Stormfury Публикувано Февруари 14, 2021 Share Публикувано Февруари 14, 2021 Здравейте, Захванах се с един MOC на Lamborghini Aventador на Lego_Bee. Оригинала е в черно и червено, моят ще е в черно и бяло и тук там в каквото друго имам Надявам се крайният резултат да е удоволетворяващ Понеже все още чакам да пристигнат няколко поръчки с части, не можах да напредна много 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 20, 2021 Автор Share Отговорено Февруари 20, 2021 Остана малко свободно време вчера и сложих някоя друга част 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Март 3, 2021 Автор Share Отговорено Март 3, 2021 Вече съм на около 60%. Започна да придобива форма. Горе долу това ще е дължината на ламбото, нещо от сорта на 40-45см. Салонът от вътре е готов. За жалсот ми се наложи да махна предните светлини, защото нещо изобщо не ми харесваше как минава кабела и най-вероятно нямаше да може и да се закачи за sbrick-a. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Март 8, 2021 Автор Share Отговорено Март 8, 2021 Вече съм готов на 99%, липсват ми малко дреболии, които явно съм пропуснал да ги поръчам, но се надявам скоро да ги набавя. Инструкциите не са от най-добрите, имаше доста места, където първо сглобяваш нещо, а после за да добавиш следващите части, ти се налага да разглобиш вече сглобеното... Не е нещо фрапантно, но в някои случаи е дразнещо Билда беше интересен, харесва ми крайният резултат. Може би в червено както е оригиналния модел, ще изглежда по-добре, но не ми се инвестираха още никак не малко пари. Някои от частите съм ги използвал в сив цвят, поради по-трудното намиране на такива в бял (и по-скъпо), но по-натам ще бъдат подменени. За техническите детайли, не мога да се изкажа компетентно, защото опита ми с техник моделите не е голям. Новият тайл от Сиан-а с емблемата на Ламборгини, му пасна много добре, (добре че го видях по случайност в един магазин ), нищо че не му е там мястото 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts