Martini Публикувано Април 30, 2012 Share Публикувано Април 30, 2012 Здравейте, харесах си един сет, който е с наддаване, проблема ми е, че не знам Немски, а и никога не съм го правил и точно за този сет не искам да рискувам да се уча, на някой занимава ли му се, да играе вместо мен и ако стане работата на секундата му давам нужните пари... ако някой е съгласен да пише лично да се доразберем. ПС: даже незнам от къде да го питам дали ще го достави до БГ.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Martini Отговорено Април 30, 2012 Автор Share Отговорено Април 30, 2012 Играх сам !!! затриите темата, ако дойде нещо ще ви се похваля ))))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 30, 2012 Share Отговорено Април 30, 2012 Ще я оставим темата да си седи - нищо чудно и други хора да искат помощ за eBay. Успех, дано го спечелиш и дойде нещото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Май 2, 2012 Share Отговорено Май 2, 2012 Ти дори не знаеш дали продавачът доставя до България... Дано поне става дума за малко пари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts