danny Публикувано Ноември 9, 2020 Share Публикувано Ноември 9, 2020 Реших да направя тема, в която да качвам нещата, които не знам къде да публикувам Ето и няколко от тях. 1. Социален Живот: 2. Спийдъра на Др. Венкман (инспиран от този невероятен байк): 3. Нещо... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 10, 2020 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2020 Мастъра на мастъра на Палпатин - Darth Tenebrous 3 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Ноември 10, 2020 Share Отговорено Ноември 10, 2020 Дани, подготвяш ги за The Ultimate Challenge - GSRL Galactic Speeders Racing League? Като ги поизчерпаш, пробвай да направиш някой pod racer? Струва ми се, че и там има много потенциал за креативности шантави идеи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 10, 2020 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2020 Преди 2 часа, neelton написа: Дани, подготвяш ги за The Ultimate Challenge - GSRL Galactic Speeders Racing League? Като ги поизчерпаш, пробвай да направиш някой pod racer? Струва ми се, че и там има много потенциал за креативности шантави идеи. Аа не ги знам тези кои са, но сега като каза си представих някаква такава лига или поне някакъв чалъндж Под рейсърите са интересни, но за тях ще отидат повече части и време, а в момента така ми харесва да си начешам крастата за малко, да го погледам няколко дни и да го разглобя. Със сигурност ще опитам и под рейсър де 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 15, 2020 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2020 Още едночко 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 22, 2020 Автор Share Отговорено Ноември 22, 2020 Малко неделно, въпреки че това ми е от вчера 3 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 26, 2020 Автор Share Отговорено Ноември 26, 2020 5 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Ноември 27, 2020 Share Отговорено Ноември 27, 2020 Надуваем Imperial Star Destroyer - готино - не бе ме хрумнало никога 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 4, 2020 Автор Share Отговорено Декември 4, 2020 4 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Декември 4, 2020 Share Отговорено Декември 4, 2020 @Stormfury Трябва да си построиш едно такова 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 4, 2020 Автор Share Отговорено Декември 4, 2020 Преди 1 час, mamun написа: Трябва да си построиш едно такова Тамън съм планирал и инструкции да направя уикенда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 5, 2020 Share Отговорено Декември 5, 2020 На 4.12.2020 г. at 17:37, mamun написа: @Stormfury Трябва да си построиш едно такова Идея е супер, но не е точно моята 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Декември 19, 2020 Share Отговорено Декември 19, 2020 https://brickset.com/article/56760/building-speeders-the-creative-process Ехааааааа Спечелил си състезанието за БрикСет за полибег сет и сега са пуснали интервю с теб. Уау. Евала 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 19, 2020 Автор Share Отговорено Декември 19, 2020 преди 27 минути, nerdcore написа: https://brickset.com/article/56760/building-speeders-the-creative-process Ехааааааа Спечелил си състезанието за БрикСет за полибег сет и сега са пуснали интервю с теб. Уау. Евала За състезанието беше супер неочаквано. Тогава билда го направих за друг контест, който не спечелих Но късмет, избраха водното конче Статията я написах и те бяха така добри да я пуснат. Може би ще има още, ако има повече интерес предполагам. 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 14, 2021 Share Отговорено Януари 14, 2021 Това момче познато ми изглежда... Браво, браво. Страхотни статии в различните Лего сайтове!!! https://bricknerd.com/home/speeder-bikes-speeder-bikes-speeder-bikes-13-2021 А и този спиидер много ми хареса! Уникално ти се е получил! 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 14, 2021 Автор Share Отговорено Януари 14, 2021 преди 16 минути, mnachev написа: Това момче познато ми изглежда... Радвам се, че са ти харесали Имам инструкции за всички спийдъри качени в инстаграм, но така и не ги направих на големи картинки да ги пусна и тук. Тия дни и това ще направя 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 14, 2021 Share Отговорено Януари 14, 2021 Стига им пуска безплатни инструкции! Прави Patreon и $$$$. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юни 27, 2021 Автор Share Отговорено Юни 27, 2021 В петък си взех частите от Оги, че малко ги бях проспал, но вече използвах страхотните заоблени бели части: 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts