 $, но не помня кой беше...

Беше едно от Space Police ама не му помня името.Сещаш се една фигура с наметало и банкнота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Този сет много ме кефи ,е освен цената която се предлага че тука ще е 150 лева ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Сета изглежда любопитно, перфектно допълнение към 10199 : Winter Toy Shop (с който преди малко се прибрах ;) ), но цената, смятам че е много висока, мернах го в igra4kibg.com , мисля че са се оляли с цена от 180 лв., няма да споменавам и умишлената заблуда на клиентите, че сета е с 800 части, както се вика WTF. Надявам се поне bohoby да го пуснат на по-прилична цена, все пак официалната цена е 55 Euro. Както и да е, сета си влиза автоматично в "must to have" листата и вече знам какво ще сглобявам на Коледа ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...