Illuminatus Публикувано Декември 3, 2020 Share Публикувано Декември 3, 2020 (Редактирано) Привет на всички, Преди 2-3 години започнах целенасочено да събирам ЛЕГО каталози на български език и вече имам почти всичко от 1997 г. до 2020 г. Към момента ми липсват следните издания: 2012 H1 (намерен) 2014 H1 (намерен) 2014 H2 (намерен) 2015 H1 2015 H2 (намерен) 2016 H1 Моля всеки, който разполага дори с едно от изброените копия, да се свърже с мен; колкото по-близо стигам до финала, толкова по-щедро ще плащам. Редактирано Декември 25, 2020 от Illuminatus 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Декември 3, 2020 Share Отговорено Декември 3, 2020 После да ги снимаш на едно място всички за спомен:) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Декември 3, 2020 Share Отговорено Декември 3, 2020 Преди 4 часа, Illuminatus написа: по-щедро ще плащам. @Illuminatus Нека да говорим в цифри .... тези много трудно ще ги намериш 2015 H2 2016 H1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Декември 3, 2020 Share Отговорено Декември 3, 2020 преди 22 минути, COBATA написа: Нека да говорим в цифри От колекцията ми съм му продал на човека няколко каталога и други уникални неща, определили сте ме за алчен, та мога да потвърдя смело, човека плаща мега, турбо щедро! И най-големия бонус е, че каквото му го продадете, знаете, че е в добри ръце, може би, по-добри и от вашите, та ако сте филантропи и хуманисти, може и да му го подарите дори. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Декември 3, 2020 Share Отговорено Декември 3, 2020 Ами този дето аз му го дадох му го подарих какво да се прави, сигурно съм се минал.. как ще се погледна сега в огледалото... 1 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Декември 4, 2020 Share Отговорено Декември 4, 2020 Преди 11 часа, Illuminatus написа: Привет на всички, Преди 2-3 години започнах целенасочено да събирам ЛЕГО каталози на български език и вече имам почти всичко от 1997 г. до 2020 г. Към момента ми липсват следните издания: 2012 H1 2014 H1 2014 H2 2015 H1 2015 H2 2016 H1 Моля всеки, който разполага дори с едно от изброените копия, да се свърже с мен; колкото по-близо стигам до финала, толкова по-щедро ще плащам. Имам първия от 2014-та Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Illuminatus Отговорено Декември 4, 2020 Автор Share Отговорено Декември 4, 2020 Хаха, благодаря на всички за бързите отзиви. По повод щедростта и цифрите – за изброените каталози си представям да платя общо около 150 лева, което по мое мнение (както и на доста други хора, с които съм споделял това) е доста за такъв тип артикули. Съответно ако някой ме снабди с всичките шест липсващи копия наведнъж, директно му давам парите. Ако ги намеря един по един от различни хора (по-вероятно), предпочитам да се придържам към диапазона 15-20 лева на каталог, за да мога съответно да предложа по-висока цена за тези, които останал последно. Важен детайл е, че тази оферта важи за копия с дребни или никакви забележки, както и без допълнително лепени стикери (като тези на БоХоби). Преди 11 часа, COBATA написа: тези много трудно ще ги намериш 2015 H2 2016 H1 Това значи, че ги имаш или че ги нямаш? :D Преди 4 часа, nerdcore написа: Имам първия от 2014-та Идеално, пиша ти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Декември 4, 2020 Share Отговорено Декември 4, 2020 Преди 1 час, Illuminatus написа: Това значи, че ги имаш или че ги нямаш? Че са издавани в много малък тираж. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Illuminatus Отговорено Декември 4, 2020 Автор Share Отговорено Декември 4, 2020 Преди 1 час, COBATA написа: Че са издавани в много малък тираж. Ех, това доста ме натъжава, защото точно 2015 H2 го имах от Комсед, но го хвърлих, защото към момента не разглеждах каталозите като колекционерски артикули. В момента се опитвам да се свържа с Антонио от БоХоби, защото по последни данни го имаха, но не съм получил отговор нито от него, нито от официалната страница на БоХоби във Facebook. Може би ще им звънна или ще ги посетя. Относно снимката, която сподели, направо ще се свържа с теб. Благодаря ти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Декември 4, 2020 Share Отговорено Декември 4, 2020 Антонио отдвана не е в БГ и не работи в Бохоби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Illuminatus Отговорено Декември 25, 2020 Автор Share Отговорено Декември 25, 2020 Честита Коледа, колеги, надявам се, всички сте окей. :) От началото на декември успях да се сдобия с 4 от 6-те посочени каталога, макар и с леки забележки; остават ми само 2015 H1 и 2016 H1. Много бих се радвал да се сдобия с екземплярите на @COBATA (особено 2015 H1), но сигурно го обидих с офертата си от 20 лева на парче, защото не ми отговаря от три седмици. Така че търсим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Декември 25, 2020 Share Отговорено Декември 25, 2020 Не си ме обидил с нищо! Още не съм готов да се разделя с тях. Някой като не отговаря, може да си има причина ... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Illuminatus Отговорено Декември 26, 2020 Автор Share Отговорено Декември 26, 2020 Разбирам напълно. :) Добре, ще си позволя да ти пиша още веднъж конкретно за този от 2015 г. и ти прецени дали офертата те устройва. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts