Akeyzerr Публикувано Септември 5, 2012 Share Публикувано Септември 5, 2012 Едно микро ревю от моя милост за това, което според мен е Техник сетЪТ на годината - 9396 Technic Set of The Year! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Септември 5, 2012 Автор Share Отговорено Септември 5, 2012 И още малко размисли по темата: Това е първият (техник) сет в колекцита ми(ни; с брат ми), който предвижда игра в трите измерения. Байгън от колички, трактори и строителни машини. И определено е сетът, който ми е доставил най-най-най-голямо удоволствие. И като сглобяване и като дизайн/функции. Unimog-ът от миналата година също беше WOW от всякъде, но с тоя никакъв радиус на завиване и не до там естетическият си дизайн е леко(съвсем леко) засенчен от хеликоптерното бижу. А и нещото, което не трябва да остава неподчертано с две дебели черти е, че хеликоптерът НЕ се води flagship моделът на годината... Ииии че е с почти два пъти по-малко части от Unimog-а. Както писах и в бриксет - ужасно много се радвам, че в сета НЕ са включили PF мотор и батерийник. Сетовете от последните 5 години буквално ни заляха с батери боксове и M мотори. Аз лично имам 4-5 неразпечатани M мотора, до преди два дена 2 неразпечатани XL мотора и толкова много неразпечатани батери бокса(от общо 10, май само два-три са разпечатани), че дори не им знам точната бройка; подобно е и положението с дистанционните. Крайно време беше да се появи(сравнително голям) сет, чийто главен фийчър да е наличието на PF джуфки(и съответно да се калкулират в цената въпросните ел.чаркове). И въпросният сет се появи... и то какъв сет. Моделът е красив. Много красив. Красив като MOC на суперкар и изчистено елегантен в стила на Technic. За мен, от чисто дизайнерска г.т. 9396 е огромно постижение за Technic и определено се превръща в репер, с който ще сравнявам всичко техникско напред. Гледайки хеликоптера, половината от сетовете в Wanted списъка ми, вече ми се виждат грозноватички(особено по-старичките) Недостатъците(ако все пак се вгледам под вола с голямата лупа, за да намеря сукалче), или по-скоро какво още искам Аз: - Муцуната можеше да се запълни/заобли още мъничко, за да не е хукха от долу; - Големите ротори(перки) се монтират така, че отгоре се виждат пъпките, от където е впръсквана пластмасата в шаблона; - Не вкараха Flex системата; Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts