Jump to content

Клубна среща - Октомври

Stormfury

Recommended Posts

Понеже си изкарахме добре на последната среща, пускам тема за следващата от сега, да има време повече хора да си предвидят няколко часа за хобито :D

П.П. Току-виж, вземе да дойде и амбасадора ни :blink:  @3dwarman

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1281668446

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам една идея/молба :) Може ли като финализираме ден, място и тн. да правим едно Facebook събитие с потвърдилите хора и информацията за деня и локацията. Идеята в това е:
1. Facebook напомня за събитието и може човек лесно да си го сложи в календара.
2. Всички ще разберат като има потвърждение за деня и мястото и ако се наложат промени last moment (да има хора без фейсбук, но май са по-скоро малцинство)

Аз мога да поема "задачата" да създавам събитието, само трябва да се синкваме за момента в който сме финализирали деня и мястото :)
Как ви звучи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Kando написа:

Имам една идея/молба :) Може ли като финализираме ден, място и тн. да правим едно Facebook събитие с потвърдилите хора и информацията за деня и локацията. Идеята в това е:
2. Всички ще разберат като има потвърждение за деня и мястото и ако се наложат промени last moment (да има хора без фейсбук, но май са по-скоро малцинство)

Аз мога да поема "задачата" да създавам събитието, само трябва да се синкваме за момента в който сме финализирали деня и мястото :)
Как ви звучи?

Не всички имат FB, доколкото знам, включително и от модераторите. Иначе каквото решите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, Kando написа:

Как ви звучи?

Не мисля, че е нужно. Не е кой знае колко трудно да се запомни кога има среща, стига човек да има желание да присъства. До сега ласт минит промени не е имало и датата и часа ги има във форума поне 2 дена по-рано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не мисля, че има нужда, но ако на теб ти се занимава да правиш ивент във ФБ - ок :) Както каза @mamun всичката информация я има във форума няколко дена по-рано, тъй че само ще трябва да я вземеш от тук :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да пробваме 20ти октомври? Или да кажем още седмица да съберем желаещи:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека да почакаме за още желаещи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да финализираме датата, за да направим планове? Или да почакаме още малко?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще сръчакм още няколко човека и вечерта ще финализирам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Денят с най-много гласове е Сряда 21-ви Октомври. Предвид, че вече навън е доста хладно, градините на заведенията не са опция. До Неделя 18-ти Октомври приемам предложения за заведения, желателно в центъра, за да са удобни за всички. 

Това което аз предлагам, е там където бяхме в началото на годината - Пей Сърце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Предвид ситуацията, може би е най-добре да отложим срещата, за по-добри времена :)

За жалост вече срещите навън няма да са комфортни, а да се затворим в някое заведение, предвид постоянно нарастващия брой заразени, не е добра идея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, mamun написа:

може онлайн

Може може :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове