l-donovan Публикувано Юни 14, 2012 Share Публикувано Юни 14, 2012 Представям ви моята гордост:"Esperansa" -тежковъоръжен боен галеон! 20 оръдия на борда: 2 за абордаж 2 отпред 2 отзад 14 големи по 7 от двете страни Надявам се да ви хареса!Все пак това ми е първия ми мок като по-голям лего фен така,че не се притеснявайте да искажете своето мнение!На кораба има капитанска каюта,стаи за екипажа и кухня! Ето и линк към снимките: http://ldonovan.snim...661886.26624409 Надявам се,че ще ви хареса! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 15, 2012 Share Отговорено Юни 15, 2012 Прекрасен е! Каютите са супер изпипани - и платната също са ти се получили страхотно! На твое място единствено бих сменил белия цвят, но и така е страхотна красавица твойта Esperansa! Надявам се да я покажеш някой път на живо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 15, 2012 Share Отговорено Юни 15, 2012 WOW! Евала! Миналото лято се мъчех да направя кораб, и смея да кажа че БЕГЛО успявам да оценя труда, който си вложил в оформянето на кораба! Страхотно си направил кривините на тялото и наклона отзад! За детайлите - шапка ти свалям Пусни снимки в eurobricks задължително! Смятам че там ДОСТА хора ще оценят труда ти! Още веднъж поздравления, и продължавай в същия дух! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Юни 15, 2012 Share Отговорено Юни 15, 2012 Уникален! Браво, много ми харесва, наистина поздравления за труда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
l-donovan Отговорено Юни 16, 2012 Автор Share Отговорено Юни 16, 2012 Благодаря много за хубавите думи!Много исках да не е с бели части а с кафеви,но нямах толкова кафеви тогава.Може би за напрад може да спретна някоя фрегата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 17, 2012 Share Отговорено Юни 17, 2012 След тази хубавица и след като видях корабите на Тони на живо на изложението вчера, все повече започвам да се замислям и аз да вдигна някоя бригантина... Признавам си, че имам голямо желание, но към момента твърде малко конкретни познания, а колкото повече гледам Esperansa, толкова повече се убеждавам, че не си просто хванал да МОС-ваш, а си знаел много добре какво правиш. Евала за което още веднъж; определено страшно вдъхновяващ МОС! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Юни 17, 2012 Share Отговорено Юни 17, 2012 страхото изпълнение евала за труда където си вложил но като гледам си е заслужавал поздравления Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Юли 20, 2012 Share Отговорено Юли 20, 2012 Едно голяи БРАВО за въображенито и реализма на този проект . Аз не съм фен на корабите но оценявам добрата идея и вниманието към детайлите поздрави и успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
l-donovan Отговорено Юли 22, 2012 Автор Share Отговорено Юли 22, 2012 Благодаря на всички за хубавите думи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts