You are posting as a guest.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Здравейте,
Търся най-обикновена кръстата ос (axle) от най-дългия възможен вариант – 16. Цвят черен.
Давам 10 лева на който ми спести чуждестранна поръчка от BrickLink само за това.
Здравейте и за много години.
Опитвам се да събера пълна колекция ЛЕГО каталози от 1999 до 2010, включително; интересуват ме само локални издания на български език във възможно най-добро състояние. Към момента търся следните сезони:
1999, август/септември (4321384-UK/RUM/BUL) – в отлично състояние (имам копие с леки забележки)
2000, август/септември – в отлично състояние (имам копие с леки забележки)
2001, януари – в отлично състояние (имам копие с леки забележки)
2003, януари – в отлично състояние (имам копие с леки забележки)
2005, август/септември – в каквото и да е състояние (имам копие на холандски)*
Ако ви се намират някои от изброените каталози и не са ви нужни, ще се радвам да ги купя.
Поздрави.
*Локалното издание за втората половина на 2005 би трябвало да е на български/румънски/турски, но може би изобщо не съществува; в BrickLink за 2005 на езици като гръцки, полски, словенски, унгарски и хърватски (т.е. по-второстепенни езици) се намират само entry-та за първата половина на годината, а за други години на същите езици се намират и H1, и H2, което ме навежда на мисълта, че този сезон по принцип го няма на български. И все пак, колкото повече хора го потвърдят, толкова по-добре.