legohead Публикувано Март 29, 2021 Share Публикувано Март 29, 2021 Здравейте, Ambassador-а на Румънския RLUG - Brickenburg, Sever, ни изпраща следната покана. Накратко става въпрос за участие в изложба на ХУДОЖЕСТВЕНИ ФОТОГРАФИИ (Toy Photo), съдържащи ЛЕГО модели или мини фигурки.(ще потърся примери и ще добавя тук в темата, за да добиете представа) Моля пишете в темата ако имате интерес, или пък се нуждаете от допълнителна информация по темата. Цитат The Union of Visual Artists from Hunedoara county, Transylvania, Romania, wants to host an event based on LEGO creations in June. We were invited to participate and I proposed to have also a toy photo section based on LEGO. They agreed. I also thought that it would be a good chance for other LUGs to be put in value. So, I thought some of your LUG members could make between 5 to 10 graphic works per person to be exhibited there. The maximum amount of works from your LUG would be 30. A4 dimensions needed. A border would be useful. I would need the works until the middle of May. Sending the works involves the agreement to be exhibited in other Brickenburg RLUG events, with the mention of the author and the appurtenance LUG. I will take care about printing. All the best, Sever Cu respect, Sever Alicu, ambasador al Asociatiei Brickenburg pe langa T.L.G. Tel. 0730 005 438 http://www.brickenburg.ro/ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Март 29, 2021 Share Отговорено Март 29, 2021 Проявявам интерес! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 29, 2021 Автор Share Отговорено Март 29, 2021 Уха, имаш чудесни снимки в инстаграм! Мога ли да те помоля да пуснеш няколко тук в тази тема, с цел да стане по-ясно какво се търси за фотоизложбата. Смятам че ще се ориентираш по-добре от мен кое ще е подходящо. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Март 29, 2021 Share Отговорено Март 29, 2021 Преди 2 часа, legohead написа: Здравейте, Ambassador-а на Румънския RLUG - Brickenburg, Sever, ни изпраща следната покана. Накратко става въпрос за участие в изложба на ХУДОЖЕСТВЕНИ ФОТОГРАФИИ (Toy Photo), съдържащи ЛЕГО модели или мини фигурки.(ще потърся примери и ще добавя тук в темата, за да добиете представа) Моля пишете в темата ако имате интерес, или пък се нуждаете от допълнителна информация по темата. И аз мисля, че @Teoman e подходящия човек за участие, като разбира се може и други. Тъй като предполагам, че поканата е до клуба, може би някой от клуба трябва да му пише и да го свърже с @Teoman Аз мисля, че го имам Sever Alicu, като контакт във ФБ и мога да му пиша. Ако не, то може шефчето или ти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Март 29, 2021 Share Отговорено Март 29, 2021 Преди 3 часа, legohead написа: Уха, имаш чудесни снимки в инстаграм! Мога ли да те помоля да пуснеш няколко тук в тази тема, с цел да стане по-ясно какво се търси за фотоизложбата. Смятам че ще се ориентираш по-добре от мен кое ще е подходящо. Благодатя ти много,разбира се ще пусна някакви снимки тук,всякакви свързани с лего нали така? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Март 29, 2021 Share Отговорено Март 29, 2021 Преди 1 час, mamun написа: И аз мисля, че @Teoman e подходящия човек за участие, като разбира се може и други. Тъй като предполагам, че поканата е до клуба, може би някой от клуба трябва да му пише и да го свърже с @Teoman Аз мисля, че го имам Sever Alicu, като контакт във ФБ и мога да му пиша. Ако не, то може шефчето или ти Да ще се радвам някой да ми помогне да се свържа с тях. Защото аз не съм много ориентирам инъче ще пратя тук снимчици Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Март 29, 2021 Share Отговорено Март 29, 2021 Това е дяволски готина покана според мен и тагвам няколко души които знам че снимат и обработват кадрите също да съберем снимки за изложбата - @danny, @sensimasensi Тагвайте още който снима яко свои неща моля! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 30, 2021 Автор Share Отговорено Март 30, 2021 Преди 15 часа, Teoman написа: Благодатя ти много,разбира се ще пусна някакви снимки тук,всякакви свързани с лего нали така? Информацията която имам е в имейла, който споделих. Доколкото разбирам става въпрос за снимки, в които главния обект е лего модел или мини фигурка. Снимките трябва да имат някаква художествена стойност, тоест търси се взаимодействието на лего модела със заобикалящата среда. (а не бял фон). От това което видях в твоя инстаграм , смятам че имаш чудесни кадри подходящи за тази изложба. Оставям на теб да подбереш няколко примерни, с цел да стане ясно на останалите каква е темата на фото изложбата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Март 30, 2021 Share Отговорено Март 30, 2021 Разбирам,благодаря.Ще наснимам няколко днес, по-късно и ще кача.Аз ще се свържа с Sever Alicu по ФБ. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Март 30, 2021 Share Отговорено Март 30, 2021 Преди 11 часа, Duh5 написа: Това е дяволски готина покана според мен и тагвам няколко души които знам че снимат и обработват кадрите също да съберем снимки за изложбата - @danny, @sensimasensi Тагвайте още който снима яко свои неща моля! Аз обработвам леко, ама при мен са по-скоро тип едноцветен бекграунд и нямам точно такива. @Teoman е точно по темата с тези, които видях в инстаграм. Ще се радвам да видя други снимки на коУеги 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Март 31, 2021 Share Отговорено Март 31, 2021 Здравейте,съжалявам обаче не ми дава да прикача снимки,можете да вземете като примери снимките от моя Инстаграм акаунт: https://www.instagram.com/tbricks12/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Март 31, 2021 Share Отговорено Март 31, 2021 Аз мога да предложа тези двете, поне като такива, които може би отговарят на изискванията (а и са със сравнително голяма резолюция и би трябвало да могат да се принтират на А4 без проблем): Ако харесате нещо друго от фликър профила ще го включим и него 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 31, 2021 Автор Share Отговорено Март 31, 2021 Преди 3 часа, Teoman написа: Здравейте,съжалявам обаче не ми дава да прикача снимки,можете да вземете като примери снимките от моя Инстаграм акаунт: https://www.instagram.com/tbricks12/ Препоръчвам ти да изпратиш конкретното съобщение за грешка на текущия администратор на форума: @Duh5 Очакването ми е че е нещо просто за оправяне 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 19, 2021 Автор Share Отговорено Април 19, 2021 Здравейте още веднъж, от написаното до момента разбирам, че 2ма души проявават интерес да участват, и имат готови фотографии за изложбата:@Teoman, @danny Цитат I would need the works until the middle of May. Тъй като крайния срок, даден от Север е средата на Май, бих ви предложил до края на този месец всички които имат желание да изпратят свои творби да заявят това. Това ще ни остави 2 седмици за да можем да изкомуникираме със Север за участието в изложбата, както и точни спецификации на изображенията. Също така - разбрах, че Васко също има контакт със Север. Да разбирам ли че имаш желание да поемеш организацията на участиено на клуба в изложбата, и да държиш връзка със Север? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 19, 2021 Share Отговорено Април 19, 2021 Нямам проблем да му пиша и да се разберем. Не настоявам, ако искате модераторите да го движат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Април 20, 2021 Share Отговорено Април 20, 2021 Преди 21 часа, legohead написа: Здравейте още веднъж, от написаното до момента разбирам, че 2ма души проявават интерес да участват, и имат готови фотографии за изложбата:@Teoman, @danny Тъй като крайния срок, даден от Север е средата на Май, бих ви предложил до края на този месец всички които имат желание да изпратят свои творби да заявят това. Това ще ни остави 2 седмици за да можем да изкомуникираме със Север за участието в изложбата, както и точни спецификации на изображенията. Също така - разбрах, че Васко също има контакт със Север. Да разбирам ли че имаш желание да поемеш организацията на участиено на клуба в изложбата, и да държиш връзка със Север? Добре,къде трябва да ги кача или пратя ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 25, 2021 Share Отговорено Април 25, 2021 @Moderators, ще участваме ли в това събитие ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 26, 2021 Share Отговорено Април 26, 2021 Здравейте! Накратко какво измислихме покрай организацията тук: - @Duh5 ще събере high-res снимки от участниците (на този етап @danny и @Teoman, може би и една лична от мен) - момчета може ли да помоля да ми ги пратите на astardjiev@gmail.com мейл адреса, gmail-a би трябвало да понесе големи файлове. Ако не стане ще вдигна FTP за малко да ми ги пратите там. или ги качете през wetransfer и ми пратете линк на лично тук или на пощата. - @legohead ще пише на колегата от Румънския клуб и ще представи мен и @mamun като контактите в клуба за тази активност. Ще използвам случая да се запозная със Север и аз. - ще преследваме целта тази седмица (26-30 Април) да организираме всичко, за да има време Север да печата през май. - на този етап не знаем дали и каква допълнителна информация би поискал север за снимките, поне минимум Автор, кога е правена и "тема" ако му дадем ще е супер а той ще използва както намери за добре. поздрави! 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Април 26, 2021 Share Отговорено Април 26, 2021 Преди 1 час, Duh5 написа: Здравейте! Накратко какво измислихме покрай организацията тук: - @Duh5 ще събере high-res снимки от участниците (на този етап @danny и @Teoman, може би и една лична от мен) - момчета може ли да помоля да ми ги пратите на astardjiev@gmail.com мейл адреса, gmail-a би трябвало да понесе големи файлове. Ако не стане ще вдигна FTP за малко да ми ги пратите там. или ги качете през wetransfer и ми пратете линк на лично тук или на пощата. - @legohead ще пише на колегата от Румънския клуб и ще представи мен и @mamun като контактите в клуба за тази активност. Ще използвам случая да се запозная със Север и аз. - ще преследваме целта тази седмица (26-30 Април) да организираме всичко, за да има време Север да печата през май. - на този етап не знаем дали и каква допълнителна информация би поискал север за снимките, поне минимум Автор, кога е правена и "тема" ако му дадем ще е супер а той ще използва както намери за добре. поздрави! Добре ,ще ви ги пратя до сряда. Няма проблем нали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Април 26, 2021 Share Отговорено Април 26, 2021 Преди 2 часа, Duh5 написа: Здравейте! Накратко какво измислихме покрай организацията тук: - @Duh5 ще събере high-res снимки от участниците (на този етап @danny и @Teoman, може би и една лична от мен) - момчета може ли да помоля да ми ги пратите на astardjiev@gmail.com мейл адреса, gmail-a би трябвало да понесе големи файлове. Ако не стане ще вдигна FTP за малко да ми ги пратите там. или ги качете през wetransfer и ми пратете линк на лично тук или на пощата. - @legohead ще пише на колегата от Румънския клуб и ще представи мен и @mamun като контактите в клуба за тази активност. Ще използвам случая да се запозная със Север и аз. - ще преследваме целта тази седмица (26-30 Април) да организираме всичко, за да има време Север да печата през май. - на този етап не знаем дали и каква допълнителна информация би поискал север за снимките, поне минимум Автор, кога е правена и "тема" ако му дадем ще е супер а той ще използва както намери за добре. поздрави! Здравей, току що изпратих няколко снимки, освен тези двете, ако има нужда от още Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 27, 2021 Share Отговорено Април 27, 2021 Преди 22 часа, Teoman написа: Добре ,ще ви ги пратя до сряда. Няма проблем нали? Никакъв проблем:) Благодаря! Преди 21 часа, danny написа: Здравей, току що изпратих няколко снимки, освен тези двете, ако има нужда от още Получен мейл, благодаря! И на двама ви ще кажа когато знам какво повече би поискал колегата в румъния (ник и име, тема на снимката/заглавие изглежда като да му трябва). 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Май 5, 2021 Share Отговорено Май 5, 2021 Снимките са изпратени са Север от brickenburg Колегите които пратиха са копирани на мейла в случай че има някакви въпроси:) 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 5, 2021 Share Отговорено Май 5, 2021 Дайте да ги видим де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Май 5, 2021 Share Отговорено Май 5, 2021 нямам сили, по-нататък:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 14, 2021 Автор Share Отговорено Юни 14, 2021 Споделям с вас снимки от изложбата: Brickenburg: "There will be the Night of Museums event in Romania. We prepared a toy photo exhibition with this occasion, in connection with our "Fantastic Expeditions" display event at Dej Museum. There are works from our members, from LEBGO and from Les Briques en Folie from France. I'm sending you a link related to Night of Museums posted on our page.https://www.facebook.com/122048247865082/posts/4099709733432227/ " 5 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts