maniak Публикувано Юни 10, 2012 Share Публикувано Юни 10, 2012 Ето, че след като залитнах по Creator сега съвсем се озовах в непозната за мен територия. Моя "Дърт Вейдър" говори на италиански, но поне сета го намерих доста изгодно и New, sealed.... Ми да започна с очевадното- има мноооого бели части. Сета е с над 2500 части от тях повече от половината са бели. Така че ако си търсите или ви трябват бели части- това е сета за вас Да започнем с екипажа: И самото возило: Има си тираджийска накланяща се кабина за да се качват чаветата: Има си и левскарски двигатели Като се демонтират "краката" на совалката, може да се закачи на пригодената за това стойка за изложба : Моделът е доста големичък, около 4 кг и се строи за над 6 часа. Най-вече трудност създават тайловете 1х1х1 и бриковете 1х1х3,които изобилстват в този модел. Има и значително количество Техник части- 40 зъбови колела, няколко 24, 4 кутии за червячна предавка и доста други. Посредством тях, а и двете манивелки на гъ...рба на совалката може да се вдигат и свалят крилата при "кацане" и "излитане". Моделът има голямо разнообразие на части, голям брой от които са слоупове и кървове...Построен вдъхва респект и определено иска и едно Фалконче до него....Задължителна бройка за всеки фен на серията. Да се надявам, че на мен ще ми мина и ще се върна в категорията си ма....Лего кво да го праиш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 12, 2012 Share Отговорено Юни 12, 2012 Ахааа, налази го все пак Шътъло! Браво, well done Залит насам, залит насам, бе ше дойдеш ти и до градовете и влаковете и тогава вече Техничарския екип съвсем те изгуби... Ама да видим кога ше стане тва! И от мен да знаеш - 'талянското е голяма работа. Сигурно вози сладко, щом е италиански тоя твой империалец... P.S.: Гледам на фона на твойте дзерове шатрата... успокяващо, че още не си си взел капибара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Юни 12, 2012 Автор Share Отговорено Юни 12, 2012 Оооо не тия мойте поне са тревопасни, тая капибара знам ли я, може да е легоядна и тогава....Ще видим де, са по Ломскию Дунам място бол, може и кабибара да прибарам)) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 12, 2012 Share Отговорено Юни 12, 2012 Брато, ти и твоите ломски потайности... още съм ти ядосан! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 13, 2012 Share Отговорено Юни 13, 2012 ИУУУУУУ Mcdonalds! Честита совалка! Доста як модел е да си призная честно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts