Jump to content

Покана за фотоизложба - LEGO Creations Photographs

Recommended Posts

Здравейте,

Ambassador-а на Румънския RLUG - Brickenburg, Sever, ни изпраща следната покана.

Накратко става въпрос за участие в изложба на ХУДОЖЕСТВЕНИ ФОТОГРАФИИ (Toy Photo), съдържащи ЛЕГО модели или мини фигурки.

(ще потърся примери и ще добавя тук в темата, за да добиете представа)

Моля пишете в темата ако имате интерес, или пък се нуждаете от допълнителна информация по темата.

Цитат
The Union of Visual Artists from Hunedoara county, Transylvania, Romania, wants to host an event based on LEGO creations in June.

We were invited to participate and I proposed to have also a toy photo section based on LEGO. They agreed. I also thought that it would be a good chance for other LUGs to be put in value.

So, I thought some of your LUG members could make between 5 to 10 graphic works per person to be exhibited there.
The maximum amount of works from your LUG would be 30.
A4 dimensions needed. A border would be useful.

I would need the works until the middle of May.

Sending the works involves the agreement to be exhibited in other Brickenburg RLUG events, with the mention of the author and the appurtenance LUG.  I will take care about printing.

All the best, Sever

Cu respect,
Sever Alicu, ambasador al Asociatiei Brickenburg pe langa T.L.G.
Tel. 0730 005 438

http://www.brickenburg.ro/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проявявам интерес!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уха, имаш чудесни снимки в инстаграм!

Мога ли да те помоля да пуснеш няколко тук в тази тема, с цел да стане по-ясно какво се търси за фотоизложбата.

Смятам че ще се ориентираш по-добре от мен кое ще е подходящо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, legohead написа:

Здравейте,

Ambassador-а на Румънския RLUG - Brickenburg, Sever, ни изпраща следната покана.

Накратко става въпрос за участие в изложба на ХУДОЖЕСТВЕНИ ФОТОГРАФИИ (Toy Photo), съдържащи ЛЕГО модели или мини фигурки.

(ще потърся примери и ще добавя тук в темата, за да добиете представа)

Моля пишете в темата ако имате интерес, или пък се нуждаете от допълнителна информация по темата.

И аз мисля, че @Teoman e подходящия човек за участие, като разбира се може и други.
Тъй като предполагам, че поканата е до клуба, може би някой от клуба трябва да му пише и да го свърже с @Teoman

Аз мисля, че го имам Sever Alicu, като контакт във ФБ и мога да му пиша. Ако не, то може шефчето или ти ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, legohead написа:

Уха, имаш чудесни снимки в инстаграм!

Мога ли да те помоля да пуснеш няколко тук в тази тема, с цел да стане по-ясно какво се търси за фотоизложбата.

Смятам че ще се ориентираш по-добре от мен кое ще е подходящо.

Благодатя ти много,разбира се ще пусна някакви снимки тук,всякакви свързани с лего нали така?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, mamun написа:

И аз мисля, че @Teoman e подходящия човек за участие, като разбира се може и други.
Тъй като предполагам, че поканата е до клуба, може би някой от клуба трябва да му пише и да го свърже с @Teoman

Аз мисля, че го имам Sever Alicu, като контакт във ФБ и мога да му пиша. Ако не, то може шефчето или ти ;)

Да ще се радвам някой да ми помогне да се свържа с тях. Защото аз не съм много ориентирам инъче ще пратя тук снимчици 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е дяволски готина покана според мен и тагвам няколко души които знам че снимат и обработват кадрите също да съберем снимки за изложбата - @danny, @sensimasensi

Тагвайте още който снима яко свои неща моля!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 часа, Teoman написа:

Благодатя ти много,разбира се ще пусна някакви снимки тук,всякакви свързани с лего нали така?

Информацията която имам е в имейла, който споделих.

Доколкото разбирам става въпрос за снимки, в които главния обект е лего модел или мини фигурка.
Снимките трябва да имат някаква художествена стойност, тоест търси се взаимодействието на лего модела със заобикалящата среда. (а не бял фон).

От това което видях в твоя инстаграм , смятам че имаш чудесни кадри подходящи за тази изложба.
Оставям на теб да подбереш няколко примерни, с цел да стане ясно на останалите каква е темата на фото изложбата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам,благодаря.Ще  наснимам няколко днес, по-късно и ще кача.Аз ще се свържа с Sever Alicu по ФБ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, Duh5 написа:

Това е дяволски готина покана според мен и тагвам няколко души които знам че снимат и обработват кадрите също да съберем снимки за изложбата - @danny, @sensimasensi

Тагвайте още който снима яко свои неща моля!

Аз обработвам леко, ама при мен са по-скоро тип едноцветен бекграунд и нямам точно такива. @Teoman е точно по темата с тези, които видях в инстаграм. Ще се радвам да видя други снимки на коУеги :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,съжалявам обаче не ми дава да прикача снимки,можете да вземете като примери снимките от моя Инстаграм акаунт: https://www.instagram.com/tbricks12/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да предложа тези двете, поне като такива, които може би отговарят на изискванията (а и са със сравнително голяма резолюция и би трябвало да могат да се принтират на А4 без проблем):

The Dark Lord

Fifi - The Warrior Princess and the hunt for Tatsu, The Magic Whale

Ако харесате нещо друго от фликър профила ще го включим и него :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Teoman написа:

Здравейте,съжалявам обаче не ми дава да прикача снимки,можете да вземете като примери снимките от моя Инстаграм акаунт: https://www.instagram.com/tbricks12/

Препоръчвам ти да изпратиш конкретното съобщение за грешка на текущия администратор на форума: @Duh5
Очакването ми е че е нещо просто за оправяне :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Здравейте още веднъж,
от написаното до момента разбирам, че 2ма души проявават интерес да участват, и имат готови фотографии за изложбата:
@Teoman, @danny

Цитат

I would need the works until the middle of May.

Тъй като крайния срок, даден от Север е средата на Май, бих ви предложил до края на този месец всички които имат желание да изпратят свои творби да заявят това.
Това ще ни остави 2 седмици за да можем да изкомуникираме със Север за участието в изложбата, както и точни спецификации на изображенията.

Също така - разбрах, че Васко също има контакт със Север.
Да разбирам ли че имаш желание да поемеш организацията на участиено на клуба в изложбата, и да държиш връзка със Север?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 21 часа, legohead написа:

Здравейте още веднъж,
от написаното до момента разбирам, че 2ма души проявават интерес да участват, и имат готови фотографии за изложбата:
@Teoman, @danny

Тъй като крайния срок, даден от Север е средата на Май, бих ви предложил до края на този месец всички които имат желание да изпратят свои творби да заявят това.
Това ще ни остави 2 седмици за да можем да изкомуникираме със Север за участието в изложбата, както и точни спецификации на изображенията.

Също така - разбрах, че Васко също има контакт със Север.
Да разбирам ли че имаш желание да поемеш организацията на участиено на клуба в изложбата, и да държиш връзка със Север?

Добре,къде трябва да ги кача или пратя ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Накратко какво измислихме покрай организацията тук:

- @Duh5 ще събере high-res снимки от участниците (на този етап @danny и @Teoman, може би и една лична от мен) - момчета може ли да помоля да ми ги пратите на astardjiev@gmail.com мейл адреса, gmail-a би трябвало да понесе големи файлове. Ако не стане ще вдигна FTP за малко да ми ги пратите там. или ги качете през wetransfer и ми пратете линк на лично тук или на пощата.

- @legohead ще пише на колегата от Румънския клуб и ще представи мен и @mamun като контактите в клуба за тази активност. Ще използвам случая да се запозная със Север и аз.

- ще преследваме целта тази седмица (26-30 Април) да организираме всичко, за да има време Север да печата през май.

- на този етап не знаем дали и каква допълнителна информация би поискал север за снимките, поне минимум Автор, кога е правена и "тема" ако му дадем ще е супер а той ще използва както намери за добре.

поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Duh5 написа:

Здравейте!

- @Duh5 ще събере high-res снимки от участниците (на този етап @danny и @Teoman, може би и една лична от мен) - момчета може ли да помоля да ми ги пратите на astardjiev@gmail.com мейл адреса, gmail-a би трябвало да понесе големи файлове. Ако не стане ще вдигна FTP за малко да ми ги пратите там. или ги качете през wetransfer и ми пратете линк на лично тук или на пощата.

- @legohead ще пише на колегата от Румънския клуб и ще представи мен и @mamun като контактите в клуба за тази активност. Ще използвам случая да се запозная със Север и аз.

- ще преследваме целта тази седмица (26-30 Април) да организираме всичко, за да има време Север да печата през май.

- на този етап не знаем дали и каква допълнителна информация би поискал север за снимките, поне минимум Автор, кога е правена и "тема" ако му дадем ще е супер а той ще използва както намери за добре.

поздрави!

Добре ,ще ви ги пратя до сряда. Няма проблем нали? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Duh5 написа:

Здравейте!

поздрави!

Здравей, току що изпратих няколко снимки, освен тези двете, ако има нужда от още :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 22 часа, Teoman написа:

Добре ,ще ви ги пратя до сряда. Няма проблем нали? 

Никакъв проблем:) Благодаря!

Преди 21 часа, danny написа:

Здравей, току що изпратих няколко снимки, освен тези двете, ако има нужда от още :)

Получен мейл, благодаря!

И на двама ви ще кажа когато знам какво повече би поискал колегата в румъния (ник и име, тема на снимката/заглавие изглежда като да му трябва).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Снимките са изпратени са Север от brickenburg

Колегите които пратиха са копирани на мейла в случай че има някакви въпроси:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Споделям с вас снимки от изложбата:

185764427_494717795298987_734514322036328532_n.thumb.jpg.71907911b9493f7b76d1a83301d535a3.jpg

Brickenburg:

"There will be the Night of Museums event in Romania.
We prepared a toy photo exhibition with this occasion,  in connection with our "Fantastic Expeditions" display event at Dej Museum.
There are works from our members, from LEBGO and from Les Briques en Folie from France.

I'm sending you a link related to Night of Museums posted on our page.
https://www.facebook.com/122048247865082/posts/4099709733432227/
"

197327997_3134579230112215_3533173443995516736_n.jpg

198335221_296991325471788_7225411743527986944_n.jpg

198346906_4269959009692166_5707141995682911264_n.jpg

198539299_308396304332213_2534189233312709319_n.jpg

199098774_153639253470231_8479181182651919919_n.jpg

199259148_393262105321437_8645937173346506570_n.jpg

199413161_477887806633320_6441215243604213041_n.jpg

199716174_1171395569952618_4851884672927479042_n.jpg

199993612_2993932407553627_4460034800639981210_n.jpg

200195462_127649002790845_8202824931130352404_n.jpg