maniak Публикувано Февруари 8, 2013 Share Публикувано Февруари 8, 2013 Не знам дали само на мен ми се струва така, но явно от Лего са сметнали, че всички модели от серията Racers, трябва да бъдат червени и на Ferrari... Към тях спада и 8143: Като изключим факта, че по-голямата част от ефектите е постигната посредством огромни лепенки, които в този случай покриват повече от 80% от модела, визията е доста добра. Както се вижда от някои снимки, явно предишният собственик не е бил особено внимателен, т.к. доста лепенки бяха обърнати наопаки. Моделът може да се "изправя" на 4 подпори посредством ръчка в купето, което е типично за спортните модели, при смяна на гумите в бокса. Задният и предният капак се отварят както до някъде и покрива. Бонусът на този модел, както разбрах в последствие- имате същите части за направата на модела, но в жълт цвят. Шасито до някъде е еднакво и после вместо червено се реди жълто. Та реално на цената на един модел имате почти 2. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts