danny Публикувано Октомври 12, 2020 Share Публикувано Октомври 12, 2020 Здравейте, за първи път правя инструкции и малко се чувствам като 70 годишен учител по информационни технологии, който чука по клавиатурата с по един пръст. Не са генерирани с програма и затова не изглеждат невероятно, но въпреки всичко исках да ги споделя Все пак са с прилична резолюция, така че можете да ги гледате "на голямо", както се казва. Ще се радвам да качвате тук авторски инструкции 5 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 14, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 14, 2020 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 15, 2020 Share Отговорено Октомври 15, 2020 Много приятни модели! Поздравления! Снимките от инструкциите изглеждат напълно разбираеми. Пусни им списък с части и са готови за rebrickable 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 15, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 15, 2020 Преди 1 час, legohead написа: Пусни им списък с части и са готови за rebrickable Не се бях сетил за там, но може да ги пусна Радвам се, че са ти харесали! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 19, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 19, 2020 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 19, 2020 Share Отговорено Октомври 19, 2020 Идейно захващане на решетките, за сферична форма, с прозрачните елементи 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 19, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 19, 2020 Преди 2 часа, mnachev написа: Идейно захващане на решетките, за сферична форма, с прозрачните елементи От там започнах. Идеята ми беше предницата да прилича на шлема на Кайло (сребърните елементи) и първоначално дизайна на спийдъра беше хоризонтален. Тогава решетка има точно формата на тези "линии". Но понеже не можах да измисля плавно преливане на предницата към задната част реших да го завъртя и решетката застана вертикално. Очаквах да е доста паянтов, но всъщност стана доста здрав. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 21, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2020 И по-големи снимки от близо 3 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 21, 2020 Share Отговорено Октомври 21, 2020 Хе хе хе кануто наопаки. Браво! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 25, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2020 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 28, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2020 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Октомври 28, 2020 Share Отговорено Октомври 28, 2020 Супер! Но първото което ми дойде на акъла, като видях картинката беше някакъв insectoid moc с тези 2 големи червени shoulder pads за очи. Може да е insectoid ship.. или дори някакъв по-голям моднат land transporter за повече персонажи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 28, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2020 Преди 3 часа, neelton написа: Супер! Но първото което ми дойде на акъла, като видях картинката беше някакъв insectoid moc с тези 2 големи червени shoulder pads за очи. Може да е insectoid ship.. или дори някакъв по-голем моднат land transporter за повече персонажи. Има нещо такова сега като каза Първият дизайн беше без точно тези pads, но ми хареса повече с тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 30, 2020 Автор Share Отговорено Октомври 30, 2020 1 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 1, 2020 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2020 Още един спийдър, но понеже е от новия сезон на The Mandalorian, няма да публикувам снимки за да не разваля нечий кеф Все пак можете да го видите тук, ако искате, на своя отговорност 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 13, 2020 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2020 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 19, 2020 Share Отговорено Декември 19, 2020 Дани поздравления! https://brickset.com/article/56760/building-speeders-the-creative-process Като видях днес статията и ми стана едно такова много приятно! Надявам се да продължиш да радваш цялата Лего общност с твоите творения! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 19, 2020 Автор Share Отговорено Декември 19, 2020 преди 15 минути, Stormfury написа: Дани поздравления! https://brickset.com/article/56760/building-speeders-the-creative-process Като видях днес статията и ми стана едно такова много приятно! Надявам се да продължиш да радваш цялата Лего общност с твоите творения! Тенк ю И аз се надявам, стига да има вдъхновение и да сме здрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Декември 19, 2020 Share Отговорено Декември 19, 2020 Поздравления, Дани. А самите билдове са много готини. Не съм гледал сериала, така че навярно не мога да ги оценя напълно, но много ми харесват. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 19, 2020 Автор Share Отговорено Декември 19, 2020 Преди 1 час, Nikola Bathory написа: Поздравления, Дани. А самите билдове са много готини. Не съм гледал сериала, така че навярно не мога да ги оценя напълно, но много ми харесват. Повечето са напълно измислени, така че не ти е нужно да си го гледал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Декември 19, 2020 Share Отговорено Декември 19, 2020 Още от началото, от както гледам какво и как правиш, знам, че ще постигнеш супер готините неща в света на Лего креативността. Спечеления конкурс и тази статия са само началото. Радвам се да видя, че и хора като теб виреят по нашите географски ширини. Определено, споделянето на творенията ти е много вдъхновяващо и обогатяващо. Продължавай смело напред и нагоре, вярвам, че с постоянство ще дойдат още по-добри неща за теб от хобито ти. Желая весело създаване на всички... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 19, 2020 Автор Share Отговорено Декември 19, 2020 преди 55 минути, DOSTIN написа: Още от началото, от както гледам какво и как правиш, знам, че ще постигнеш супер готините неща в света на Лего креативността. Спечеления конкурс и тази статия са само началото. Радвам се да видя, че и хора като теб виреят по нашите географски ширини. Определено, споделянето на творенията ти е много вдъхновяващо и обогатяващо. Продължавай смело напред и нагоре, вярвам, че с постоянство ще дойдат още по-добри неща за теб от хобито ти. Желая весело създаване на всички... Благодаря Влад! Сигурен съм, че има много хора, които се радват на общото хоби и правят страхотни неща, какъвто си и ти. За жалост повечето не споделят толкова, колкото ми се иска А можеше да е колкото повече, толкова повече 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts