Jump to content

Клубни срещи - 2013г.

MetroiD

Recommended Posts

Нова година, нов късмет и май се оказва, че и ново свърталище за нас :)

Фемили е готино като място в центъра, ама аз предлагам другия четвъртък (24.01.) пак да повторим във Фенерите? Знам, че си говорихме как от тая година е време вече директно по къщите да се ходи, ама... много вкусно в тия Фенери! Та надявам се сте навити за там? Ще направя резервация както миналия път, две големи маси, че да можем да се съберем - 24.01, от 20 часа нататък...

Да видим какви ще ги вършим тая година и да пообсъдим март/април как ще се излагаме, пък и да премислим дали и с какво ще участваме в румънската LUGBulk поръчка.

Както винаги - на срещата са добре дошли всички, на които им е интересно да разберат какво е туй нашийОт клуб, с какво се занимаваме, колко сме уджасителни и защо/с какво TLG подкрепят нашата уджасност... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 120
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• MetroiD

33

• legohead

30

• inflames678

17

• bqlicheren

13

там съм :) иначе заведението хубаво ама ми е малко скъпичко :С

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се и на двамата, явно не съм ги доизмислил нещата. С Топорчеви си говорихме тия дни, че пак трябва да уважим Фенерчетата, а и на Камен май му хареса доста - затова реших директно там. Вие обаче преценете; ако предпочитате Фемили или някое друго място - no prob! Тааа, във Фемили ли да резервирам?

Иначе - знам, че бях казал, че от тая година е време за домашни посещения, ама към момента все още с Ася не сме в готовност. По-нататък, надявам се :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем да се видим във Фенерите идеята ми е да не стане практика да се виждаме там :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем да се видим във Фенерите идеята ми е да не стане практика да се виждаме там :)

и очаквам с нетърпение домашните посещения,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фемилито е по-добър вариант, по-удобно местоположение, по-разнообразно меню.

Иначе нямам против понякога да разнообразяваме и с въпросните Фенери, и с други места.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК; във Фемили сме значи :)

Другия четвъртък, 8?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак казвам за мен не е проблем да е във Фенерите този път , както решите и в двата случая ще съм там :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом на всички е по-удобно във Фемили, не виждам защо да не е там ;)

Ама другия четвъртък, нали -- да не вземе някой да цъфне утре вечер! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо; другият път. ;)

От хората, поръчващи в LUGBulk, искрено моля всички да дойдат, ако имат възможност, за да седнем за последно и да обсъдим някои неща, преди да пусна поръчката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направих резервацията; след 8 часа във Фемили. Ако някой иска да дойде, но не знае къде е - да ми пише на лично, за да се намерим по телефоните или пък да ни търси на ул. Гладстон 55.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Вижте кво се получава като се разбираме за срещи все по разни други теми... Няма я "официалната" за годината :)

Другата седмица навити ли сте за среща в петък вместо четвъртък? 8 във Family? Има Бриклински поръчки за раздаване; а и LUG Support-a днес отивам да го взимам от DHL. Пък и за изложението ще помъдрим некви неща...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резервацията е за 8 във Фемили утре. Сий ю там!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Тази седмица ще провеждаме ли среща на екипа?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ачо, хубаво повдигаш въпроса.

Попитах Боби дали ще има възможност някоя вечер тази седмица, и очаквам да потвърди за четвъртък или петък дали ще може да се измъкне от работа.

За мен не е проблем да се видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...