mrcastle Публикувано Февруари 9, 2021 Share Публикувано Февруари 9, 2021 Никой не иска да го купи само ми заема място. Едва ли тези сити сетове ще липсват на някой. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 9, 2021 Share Отговорено Февруари 9, 2021 Ми ок. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Февруари 9, 2021 Share Отговорено Февруари 9, 2021 Преди 1 час, mrcastle написа: Никой не иска да го купи само ми заема място. Едва ли тези сити сетове ще липсват на някой. Ами подари ги на някое дете. Ще се зарадва ! Не е нужна показност Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Февруари 9, 2021 Share Отговорено Февруари 9, 2021 Продай го на килограм за 25 лева килото, гаранция ще замине:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts