maniak Публикувано Януари 28, 2013 Share Публикувано Януари 28, 2013 Макар и излязъл 2 години по-рано (1996), това е по-големият батко на 4993: И тук както и при 4993 на лице са отваряеми врати, преден и заден капак, а колелата завиват посредсвом РНГ (Ръката на Господ, engl. HOG, Hand of God). Отново е обърнато голямо внимание на детайлите и приликите им с действителните модели, както е характерно за цялата Криейтър серия. Вратите са с вътрешни и външни дръжки, както и място за предмети в самата врата. Двигателят също изглежда много добре с тези два въздухозаборника, а множеството дъги придават елегантен и завършен вид на целия модел. Тук таме има и малко хромирани части да галят окото. Интериорът също не страда от липса на внимание- скоростен лост, ръчна, борд компютър, че и педали Не знам защо, може би заради черния му цвят, на мен колата ми прилича на Порше 911. Почти толкова са и частите в комплекта- 930. Осигурява доста приличен набор от интересни елементи за строене и е добро попълнение към инвентара за строене тип : real life look. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts