MetroiD Публикувано Юни 11, 2012 Share Публикувано Юни 11, 2012 Както знаете, нещата по организацията на това изложение вече се финализират, така че дайте да направим набързо една финална контрола. Изложението е на 16 юни (събота) във Военно-Историческия Музей, като за нас е отделено както място на закрито за макет и модели, така и пространство на открито, където да провеждаме игри, конкурси и т.н. За последната част имаме предоставени от LEGO сетове Racers, с които мисля да направим забавата за децата, както и миниконкурс за най-готин / бърз болид. Успоредно с това, можем да пуснем свободно строене, а Камен ще носи както RС автомобила, така и RC рейса, тъй че ще има неща за каране Ние с Ася ще носим общо взето същите неща като миналия път, но този път няма да забравя и 9V релсите / влаковете. Мисля да донеса и повечко превозни средства, че да живне малко града. Ще се чуя по-късно днес с Жоро да каже какви идеи има за града, че да не става толкова сложно реденето както миналия път. Общо взето, въпросът е дали и този път му се носи / излага Classic-Town или да редим само модулни сгради. Големият градски парк е от Антонио... и си признавам, че нямам търпение да го видя! Заедно с Тони ще направим и пиратска диорама с кораби. Ангел и Жоро Топорчеви имаха идеи за Техник модели? Също така, ще можем ли да разчитаме на Mega Lighting Services Toporchev, Inc.? Андрю би отбой, така че за Техник секцията се очертава водещите неща да са на Ангел и Жоро, както и щипката и някои модели на Камен. Евентуално може би Венци ще е довършил някой проект...? Никола и Вера крояха пъклени планове за танкове и други подобни хубости? А и също така - ще можем ли пак да разчитаме на Emerald Bathory, за да донеса аз втория вагон? Ачо и Абел досега не са казвали, че имат желание да участват - предполагам, че за това и следващото изложение (23 юни) са заети и не ги броим? На последното изложение присъстваха и други хора, които проявиха интерес да участват следващия път - с МОС-ове или готови модели... Мартин, mrcastle и някои други момчета. Така че да кажат какво имат предвид, за да можем да ги включим в плановете навреме В петък, 15 юни, от 19 часа ще ни чакат в музея, за да си наредим макета и всички неща на спокойствие. Имаме време до към 21 и нещо за тая работа, така че мисля, че ще ни е предостатъчно. Музеят разполага с перфектна охрана, а залите се заключват, така че щом приключим, заключваме след нас и идваме на следващата сутрин (16 юни) да се кефим и ние на купона (който се очертава да е супер готин), а не тепърва да строим... Мисля, че това е по-добрият и спокоен вариант за всички. Ако някой се нуждае от транспорт - да звънка, ще измислим нещо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 11, 2012 Share Отговорено Юни 11, 2012 петък в 19 съм там. Боби, подсещам те за VW Beetle-a. На това изложение ще донеса Camper-a, и предлагам да ги позиционираме 1 до друго. Да печатам ли черно/бели листовки за форума? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Юни 11, 2012 Share Отговорено Юни 11, 2012 Аз бях и продължавам да съм много зает тези дни... Тоест за съжаление не остава време за строеж на танкче. Да, ще донеса пак Emerald-а и дистанционното, сменил съм батериите, може да донеса и червения пътнически влак /трябва да му сложа PF чарковете вътре/. Ще има ли място за толкова влакове обаче? За транспорта ще видя аз в какво положение съм, че тази седмица ми изтича всичко на колата застраховки и т.н. Днес го разбрах, хаха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 12, 2012 Автор Share Отговорено Юни 12, 2012 Камене - мерси за напомнянката - ще го взема; тоя път се очертава да съм поне с един кашон отгоре... Което ме радва супер много Иначе за флайъри не знам - никога не пречат, но си мисля, че по-добре ще е да си направим това с информационните листчета, което бяхме обсъждали по-рано. Никола - познато, при мен също е така... Но много се радвам, че ще дойдете с Вера - и да, взимайте и двата влака! Ще има място определено, а аз ще замъкна всичкото релсов път в наличност. На 23 юни (партито на Българско-Скандинавската Търговска Камара в Резиденция Лозенец) така или иначе няма да разполагаме с много място за макет и влакове, така че нека сега се възползваме от възможността максимално. Освен това - живот и здраве, като почна и аз към края на лятото пак да МОС-вам, набързо железопътният подвижен състав мисля да го умножи, така че многото влакове, които се очертава да извадим на 16 юни, далеч няма да бъдат клубен капацитет За превоза - аз по-късно днес влизам в бокса за разни козметични неща по колата, но най-късно петък задължително ще гледам да я взема. Смятам петък следобяд първо да дигнем от къщи нашите кашони с Ася и тя да остане в музея - т.е. да е там някъде към 18.30; след това ако трябва, ще мина за 5 минути през Камен да докарам каквото има; после тръгвам към Тони да му помогна с превоза на неговите неща и ще гледам до 19.15 да съм се върнал в музея, за да редим дружно & на спокойствие. Ако още някой ще идва с кола (Жоро? Ангел и Жоро Топорчеви?), моля да ми драсне номера на ЛС, за да го дам за всеки случай за информация в музея и да могат да ни пуснат без проблеми във вътрешния парк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 12, 2012 Share Отговорено Юни 12, 2012 В петък ако ме искаш по-рано, кажи ми - никакъв проблем. За табелките - съгласен, ма никой не ги е попълнил Важно: поставка за банер 96 х 210 см могат ли да ни отигурят от организацията? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Юни 12, 2012 Share Отговорено Юни 12, 2012 А бе пичове, не че нещо, ма как да стигна до там? ;д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Юни 12, 2012 Share Отговорено Юни 12, 2012 И аз бих искал да знам.Все още се чудя дали да идвам понеже имам и друг ангажимент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Юни 12, 2012 Share Отговорено Юни 12, 2012 Лампите са налични, но стативите са ми ангажирани на строежа. Ще помисля как може да станат нещата, но в най-лошия случай ще е само една лампата, пък дано да е светло в залата Имам питане относно времето - от колко до колко часа ще е джамбурето? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 12, 2012 Share Отговорено Юни 12, 2012 от 10 до 18 ч. ще бъде самото събитие в събота. Пеца, Мишо: http://www.sofiatraf...rshrutna-mrezha Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Юни 14, 2012 Share Отговорено Юни 14, 2012 Tehnik proekta kakto vyrvi po skoro dogodina ,ina4e ako trqbwa da pomagam moga da dojda utre v 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 14, 2012 Автор Share Отговорено Юни 14, 2012 Спокс, Венци, ние ще гледаме кротко и спокойно да оправим нещата, тоя път без екшън. Но пък ела в събота, 100% ще се получи готино! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Юни 14, 2012 Share Отговорено Юни 14, 2012 V sabota sam tam 100% Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Юни 15, 2012 Share Отговорено Юни 15, 2012 А снимки ще има ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 15, 2012 Автор Share Отговорено Юни 15, 2012 Естествено! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 15, 2012 Share Отговорено Юни 15, 2012 Добре, че повдигнахте темата! Моля на изложението още някой освен мен да понаснима малко, че обикновено не смогвам организация / снимки / видео! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 16, 2012 Share Отговорено Юни 16, 2012 Много гот си изкарахме според мен. Надявам се и вие да сте на такова мнение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 17, 2012 Автор Share Отговорено Юни 17, 2012 Мдааа, напълнихме залата с LEGO за един ден, общо взето Доста силно изложение се получи - и към посещаемост, и от наша страна по отношение на това, което показахме. Сега остава да направим едно готино участие на Midsummer Party-то и след това предлагам в края на месеца евентуално да се видим на по бири и да обсъдим това, за което си говорихме и вчера - дали да правим голямо есенно изложение или да го отложим за голямо зимно изложение предвид факта, че до септември няма да имаме чак толкова много нови неща за показване... Но това си е друга тема. Обратно на темата за Деня на Бащата - по данни от музея, посещаемостта е била над 5000 човека, което като за еднодневно събитие си е супер. Очертава се заедно с Midsummer Party-то, това да е второто ни задължително юнско събитие и догодина, тъй като организаторите са много доволни. Силно вероятно е да работим заедно с Военноисторическия музей и преди това - аз мисля, че наистина предоставят перфектни условия за изложения - удобна локация в центъра на София; много пространство; предостатъчно маси и столове; допълнителни забавления (военните експонати)... Дано и на вас ви е допаднало "гостуването" в музея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asya Отговорено Юни 17, 2012 Share Отговорено Юни 17, 2012 Снимки ми се гледат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgivar Отговорено Юни 18, 2012 Share Отговорено Юни 18, 2012 Ето малко снимки и видео от мен: https://picasaweb.google.com/113912637897111249316/Lebgo2012# Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 18, 2012 Share Отговорено Юни 18, 2012 Жоро, мерси ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Юни 18, 2012 Share Отговорено Юни 18, 2012 Доста по-добро изложение е било според мен със сравнение с Априлското.Сякаш беше вчера, когато бях на него.Бързо лети времето.Не дойдох, защото така реших в последния момент, но на 23 ще дойда не зависимо от всичко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Юни 18, 2012 Share Отговорено Юни 18, 2012 http://www.flickr.com/photos/akeyzerr/sets/72157630181933158/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Юни 21, 2012 Share Отговорено Юни 21, 2012 Изложението беше супер, аз лично съм много доволен от него. И мястото /музеят/ предлага много удобства, както Боби писа. Направих и няколко видео клипа, ще ги кача скоро, че бях зает. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Юни 21, 2012 Share Отговорено Юни 21, 2012 Да попитам и тук в колко часа ще е изложението в резиденцията и къде се намира тя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Юни 21, 2012 Share Отговорено Юни 21, 2012 +1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts