Jump to content

WIP Lamborghini Aventador SV

Stormfury

Recommended Posts

Здравейте,

Захванах се с един MOC на Lamborghini Aventador на Lego_Bee. Оригинала е в черно и червено, моят ще е в черно и бяло и тук там в каквото друго имам :)

Надявам се крайният резултат да е удоволетворяващ :D 

Понеже все още чакам да пристигнат няколко поръчки с части, не можах да напредна много :) 

image1.thumb.jpeg.2867d7ae7af6a84bfe8c43f169b92fc9.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остана малко свободно време вчера и сложих някоя друга част :D

image0.thumb.jpeg.1959dfffd6a5205cede068879b0749f2.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Вече съм на около 60%. Започна да придобива форма. Горе долу това ще е дължината на ламбото, нещо от сорта на 40-45см. Салонът от вътре е готов. За жалсот ми се наложи да махна предните светлини, защото нещо изобщо не ми харесваше как минава кабела и най-вероятно нямаше да може и да се закачи за sbrick-a.

image1.thumb.jpeg.e8a0ad9722abc6855c152b29de53f094.jpegimage0.thumb.jpeg.3fa6d6ac278f89e7069b772c1d00e55f.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече съм готов на 99%, липсват ми малко дреболии, които явно съм пропуснал да ги поръчам, но се надявам скоро да ги набавя.

Инструкциите не са от най-добрите, имаше доста места, където първо сглобяваш нещо, а после за да добавиш следващите части, ти се налага да разглобиш вече сглобеното... Не е нещо фрапантно, но в някои случаи е дразнещо :D

Билда беше интересен, харесва ми крайният резултат. Може би в червено както е оригиналния модел, ще изглежда по-добре, но не ми се инвестираха още никак не малко пари. Някои от частите съм ги използвал в сив цвят, поради по-трудното намиране на такива в бял (и по-скъпо), но по-натам ще бъдат подменени. :)

За техническите детайли, не мога да се изкажа компетентно, защото опита ми с техник моделите не е голям.

Новият тайл от Сиан-а с емблемата на Ламборгини, му пасна много добре, (добре че го видях по случайност в един магазин :D ), нищо че не му е там мястото :D

11.thumb.jpg.cbd4ca0c375b5bfde9758ae226cb2732.jpg12.thumb.jpg.6076888bc78ec27af819df637cb0d5e2.jpg13.thumb.jpg.8a87d0ee7360f6195d72b7fb10c9947b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове