Jump to content

Star Wars: Imperial Shuttle 10212

maniak

Recommended Posts

Ето, че след като залитнах по Creator сега съвсем се озовах в непозната за мен територия. Моя "Дърт Вейдър" говори на италиански, но поне сета го намерих доста изгодно и New, sealed....

Ми да започна с очевадното- има мноооого бели части. Сета е с над 2500 части от тях повече от половината са бели. Така че ако си търсите или ви трябват бели части- това е сета за вас :)

Да започнем с екипажа:

20120610150049.jpg

И самото возило:

20120610150131.jpg

Има си тираджийска накланяща се кабина за да се качват чаветата:

20120610150144.jpg

Има си и левскарски двигатели :)

20120610150219.jpg

Като се демонтират "краката" на совалката, може да се закачи на пригодената за това стойка за изложба :

20120610150511.jpg

20120610150619.jpg 

20120610181523.jpg  

20120610150521.jpg

Моделът е доста големичък, около 4 кг и се строи за над 6 часа. Най-вече трудност създават тайловете 1х1х1 и бриковете 1х1х3,които изобилстват в този модел. Има и значително количество Техник части- 40 зъбови колела, няколко 24, 4 кутии за червячна предавка и доста други. Посредством тях, а и двете манивелки на гъ...рба на совалката може да се вдигат и свалят крилата при "кацане" и "излитане". Моделът има голямо разнообразие на части, голям брой от които са слоупове и кървове...Построен вдъхва респект и определено иска и едно Фалконче до него....Задължителна бройка за всеки фен на серията. Да се надявам, че на мен ще ми мина и ще се върна в категорията си ма....Лего кво да го праиш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахааа, налази го все пак Шътъло! Браво, well done :)

Залит насам, залит насам, бе ше дойдеш ти и до градовете и влаковете и тогава вече Техничарския екип съвсем те изгуби... Ама да видим кога ше стане тва!

И от мен да знаеш - 'талянското е голяма работа. Сигурно вози сладко, щом е италиански тоя твой империалец... :)

P.S.: Гледам на фона на твойте дзерове шатрата... успокяващо, че още не си си взел капибара!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооо не тия мойте поне са тревопасни, тая капибара знам ли я, може да е легоядна и тогава....Ще видим де, са по Ломскию Дунам място бол, може и кабибара да прибарам:)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брато, ти и твоите ломски потайности... още съм ти ядосан!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИУУУУУУ Mcdonalds!

Честита совалка! Доста як модел е да си призная честно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове