Jump to content

The New 9398 Set

maniak

Recommended Posts

Предполагам, че има и други ревюта на новия сет, но това е от моя любимец Сариел:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само аз ли не му се кефя на тоя модел? Новите двигатели и части - супер, ама моделът като цяло - отличник само в категорията донор за части. Евентуално може да има някоя друга идейна/интересна сглобка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приемам мнението ти, но новия серво мотор поне за мен не е за изпускане. също така и "новия" инфрачервен приемник. последната информация за цена на сервомотора като отделен компонент беше главозамайваща ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, като цяло моделът е нищо съществено...Както Ангел казва, единствено за донор на части...За сметка на това какви части;)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новите мотори и приемник са задължителни. Просто ми се иска главните модели(техник) да имат единна стъпка на развитие. 2001-ва - 8466 WOW; 2002 - дори не се коментира колко е плачевна; 2003 - 8455 - WOW; 2004 - рев и сополи; 2005 - 8421 - суперски кран та дрънка; 2006 - особено силна; 2007 - булдозерЪТ; 2008 - ииии пак стъпка назад; 2009 - 8258 - достоен модел, но освен, че е масивен...; 2010 - 8043 - недомислен... имам го, но НИКОГА не сме го сглобявали с брат ми, само за частите се ползва; 2011 - супер силна година и 2012 пак ми се вижда като крачка назад. Може би хеликоптерът... може би.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 8 years later...

Използвам старата тема за да споделя модификация на 9398 с по-мощни мотори (5292, RC Buggy Motor).

Планирам близките седмици преди да се е разтопил снега да тествам модификацията.
Ще споделя видео след като го направя :)

https://rebrickable.com/mocs/MOC-34607/VoidSerpent/939841999-axle-with-buggy-motor/#comments

9398-41999_Axle_with_a_buggy_motor.pdf

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове