Stormfury Публикувано Септември 28, 2020 Share Публикувано Септември 28, 2020 Понеже си изкарахме добре на последната среща, пускам тема за следващата от сега, да има време повече хора да си предвидят няколко часа за хобито П.П. Току-виж, вземе да дойде и амбасадора ни @3dwarman https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1281668446 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Септември 30, 2020 Share Отговорено Септември 30, 2020 Имам една идея/молба Може ли като финализираме ден, място и тн. да правим едно Facebook събитие с потвърдилите хора и информацията за деня и локацията. Идеята в това е: 1. Facebook напомня за събитието и може човек лесно да си го сложи в календара. 2. Всички ще разберат като има потвърждение за деня и мястото и ако се наложат промени last moment (да има хора без фейсбук, но май са по-скоро малцинство) Аз мога да поема "задачата" да създавам събитието, само трябва да се синкваме за момента в който сме финализирали деня и мястото Как ви звучи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Септември 30, 2020 Share Отговорено Септември 30, 2020 Преди 1 час, Kando написа: Имам една идея/молба Може ли като финализираме ден, място и тн. да правим едно Facebook събитие с потвърдилите хора и информацията за деня и локацията. Идеята в това е: 1. Facebook напомня за събитието и може човек лесно да си го сложи в календара. 2. Всички ще разберат като има потвърждение за деня и мястото и ако се наложат промени last moment (да има хора без фейсбук, но май са по-скоро малцинство) Аз мога да поема "задачата" да създавам събитието, само трябва да се синкваме за момента в който сме финализирали деня и мястото Как ви звучи? Не всички имат FB, доколкото знам, включително и от модераторите. Иначе каквото решите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Септември 30, 2020 Share Отговорено Септември 30, 2020 Преди 9 часа, Kando написа: Имам една идея/молба Може ли като финализираме ден, място и тн. да правим едно Facebook събитие с потвърдилите хора и информацията за деня и локацията. Идеята в това е: 1. Facebook напомня за събитието и може човек лесно да си го сложи в календара. 2. Всички ще разберат като има потвърждение за деня и мястото и ако се наложат промени last moment (да има хора без фейсбук, но май са по-скоро малцинство) Аз мога да поема "задачата" да създавам събитието, само трябва да се синкваме за момента в който сме финализирали деня и мястото Как ви звучи? Не мисля, че е нужно. Не е кой знае колко трудно да се запомни кога има среща, стига човек да има желание да присъства. До сега ласт минит промени не е имало и датата и часа ги има във форума поне 2 дена по-рано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Септември 30, 2020 Автор Share Отговорено Септември 30, 2020 И аз не мисля, че има нужда, но ако на теб ти се занимава да правиш ивент във ФБ - ок Както каза @mamun всичката информация я има във форума няколко дена по-рано, тъй че само ще трябва да я вземеш от тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 5, 2020 Share Отговорено Октомври 5, 2020 Да пробваме 20ти октомври? Или да кажем още седмица да съберем желаещи:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 5, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 5, 2020 Нека да почакаме за още желаещи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Октомври 13, 2020 Share Отговорено Октомври 13, 2020 Да финализираме датата, за да направим планове? Или да почакаме още малко? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 13, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 13, 2020 Утре ще сръчакм още няколко човека и вечерта ще финализирам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 14, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 14, 2020 Денят с най-много гласове е Сряда 21-ви Октомври. Предвид, че вече навън е доста хладно, градините на заведенията не са опция. До Неделя 18-ти Октомври приемам предложения за заведения, желателно в центъра, за да са удобни за всички. Това което аз предлагам, е там където бяхме в началото на годината - Пей Сърце. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 19, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 19, 2020 Здравейте, Предвид ситуацията, може би е най-добре да отложим срещата, за по-добри времена За жалост вече срещите навън няма да са комфортни, а да се затворим в някое заведение, предвид постоянно нарастващия брой заразени, не е добра идея. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 19, 2020 Share Отговорено Октомври 19, 2020 Съгласен съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 19, 2020 Share Отговорено Октомври 19, 2020 Аз за това "пропуснах" да се добавя.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Октомври 19, 2020 Share Отговорено Октомври 19, 2020 *хлип* Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 19, 2020 Share Отговорено Октомври 19, 2020 може онлайн Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 19, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 19, 2020 Преди 1 час, mamun написа: може онлайн Може може Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts