legohead Публикувано Ноември 5, 2012 Share Публикувано Ноември 5, 2012 Реших, че ще е добра идея да обединя в 1 тема информацията кой какви модели има на разположение построени, или ще бъдат скоро завършени. Ето какво съм намерил до момента като текуща информация. (Ако има развитие или промени, моля пишете!) Антонио: Старовремско пристанище Кораб Дракон Топорчеви: Technic Darth Vader Robbie House от архитектурните сгради 10024 Red Baron Андрей: 10212 SW Imperial Shuttle ... Technic? ... Model Team & Racers ? Аз: "Щъркело" Артилерийско оръжие с мишена, управлявано с дистанцинно Bugatti type 55 1:24 с дистанционно 10220 VW Transporter t2 8466 Technic 4x4 9398 Джип с дистанционно - 1 бр. (Надявам се на още един брой от Топорчеви ) За GBC не мога нищо да обещая, още повече за декември. Училищният бус и радио-количката не възнамерявам да ги нося за декември. P.S. Искрено се извинявам, ако съм пропуснал някой, който е споменал какви модели ще носи. Боби, твоите неща ти ги описа в темата за изложението за декември, ще ти оставя лично да ги опишеш ако предцениш за нужно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Ноември 6, 2012 Share Отговорено Ноември 6, 2012 Сглобени сетове, които нямам намерение да развалям (т.е. са на разположение за всяко изложение): * всички модулни без Town Hall (засега) - т.е. общо 6. * VW Beetle * Shuttle Expedition * Tower Bridge * 4 влака: Emerald Night, Maersk Train, BNSF, Super Chief * 2 кораба: Imperial Frigate и Brickbeard's Bounty * 8417 Technic Mag Wheel Master В зависимост от това, с какво място евентуално ще разполагаме за декември и какво решим заедно да излагаме, ще реша какво от горните да замъкна. От сега обаче мога да кажа, че Tower Bridge най-вероятно няма да го размъквам, тъй като не виждам с какво би се вързал. За декември смятам да сглобим с Ася четирите Winter Village сета и да пуснем покрай тях един влак (най-вероятно МОС), което ще е едно от няколкото мини-макетчета. От там нататък не съм измислил нищо специфично коледно, а и май няма да построя нещо "специално" зимно, защото ако тръгнем да правим изложение, и без това с Ася ще имаме адски много работа по Коледния град. Така че за ЛЕГО нещата смятам да добавям готови сетове и МОС-ове към другите диорами, които решим да изложим. По отношение на МОС-овете предпочитам към момента да не казвам нищо, тъй като работя по няколко едновременно и ще видим кое кога ще е готово. Генерално от догодина смятам някои от нещата, които правя специално за изложения, да са готови модули с евентуално съответния landscape, улици и транспортни средства наоколо - т.е. не знам доколко ще подлежат на свободно интегриране в "сглобени" градски пейзажи. Което обаче не значи, че ще спра да правя и "стандартни" модулни сгради, превозни средства и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 6, 2012 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2012 Супер, мерси че писа! Нетърпелив съм да видя совалката наживо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zionesify Отговорено Септември 11, 2013 Share Отговорено Септември 11, 2013 Ако тази тема е още активна, да кажа и моите готови сетове : ) UCS - Death Star II UCS - B - Wing UCS - Imperial Shuttle UCS - Super Star Destroyer UCS - Obi Wan's Jedi Starfighter Technic - Tow Truck Technic - Super Car Technic - Quad Bike Hero Factory - Witch Doctor Racers - Outdoor Challenger Това са сетове които не мисля да разглобявам скоро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 12, 2013 Автор Share Отговорено Септември 12, 2013 Здравей и добре дошъл във форума! Тази тема беше важно да е активна точно преди да започне изложението ни Serdika Brickfest. Разбира се това не значи, че не може да се пише в нея и след това, предвид че и занапред ще организираме изложения. Доста впечатляваща UCS колекция, случайно да съм се запознавал с теб и да живееш в Пловдив? Приятно прекарване във форума! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zionesify Отговорено Септември 12, 2013 Share Отговорено Септември 12, 2013 Да, аз съм момчето от Пловдив и се запознахме на Serdika Brickfest. Ще се радвам да се включа с колекцията на следващото изложение Поздрави, Крис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Септември 12, 2013 Share Отговорено Септември 12, 2013 Супер, нови попълнения винаги са добре дошли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 13, 2013 Автор Share Отговорено Септември 13, 2013 ... и то какви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts